منظورتون Shadow Master در GR هست؟سلام لوگو شادو چند ميشه قيمتش
و اينكه فقط به يك نفر فروخته ميشه ديكه ؟
دستتون درد نکنه آقا بهزاد . خداییش از توله سگ شما خیلی خوشگل تر شدهپلن ببر (440 تومن) برای mohammad619619
دوستان هر کجای این سیاره این طرح رو دیدین و کپی بود بفرمائین تا بنده از کار طراحی لوگو استعفا بدم.
مشاهده پیوست 655936
ممنون نمونه کار رو گذاشتینبا سلام ؛
برای دومین بار با آقای دانشپور همکاری کردم.
با بهترین قیمت ، کاری فلت ، ساده و در عین حال زیبا و حرفه ای رو تحویل دادند.
از همکاری با ایشون مثل همیشه نهایت لذت رو بردم. به امید همکاری های هرچه بیشتر ... .
چه قدر زیبا و حرفه ای به جای حرف " ع " شعبده ها که یک وب سایت در زمینه آموزش هنر شعبده بازی می باشد ؛ یک کلاه شعبده بازی را طراحی کردند که برعکس روی میز گذاشته شده و یک خرگوش ازش بیرون اومده. ایده ای بسیار یونیک و زیبا.
![]()
باز هم مرسی زیکس ... .
با سلام ؛ممنون نمونه کار رو گذاشتین
البته ایده خیلی هم یونیک نیست اون خرگوش و کلاه نماد شعبده بازی هستن ولی طرح رو خودم زدم (زیادم سخت نیست)
ارادت
صد در صد، اگر قرار به این بود که اون یه ذره مثلا خلاقیتم بخرج ندم که میشدم مثل وب سایت های "بزرگ" و "حرفه ای" صفحه اولی...با سلام ؛
لطف دارید عزیز. بله ، خرگوش یونیک نیست. اما این که شما " ع " رو باهاش این کار رو کردید و تبدیلش کردید به یک کلاه که بر عکس روی میز ( یک سطح ) گذاشته شده و ازش خرگوش بیرون اومده ؛ این یک ایده یونیک هست که صد در صد جایی دیگه یافت نمی شه.
قطعا بلد بودم فرش بدم، موجی کنم و این قرتی بازیا ولی برای من اینا مهم نیست.نقطه حرف ب توی "شعبده ها" خیلی قشنگ شده. خوش به حال صاحبش
![]()
آقا زیر سیکل در حد MsPaint حرف بزن ما متوجه نمیشیم خو خخخخخختفاوت نقطه حرف ب با ماله سایت های طراحی حرفه ای صفحه اولی اینه که شما یه جوری درست کردی که انگار نقطه جلوتر از از شعبده ها ایستاده . در صورتی که هرکس دیگه ای بود میذاشت زیر شعبده ها . تفاوتش هم توی لایه بندی ها و گروپ بندی هاست که به ذهن خیلی ها نمیرسه . (امیدوارم که منظورم رو رسونده باشم)
هاااااااااااااااااااااااااااااینم زیر سیکل در حد MsPaint , لوگو خیلی خفن شده . والسلام خخخخخخ
پلن ببر (440 تومن) برای mohammad619619
دوستان هر کجای این سیاره این طرح رو دیدین و کپی بود بفرمائین تا بنده از کار طراحی لوگو استعفا بدم.
مشاهده پیوست 655936
پ.خ میشه...دوست عزیز اگه لطف کنی نمونه کار کارت ویزیت میخوام
اگه خوب بودن سفارش دارم