• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زیکس - طراحی لوگو ویژه برندهای بزرگ و معتبر

sejuani

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام مجدد !
آقای دانش پور این لوگو کجای فیس نما استفاده میشه ؟
توی facenama.com دیگه! :general210:
البته تازه تحویلشون دادم، حدودا 2 هفته دیگه با قالب جدید فیس نما، میتونین توی سایتشون ببینین. :general106:

facenama

Registered User
لایک‌ها
45
بنده به عنوان مسئول فراخوان تغییر لوگو وب سایت فیس نما از جناب آقای بهزاد دانش پور به دلیل ارسال تعداد زیاد طرح و زیبا در فراخوان یک تشکر ویژه را به عمل می آورم. این لوگو لنتخابی از طرح های جناب آقای دانشپور از بین 38 طرح ارسالی تمام دوستان و طراحان عزیز انتخاب شده و در آینده نزدیک به عنوان لوگو فیس نما در شبکه اجتماعی فیس نما قرار خواهد گرفت.
تشکر ویژه از تمام طراحان عزیز که در این فراخوان عمومی ما را همراهی کردند.

مجددا از جناب دانش پور تشکر می کنم

Last edited:

Araz-Group

Registered User
لایک‌ها
32
بنده به عنوان مسئول فراخوان تغییر لوگو وب سایت فیس نما از جناب آقای بهزاد دانش پور به دلیل ارسال تعداد زیاد طرح و زیبا در فراخوان یک تشکر ویژه را به عمل »ی آورم. این لوگو لنتخابی از طرح های جناب آقای دانشپور از بین 38 طرح ارسالی تمام دوستان و طراحان عزیز انتخاب شده و در آینده نزدیک به عنوان لوگو فیس نما در شبکه اجتماعی فیس نما قرار خواهد گرفت.
تشکر ویژه از تمام طراحان عزیز که در این فراخوان عمومی ما را همراهی کردند.

مجددا از جناب دانش پور تشکر می کنم
ببخشید چقدر جایزه دادید ؟ :D
یا صلواتی بود ؟

facenama

Registered User
لایک‌ها
45
ببخشید چقدر جایزه دادید ؟ :D
یا صلواتی بود ؟
به صورت عمومی یک فراخوان گذاشتیم و جناب دانش پور هم شرکت کردند.تاپیک فراخوان موجود هست در پرشین تولز . شیوه کامل فراخوان هم در همون تاپیک مشخص هست.
با این حال زحمت و طرح جناب دانش پور ارزشش بسیار بیشتر از این ها هست و جوایز مادی و حتی پول به صورت نقدی هم نمیتونه ارزش کار جناب دانش پور رو نشون بده ارزش طرح شون بسیار بیشتر از این قضایای مادی هست.

Araz-Group

Registered User
لایک‌ها
32
به صورت عمومی یک فراخوان گذاشتیم و جناب دانش پور هم شرکت کردند.تاپیک فراخوان موجود هست در پرشین تولز . شیوه کامل فراخوان هم در همون تاپیک مشخص هست.
با این حال زحمت و طرح جناب دانش پور ارزشش بسیار بیشتر از این ها هست و جوایز مادی و حتی پول به صورت نقدی هم نمیتونه ارزش کار جناب دانش پور رو نشون بده ارزش طرح شون بسیار بیشتر از این قضایای مادی هست.
پس صلواتی بوده :D
البته هنر رو با پول نمیشه خرید ! :)

facenama

Registered User
لایک‌ها
45
بنده متن اصلی فراخوان رو در زیر قرار میدم

"
با عرض سلام خدمت تمام دوستان و همکاران

پس از گذشت 3 سال از آغاز فعالیت شبکه اجتماعی فیس نما که در این مدت به موفقیت های بسیار نیز دست یافته است تیم مدیریتی فیس نما تصمیم به تغییر لوگو فیس نما را گرفته لذا از طراحان عزیز تقاضا می شود پیشنهادات خود را به صورت پیام خصوصی به همین پروفایل ارسال نمایند. همچنین به وب سایت طراح طرح مورد تایید برای مدت مشخصی در سایت فیس نما یک پنل جهت تبلیغات تعلق خواهد گرفت.
1-لوگو متناسب با فرهنگ پارسی باشد
2- لوگو دارای معنا و مفهوم باشد
3- از طرح ها و لوگو های آماده به هیچ عنوان استفاده نگردد
4- در لوگو از نماد های ارتباطات و یا به روزآوری استفاده شود

از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید
با تشکر

update

دریافت طرح های پیشنهادی از طریق ایمیل [email protected] خواهد بود

"

این شرایط فراخوان طراحی لوگو بوده

sejuani

Registered User
لایک‌ها
1,221
پس صلواتی بوده :D
البته هنر رو با پول نمیشه خرید ! :)
خیر، توافقاتی جهت همکاری با فیس نما و تبلیغات شده که خیلی به زیکس کمک خواهد کرد
ممنون که اینقدر حواستون به ما هست :general404:

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
یه مدت بود نمونه کار نزاشته بودم، گفتم با یه گندش از خجالتتون در بیام!
دوستان عزیزی که به بنده جهت طراحی لوگوشون افتخار داده بودن، میتونن بیشتر مطمئن بشن که اشتباه نکردن...

بعد از دانلودها، فارسروید، ثامن بلاگ و... اکنون وب سایت فیس نما هم به جمع مشتریان زیکس پیوست.

مشاهده پیوست 663645
آفرین بهزاد دمت گرم ترکوندی!!! منم یه همچین چیزی تو ذهنم بود ولی کلن ذهنم بد چاپ میکنه :D لوگوی کس دیگه ای انتخاب میشد باید شک میکردیم ;)

sejuani

Registered User
لایک‌ها
1,221
واقعا که استادی شیرینی فراموش نشه ! :D
از وقتی گفتم از این کلمه استاد خوشم نمیاد بچه ها دیگه نقطه ضعف گرفتن دست، سرویسمون کردن...
:general208: :general612:
----------------------------------------------
چشم حتما با قرعه کشی های بیشتر از خجالتتون در میایم (و البته اینبار هرکی زودتر شرکت کرد :general609: )

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
از وقتی گفتم از این کلمه استاد خوشم نمیاد بچه ها دیگه نقطه ضعف گرفتن دست، سرویسمون کردن...
:general208: :general612:
----------------------------------------------
چشم حتما با قرعه کشی های بیشتر از خجالتتون در میایم (و البته اینبار هرکی زودتر شرکت کرد :general609: )
ولی این کلمه استاد رو مخ منم هست ! 4-5 تا کارآموز داشتم روز اول بهشون گفتم نگین استاد ولی کو گوش شنوا .... ! :D

بالا