ایول عالیه !سلام!
داداش همه چیزش عالیه!
فقط اپر قبول کنی یکم بعضی جاهان سرعتش پایینه!
و توی تایم بندی یکم مشکل داره!
که من برات درستش کردم!
ببین خوبه!؟
http://8pic.ir/images/ptau6c3obfddpx26s8fb.gif
داداش شما لطف داری!ایول عالیه !
آره دقیقا درست شد حالا
یک پلن روباه در زیکس براتون محفوظ هست قابل شما رو هم نداره، شاید ما هم بتونیم بدرد شما بخوریم![]()
تا الان دقیقا 100232932948247454 نفر این رو خواستن...آقا بهزاد مثل همیشه عالی بود ... !
یه پیشنهاد :
اگه لوگوهای نمونه کارها رو میشد در دسته بندی پلن ها هم دید عالی می شد ...
مثلا کدوم لوگوهایی که طراحی کردین در دسته طوطی و کدوم در دسته بندی گربه قرار میگیرند ؟
اگر هر مشکلی با سایت دارین از گزینه "بارگزاری مجدد" استفاده کنینداداش شما لطف داری!
طرح خودن خوب بود ما که کاری نکردیم!
.
پلن های ارزان قیمت رو هم ببین فک کنم یه مورد داره!
وب سایت magichouse و لوگو برای دوست خوبم آقای شهاب عزیز (پلن طوطی / 750 هزار تومان)
خانه شعبده - (واردات لوازم شعبده بازی)
مشاهده پیوست 663960
سلام دوستانمشکل در بارگذاری نیست.
مثل اینکه یک پلن رو جابه جا گذاشتید!
به ترتیب قیمت نیست
با اجازخ بهزاد جان لینک اموزش پ.خ شدسلام دوستان
اون بگ کراندکه لوگوی زیکس هست چطور میزارید ؟
ممنون
تشکربا اجازخ بهزاد جان لینک اموزش پ.خ شد![]()
اتفاقا دقیقا به این موضوع فکر کرده بودم...یک پیشنهاد دارم که خیلی واجبه با جاوا اسکریپ روی دکمه بک اسپیس ، فانکشن بازگشت رو بزارید خیلی خوب میشه من از بس که عادت کردم چند بار بک اسپیس رو زدم از سایت خارج شدم
اگه کدش رو نمیدونید تا براتون طراحی کنم
اتفاقا بارها به این فکرکردم که گرگ رو حذف کنم و فقط همون لوگوتایپ زیکس باشه...و یک پیشنهاد دیگه
لوگو جدید برای زیکس بزن بنظرم xeex که فقط رنگ ee فقق کنه مناسب سایتی به بزرگی زیکس نیست البته کاراکتر گرگ خیلی عالیه ولی لوگو تایپش رو میگم
بله لوگو هرچه ساده تر بهتر. (کلا تمام طراحی ها هر چی ساده تر زیباتر)اتفاقا بارها به این فکرکردم که گرگ رو حذف کنم و فقط همون لوگوتایپ زیکس باشه...
خودم خواستم که اینقدر ساده باشه
لوگوی سونی رو دیدی؟ SONY همین :general606:
ممنون که سایت رو دیدی
حساسیت بر لوگو در ابتدای شروع به کار باشه و مثلا قالب نیست که بگیم خوب حالا فعلا یه چیزی میزنیم تا بعد ویرایشش میکنیم بهترش رو میزنیم.با سلام ؛
اول از همه ذکر کنم سومین همکاری رو با آقای دانشپور داشتم. مثل همیشه عالی و فوق العاده. برام یک لوگو و یک کارت ویزیت لطف کردند و طراحی کردند که بسیار زیبا شده و ایشالا فردا صبح برای چاپ ارسال می شه.
درباره لوگو زیکس ، بسیار خوبه. اما به نظرم نماد گرگ زیکس بسیار زیباست و واقعا حیفه حذف شه.
لوگو تایپشم خوبه زیباییش به اینه که فقط بخشی افکت داره. کل کلمه بخواد فانتزی و افکت دار نوشته بشه بدرد نمیخوره.
به صورت کلی لوگو و لوگوتایپ زیکس یکی از کارهای مورد علاقه بنده هست و پیشنهاد می کنم تغییر نکنه. ( نظر بندس و هرچی بهزاد جان صلاح می بینن انجام بدن )
باز هم ممنون از زیکس که همیشه کارش درسته ... .