میگم اگه میشه کنار هر نمونه کاری که میزارید هزینه ای که مشتری براش کرده رو هم درج کنید. چون مطمئنا کار و وقتی که برای هر کار میزارید متناسب با بودجه مشتری هست و سطح کارها هم ۱۰۰٪ متفاوت هست
با تشکر از شما
با تشکر از شما
سلاممیگم اگه میشه کنار هر نمونه کاری که میزارید هزینه ای که مشتری براش کرده رو هم درج کنید. چون مطمئنا کار و وقتی که برای هر کار میزارید متناسب با بودجه مشتری هست و سطح کارها هم ۱۰۰٪ متفاوت هست
با تشکر از شما
خوب شما اگه نمیتونید قیمت رو بزارید که البته کاملا هم حق میدم به شما اما به نظرم میتونید گروه بندی ایجاد کنید مثلاسلام
به نکته بسیار خوبی اشاره کردین، کاملا درسته. کیفیت کارها بسته به هزینه ای که شده داره و اینکه میبینین یه کار خیلی ساده و یه کار خیلی حرفه ای هست دلیلش اینه که مثلا یه لوگو 10 هزار تومن و یکی دیگه رو 500 هزار تومن طراحی شده.
ولی قیمت رو نمیشه بزارم بنا به دلایلی.
ارادت
همین که اینجا نظر میدین یعنی براتون مهم بوده و من خیلی متشکرم که به بنده اهمیت میدین و کارام براتون مهم هستن.خوب شما اگه نمیتونید قیمت رو بزارید که البته کاملا هم حق میدم به شما اما به نظرم میتونید گروه بندی ایجاد کنید مثلا
از ۱۰۰ تا ۴۰۰ - از ۵۰ تا ۱۰۰ - از ۵ تا ۵۰
یا مثلا به صورت فوق حرفه ای- حرفه ای-خوب-ساده
یا هر نوع دیگه که فکر میکنید بهتره . باور کنید این خیلی برای مشتری ها بهتره چون مثلا یه مشتری یه لوگوی خیلی خوب مبینه میگه حتما کارم رو به ایشون میدم اما بعد یه کار تقریبا ساده میبینه میگه نکنه کار منم این شکلی میشه و اینجوری باعث ایجاد دو دلی میشه که به نظر بده خوب نیست
البته باز تصمیم با خودتونه چون این تاپیک و بیزنس خودتون هست
بنده به شخصه خیلی کارهاتون رو دوست دارم
با تشکر
خیلی لطف کردین قربان خوشحال شدم از همکاری با شماایشون تایید می شن.
قیمت مناسب
سرعت بالا
کیفیت بالا
از همکاری با ایشون نهایت لذت رو بردمامتیاز بازارچه خدمت ایشون واریز شد.
باز هم ممون از این طراح عزیز![]()
سلامببخشید، یه سوال از خودتون داشتم؛ طراحی لوگو به دست همون گرافیست و طراح قالب وب انجام بشه، بهتره، یا مثلا به شما هم پیشنهاد بدیم، همخون و متناسب با رنگ بندی و ... سایت در می آد؟ و یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه، این لوگو های زیکس، رو می تونید با موضوع یه سایت تاریخی درست کنید؟ یعنی کلا با این موضوع میشه یه لوگوی متناسب با محتوا و موضوع ساخت؟
سلامسلام دوست عزیز یه سفارش داده بودم ... تو پ خ گفتم متاسفانه جوابی دریافت نکردم ! تحویل لوگو چوقت صورت میگیره ؟
خیلی ممنونم قربانبنده مشتری نیستم،اما وقتی کاراتونو دیدم،دلم نیومد نگم حرف ندارن
داداش موفق باشی
نه آقا اینجوریم نیست اینجا بچه ها لطفا دارن انرژی میدن وگرنه اونقدرا هم کار خاصی هنوز نزدم :general511:کاراتون فوق العادن و یه ذهن خلاق پشت این کارها هست...
به چه اسمی قربان؟در سایتتون سفارش دادم ولی جوابی دریافت نشد بزرگوار...
به چه اسمی قربان؟