• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

زیکس - طراحی لوگو ویژه برندهای بزرگ و معتبر

arash r

Registered User
لایک‌ها
34
میگم اگه میشه کنار هر نمونه کاری که میزارید هزینه ای که مشتری براش کرده رو هم درج کنید. چون مطمئنا کار و وقتی که برای هر کار میزارید متناسب با بودجه مشتری هست و سطح کارها هم ۱۰۰٪ متفاوت هست
با تشکر از شما

sejuani

Registered User
لایک‌ها
1,221
میگم اگه میشه کنار هر نمونه کاری که میزارید هزینه ای که مشتری براش کرده رو هم درج کنید. چون مطمئنا کار و وقتی که برای هر کار میزارید متناسب با بودجه مشتری هست و سطح کارها هم ۱۰۰٪ متفاوت هست
با تشکر از شما
سلام
به نکته بسیار خوبی اشاره کردین، کاملا درسته. کیفیت کارها بسته به هزینه ای که شده داره و اینکه میبینین یه کار خیلی ساده و یه کار خیلی حرفه ای هست دلیلش اینه که مثلا یه لوگو 10 هزار تومن و یکی دیگه رو 500 هزار تومن طراحی شده.
ولی قیمت رو نمیشه بزارم بنا به دلایلی.
ارادت

sejuani

Registered User
لایک‌ها
1,221
دلیلش هم که حتما میدونی:
- آقا چند زدی این لوگوهه رو؟ 100 هزار تومن؟؟؟؟؟؟؟ بابا من 10 تومن می زدم برات...
- آقا چند گرفتی از مشتری؟ 10 هزار تومن؟؟ بابا این حداقل 100 می ارزه...
و و و...

arash r

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
به نکته بسیار خوبی اشاره کردین، کاملا درسته. کیفیت کارها بسته به هزینه ای که شده داره و اینکه میبینین یه کار خیلی ساده و یه کار خیلی حرفه ای هست دلیلش اینه که مثلا یه لوگو 10 هزار تومن و یکی دیگه رو 500 هزار تومن طراحی شده.
ولی قیمت رو نمیشه بزارم بنا به دلایلی.
ارادت
خوب شما اگه نمیتونید قیمت رو بزارید که البته کاملا هم حق میدم به شما اما به نظرم میتونید گروه بندی ایجاد کنید مثلا
از ۱۰۰ تا ۴۰۰ - از ۵۰ تا ۱۰۰ - از ۵ تا ۵۰
یا مثلا به صورت فوق حرفه ای- حرفه ای-خوب-ساده
یا هر نوع دیگه که فکر میکنید بهتره . باور کنید این خیلی برای مشتری ها بهتره چون مثلا یه مشتری یه لوگوی خیلی خوب مبینه میگه حتما کارم رو به ایشون میدم اما بعد یه کار تقریبا ساده میبینه میگه نکنه کار منم این شکلی میشه و اینجوری باعث ایجاد دو دلی میشه که به نظر بده خوب نیست
البته باز تصمیم با خودتونه چون این تاپیک و بیزنس خودتون هست
بنده به شخصه خیلی کارهاتون رو دوست دارم

با تشکر

sejuani

Registered User
لایک‌ها
1,221
خوب شما اگه نمیتونید قیمت رو بزارید که البته کاملا هم حق میدم به شما اما به نظرم میتونید گروه بندی ایجاد کنید مثلا
از ۱۰۰ تا ۴۰۰ - از ۵۰ تا ۱۰۰ - از ۵ تا ۵۰
یا مثلا به صورت فوق حرفه ای- حرفه ای-خوب-ساده
یا هر نوع دیگه که فکر میکنید بهتره . باور کنید این خیلی برای مشتری ها بهتره چون مثلا یه مشتری یه لوگوی خیلی خوب مبینه میگه حتما کارم رو به ایشون میدم اما بعد یه کار تقریبا ساده میبینه میگه نکنه کار منم این شکلی میشه و اینجوری باعث ایجاد دو دلی میشه که به نظر بده خوب نیست
البته باز تصمیم با خودتونه چون این تاپیک و بیزنس خودتون هست
بنده به شخصه خیلی کارهاتون رو دوست دارم

با تشکر
همین که اینجا نظر میدین یعنی براتون مهم بوده و من خیلی متشکرم که به بنده اهمیت میدین و کارام براتون مهم هستن.
نظرتون هم کاملا متین و درسته ولی باز یه مشکلی هست.
مثلا من یه لوگو رو میزنم فوق حرفه ای:
- آقا این که حرفه ای نیست اون کاره که زدین ساده خیلی حرفه ای تره...
و مشتری گمراه تر میشه و اینا فقط سلیقست و سلیقه و سلیقه...
تجربشو دارم که میگم قربان.

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
ایشون تایید می شن.
قیمت مناسب
سرعت بالا
کیفیت بالا
از همکاری با ایشون نهایت لذت رو بردم :) امتیاز بازارچه خدمت ایشون واریز شد.
باز هم ممون از این طراح عزیز :)

sejuani

Registered User
لایک‌ها
1,221
ایشون تایید می شن.
قیمت مناسب
سرعت بالا
کیفیت بالا
از همکاری با ایشون نهایت لذت رو بردم :) امتیاز بازارچه خدمت ایشون واریز شد.
باز هم ممون از این طراح عزیز :)
خیلی لطف کردین قربان خوشحال شدم از همکاری با شما
امتیاز شما هم داده میشه.
ارادت

historian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
ببخشید، یه سوال از خودتون داشتم؛ طراحی لوگو به دست همون گرافیست و طراح قالب وب انجام بشه، بهتره، یا مثلا به شما هم پیشنهاد بدیم، همخون و متناسب با رنگ بندی و ... سایت در می آد؟ و یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه، این لوگو های زیکس، رو می تونید با موضوع یه سایت تاریخی درست کنید؟ یعنی کلا با این موضوع میشه یه لوگوی متناسب با محتوا و موضوع ساخت؟

sejuani

Registered User
لایک‌ها
1,221
ببخشید، یه سوال از خودتون داشتم؛ طراحی لوگو به دست همون گرافیست و طراح قالب وب انجام بشه، بهتره، یا مثلا به شما هم پیشنهاد بدیم، همخون و متناسب با رنگ بندی و ... سایت در می آد؟ و یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه، این لوگو های زیکس، رو می تونید با موضوع یه سایت تاریخی درست کنید؟ یعنی کلا با این موضوع میشه یه لوگوی متناسب با محتوا و موضوع ساخت؟
سلام
مسلما کسی که کارش قالب و بنر و هدر و لوگو و کارت ویزیت و و و .... هست با کسی که کارش فقط لوگو هست فرق داره
راجع به رنگ بندی و سایز و این چیزا هم لوگو وکتور طراحی میشه و رنگ و سایز اصلا مهم نیست چون میتونین تغئیر بدین به هر سایز و رنگی که میخواین.
لوگو هم با هر موضوعی میشه طراحی کرد بستگی به سلیقه طراح داره قربان
ارادت

662666

Registered User
لایک‌ها
90
سلام دوست عزیز یه سفارش داده بودم ... تو پ خ گفتم متاسفانه جوابی دریافت نکردم ! تحویل لوگو چوقت صورت میگیره ؟

sejuani

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام دوست عزیز یه سفارش داده بودم ... تو پ خ گفتم متاسفانه جوابی دریافت نکردم ! تحویل لوگو چوقت صورت میگیره ؟
سلام
بله سفارشتون دریافت شده، به دلیل کار روی پروژه واکو یک مقدار سفارشهای با بودجه پائین عقب افتادن
سعی میشه تا 1-2 ساعت دیگه یک نمونه براتون ارسال کنم
راجع به سایز هم که گفته بودین اندازه سایت باشه، لوگو وکتور طراحی میشه و یک فایل بزرگ و با کیفیت میدم خدمتتون شما به هر سایزی خواستین تغئیر میدین.
منتظر باشید

hesamkaveh

Registered User
لایک‌ها
92
بنده مشتری نیستم،اما وقتی کاراتونو دیدم،دلم نیومد نگم حرف ندارن
داداش موفق باشی

baxiha

Registered User
لایک‌ها
173
کاراتون فوق العادن و یه ذهن خلاق پشت این کارها هست...

sejuani

Registered User
لایک‌ها
1,221
کاراتون فوق العادن و یه ذهن خلاق پشت این کارها هست...
نه آقا اینجوریم نیست اینجا بچه ها لطفا دارن انرژی میدن وگرنه اونقدرا هم کار خاصی هنوز نزدم :general511:
(به جز این گرگ خوشکل سمت راستمون) :p

baxiha

Registered User
لایک‌ها
173
در سایتتون سفارش دادم ولی جوابی دریافت نشد بزرگوار...

بالا