• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
ممنون كه جوابم را مي دهيد
1.من resco expolrer مي خوام توي تردد نرم افزار هست ولي موقع dl ورژن جديد dl مي شه كه key gen به دردش نمي خوره حالا من چيكار كنم؟

2.من arabizer v2 را نصب كردم ولي sms فارسي را ??????????????? مي فرسه

ممنون كمكم مي كنيد

رسکو رو کی ژنش رو می گذارم براتون در فروم نرم افزار

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام
ممنون كه جوابم را مي دهيد
1.من resco expolrer مي خوام توي تردد نرم افزار هست ولي موقع dl ورژن جديد dl مي شه كه key gen به دردش نمي خوره حالا من چيكار كنم؟

2.من arabizer v2 را نصب كردم ولي sms فارسي را ??????????????? مي فرسه

ممنون كمكم مي كنيد

دکتر جان من فکر میکنم ایشون مشکل کیجنشون اینجوری باشه که وقتی ران میکنن error میده ... مال نداشتن .net framework باید باشه

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
درسته من هم این ارور رو دارم که میگه نت فریم ورک نداری من هم که یادم میره هر وقت دوباره برخورد میکنم یادم میفته جالبه

miladesh0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطف كنيد سوال 2 را هم جواب بديد در ضمن key gen كدوم version از resco را مي گذاريد

ممنونم

saeid.mob

Registered User
لایک‌ها
0
منم یه سوال دارم:
بازی هایی که برای ppc هایی با صفحه qvga ساخته میشوند رو میشه رو ppc با صفحه vga مثل فلیم یا جس جار اجرا کرد در این صورت باری اجرا نمیشه یا اجرا میشه و لگ میزنه؟
منظورم اینه که برای بازی یه گوشی مثل p535 , life بهتره یا flame , jasjar؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
منم یه سوال دارم:
بازی هایی که برای ppc هایی با صفحه qvga ساخته میشوند رو میشه رو ppc با صفحه vga مثل فلیم یا جس جار اجرا کرد در این صورت باری اجرا نمیشه یا اجرا میشه و لگ میزنه؟
منظورم اینه که برای بازی یه گوشی مثل p535 , life بهتره یا flame , jasjar؟

بله؛بازیها ممکنه که اجرا بشه اما خوب وقتی متناسب با نوع ال سی دی به لحاظ رزولوشن نباشه مشکل پیش میاره؛نمونه اون رو در برخی بازیها در پی سی هم حتما" دیدید؛که باید رزولوشن رو تنظیم کنید؛
قطعا" در بین پاکت پی سی ها ال سی دی عاملی مهم برای بازی و خواندن ایبوک دیدن فایلهای تصویری به شمار می ره و بنابراین دستگاههایی مثل جسجار و فلیم مناسب تر هستند؛

saeid.mob

Registered User
لایک‌ها
0
حالا بازی برای کدوم بیشتر طراحی میشه؟ vga یا qvga ؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
کلا" برنامه ها و بازیها بیشتر برای کیو وی جی ای طراحی شده اند،(به خاطر اینکه قدیما وی جی ای تنها جسجار بود)اما امروزه برنامه ها و بازیهای مربوط به وی جی ای ها رو به افزایش هست و سعی می شود که بری هر دونوع سازگاری وجود داشته باشد،اقبال عموم به وی جی ای هم به طرز فزاینده ای رو به رشد هست،

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حالا بازی برای کدوم بیشتر طراحی میشه؟ vga یا qvga ؟

اگه قصد خرید دارید با توجه به فرموده ی مجتبی ، وی جی ای داشتن رو در صدر خواسته هات قرار بده چون سال 2008 سال رقابت وی جی ای هاست ...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر جان من فکر میکنم ایشون مشکل کیجنشون اینجوری باشه که وقتی ران میکنن error میده ... مال نداشتن .net framework باید باشه

نه قربان ، نسخه جدید رسکو ، اصلا با کی ژن کار نمی کنه ، من هم مجبور شدم بگردم ، اما خوبیش اینه که TSRH یک کی ژن ساخته که بی نیاز از دات نت هست. دمش گرم
آپ کردم در فروم نرم افزار

miladesh0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من در فروم نرم افزار سرچ كردم رسكو نبود و ايا اين كه گذاشتيد ورژن 6.10
است؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام من در فروم نرم افزار سرچ كردم رسكو نبود و ايا اين كه گذاشتيد ورژن 6.10
است؟

نخیر نسخه 6.15 هست ، 2 صفحه برید به عقب در فروم نرم افزار پیداش می کنید.

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
لینگوو کرک شده انگلیسی به فرانسه+آلمانی+ایتالیایی رو نیاز دارم

miladesh0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نخیر نسخه 6.15 هست ، 2 صفحه برید به عقب در فروم نرم افزار پیداش می کنید.

سلام دوست من رسكو را گرفتم ممنونم
مي خواستم بدونم چرا وقتي sms فارسي مي فرستم به جاش علامت سوال مي زنه؟ فارسي ساز من arabizer v2

سوال بعدي اينكه net framework را از كجا مي تونم بگيرم؟

در اخر هم مي خواهم بدونم key gen براي card exportv 3.2 و spb shell جديد ترين ورژن key gen را از كجا مي تونم بگيرم

ممنونم
:)

Raymond

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان یه مشکل جدید پیدا کردم،ته 3 روز پیش از طریق GPRS و با استفاده از +IM میتونستم آنلاین بشم و چت کنم ولی حالا نمیشه،من حدود 3 ماه از این برنامه استفاده مکردم و مشکلی هم نداشتم،کسی مشکل منو داره؟و یا کسی میدونه چطور حلش کنم؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام

از اساتيد يك سوال داشتم :

برنامه LEngLite كه خانم دلا چند وقت پيش معرفي كردند و من در اينجا احساس خوشنودي كردم دچار مشكل شده ...

نمي دونم چي شد تمام نوشته هاي توي صفحه today و تمام كنتاك(شماره تلفن هام) و توي استارت و منو . ستينگ و .... كل ppc محو شده (دستكاري هم نكردم)

وقتي كه برنامه LEngLite رو disable مي كنم همه چيز درست مي شه اما فارسي ساز از كار مي افته ديگه... هر بار enable مي كنم همين اتفاق مي افته

برنامه رو Uninstall كردم و دوباره نصب كردم اما بازم همون آش و همون ....

كسي اگر چيزي در اين مورد ميدونه دريغ نكنه... ممنون مي شم

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام

اقا من چند روزیه که با این جاس جارم مشکل دارم

وقتی روشنش میکنم همون انتی ویروسش میگه که حتما باید اپدیتش کنم (بی چاره خبر نداره که ما اینترنت نداریم)

هرکاری هم میکنم غیرفعال نمیشه

میخواستم بدونم که چی کار کنم که تمام تنظیمات برنامه ها مثه روز اولشون بشه ! و اموزش هارد رست کردن رو هم میخوام

به هرحال دستم به شلوارتون جون من کمک کنید که اعصابم داغون شده

HTC Universal / T-Mobile MDA IV / Vodafone VDA IV / O2 XDA Exec / i-mate JasJar / Q-tek 9000 Orange / SPV M5000:

With the device open, press the two soft keys together while pressing in the reset button on the back of the unit with your stylus. If done correctly you should see a screen that says "Press 0 to reset to factory defaults or X to exit." Press 0 to confirm the factory reset.

يه نگاه هم به عكس بنداز كه ساده تر هست :

1628b6g.jpg

------------------------------

Hard Reset - Qtek 9100:

Manter pressionados os botُes Comm Manager e Voice Command. A seguir dar um toque no orifيcio de Reset. Mal apareça algum texto no ecrم, libertar os botُes Comm Manager e Voice Command e pressionar o botمo "Falar" - botمo para atender o telefone (verde).

2006-12-28_073709_qtek9100.jpg

----------------------------

QTEK S200 - HARD RESET - Prophet

(Qtek S200 / Dopod 818 Pro / Dopod 830/O2 Germany XDA neo / I-mate JAMin / SPV M600 / VPA compact s)

Deve desligar o dispositivo antes de fazer um Hard Reset.

Mantendo pressionados os botُes Câmara e Comm Manager, use a caneta (stylus) e pressione uma vez o botمo de RESET, sَ libertando os botُes Câmara e Comm Manager quando aparecer no canto superior esquerdo do ecrم algum texto. Siga as instruçُes dadas no ecrم.

2006-03-20_222523_hard-reset.jpg

-----------------------------

Hard-Reset no Mio P550:

Hard-Reset:

Desligar todos os cabos, incluindo o do Alimentador AC, ...
Deslocar o Botمo para a posiçمo OFF, e aguardar 1 minuto

2007-02-08_073236_mio-p550-sr-3.png

-----------------------------

Hard-Reset no Asus A636N

2007-01-31_192243_hr-asus-a636n.jpg

------------------------------

Hard Reset - Qtek G100:

2006-10-30_033120_g100-hr.jpg

----------------------------

Hard-Reset no HP iPAQ h5550:

2007-07-23_150836_h5550-01.jpg

---------------------------
Hard-Reset no HP 2490:

2007-08-03_070131_c00510068.jpg

------------------------

Hard - Reset para o HTC P3300:

2007-09-13_154402_hr-p3300.jpg

اينجا هم مي تونه منبع كاملي براي جواب اين سوال ها باشه. منم از همينجا پيدا كردم

manamman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
1-من هرچی که برنامه روی گوشیم داشتم پاک کردم ولی باز این مشکل رو دارم: هرکس بهم زنگ می زنه(چه از دفترچه تلفنم و چه غیر اون) شماره نمی افته و unknown می نویسه.گوشیم imate k-jam هستش. چی شده و چی کار باید بکنم؟ یکی می گفت سیم کارتش ویروسی شده.مگه می شه؟ شما نظرتون چیه؟لطفا هرکس می دونه دریغ نکنه خیلی مشکل بدیه.

2-start..>setting...>phone...>service...>caller ID این قسمت و کلا هرچی که تو این قسمت هست(call barring-call forwarding-call waiting) رو نمی تونم تنظیماتش رو عوض کنم.وقتی تنظیمات جدید بهش می دم و می خوام save کنم این پیغام رو می ده.network error
cannot read setting from the network.try viewing setting later,or disconnection and try again.
مشکلش چیه؟ برنامه می خواد؟

3-بعد از یک دقیقه که با گوشیم کار نمی کنم و نور صفحش خاموش میشه(خودم این طور تنظیم کردم) ولی دیگه هرچی رو صفحش با انگشت می زنم روشن نمی شه و مجبورم دکمه پاور رو یک بار فشار بدم.مگه نباید با یک اشاره روی صفحه روشن بشه؟

4-start..>setting..>system..>power..>advanced. تنظیمات اینجا برای نور صفحه است یا اینجا sestem..>backlight? و این که battery power با external power چه فرقی داره و وظیفه هر کدوم چیه.

5- hard reset گوشی k-jam چجوری هستش؟

ممنون می شم اگه جواب همه رو بدید.شرمنده من زیاد تو این چیزا وارد نیستم دختر بودن اینجا فقط بده!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
خانم منم من شما اين كار رو انجام بديد و هارد ريست كنيد همه مشكلات حل مي شه

hard reset K-jam Jamin :

بايد دکمه ي دوربين و comm manager رو باهم نگه داريد، همينطور که نگهشون داشتين دکمه ي soft reset رو بزنيد، انقدر نگهشون داريد تا يه صفحه اي ظاهر شه که روش نوشته Press Send to ...
اون موقع اون دوتا دکمه رو ول کنيد، و دکمه سبزه رو بزنيد

بالا