• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
نمی دونم نیاز حیاتی به یه ریموت چی میتونه باشه اما از اونجایی که ما دوست داریم صنعت پاکت پی سی دار بودن رو در کشورمون توسعه بدیم ( هر ایرانی یک پاکت پیسی ) :lol: من این برنامه رو اتچ میکنم .
اقا دمت گرم ،اگه كد هاش رو هم بدي خيلي ازت ممنون ميشم

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
نمی دونم نیاز حیاتی به یه ریموت چی میتونه باشه اما از اونجایی که ما دوست داریم صنعت پاکت پی سی دار بودن رو در کشورمون توسعه بدیم ( هر ایرانی یک پاکت پیسی ) :lol: من این برنامه رو اتچ میکنم .

noviiremote deluxe ver4.0

اقا دمت گرم ،
اگه كد هاش رو هم بدي خيلي ازت ممنون ميشم

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
noviiremote deluxe ver4.0

اقا دمت گرم ،
اگه كد هاش رو هم بدي خيلي ازت ممنون ميشم

عزیزم کد نمیخواد دیگه - برید توی Menu و بعد Options سپس Add New Device رو بزنید

بعد Install Codebase from IR archive رو بزنید کلی از دیوایس ها رو ساپورت میکنه .

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
کسی که میخاد دوچرخه سواری یاد بگیره
باید چند بار بخوره زمین و خودش بلند بشه رکابهاشو همزمان بزنه و تمرین کنه تا بشه یه دوچرخه سوار

شما باید خودت زحمشتو بکشی و از اینترنت کلی برنامه (برنامه های مورد نیازت) رو جمینت بریزی و از برنامه هات لذت ببری و خودت دنبال آپ تو دیت کردن برنامه هات باشی و یا اینکه یا ازشون متنفر بشی چون باعث شده جمینت قاطی کنه و مجبور بشی هارد ریست کنی!;)

یادت باشه داشتن پاکت پی سی بدون زحمت گرفتن برنامه و نصبش و آپ دیت کردنش و درست کردنش و راه انداختنش هیچ لذتی نداره

سلام
ممنونم
عزيز من امسال پيش دانش گاهي هستم و فكر كنم كوچيكترين عضو باشم !
واللا وقت ندارم !!! :(
وگرنه مزاحم شما دوستان نميشدم !!!
:)
موفق باشين !!!

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ببخشيد اين برنامه از اين برنامه هاي ريموت تلويزيونه ؟ يا چيزه ديگه ايه ؟ آخه ديدم گويا برنامه اي حياتيه ؟

بله قربان همون ریموت تلویزیونه . جالبه - به یک بار امتحانش می ارزه .

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
سلام
ممنونم
عزيز من امسال پيش دانش گاهي هستم و فكر كنم كوچيكترين عضو باشم !
واللا وقت ندارم !!! :(
وگرنه مزاحم شما دوستان نميشدم !!!
:)
موفق باشين !!!
هم سن هستيم!
183.gif
دركت مي كنم! كار سختيه مخصوصا" با اين دايل آپ!
168.gif

اگه زياد عجله نداريد سي‌دي رايت كنم كه وقتي دايي م از شيراز برگشت بهش بدم و شما بريد ازش بگيريد! فك كنم كم كم دو هفته طول بكشه! اگر هم عجله داريد ليست فايل ها رو تهيه كنيد بديد كافي نت براتون دانلود كنه.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
چرا سیاوش جان
یواش یواش داره بوی هارد ریست میاد! :(

برای منم همین اتفاق افتاد،تو پرشین دیت باطری دقیقا رفت روی 255درصد چندروز بعد از این ماجرا ویندوز کلا باطری رو صفر نشون داد
هر کاری هم کردم که برگرده به حالت نرمالش اصلا نشد :(
جواد جون ممنون از اين دلگرمي كه دادي:blush: راستش اين مشكل از وقتي ويزبار رو نصب كردم پيش اومد. وقتي روي باتري تب ميكنم بعضي اوقات به حالت عادي برميگرده بعضي وقت ها هم اصلا نميتونه ميزان باتري رو پيدا كنه(آن نون ميزنه):(

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
من qteck s200 دارم به تازگی که به کامپیوتر با یو اس بی میزنم گوشیم رو نمیشناسه
فقط اون پایین کنار ساعت برای چند ثانیه دایره synchronized می چرخه و دوباره خاکستری میشه
علتش چیه؟؟ چکار کنم که درست بشه؟؟؟؟

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
این دات نت قضیه اش چیه ؟ اصلا چی هست ؟
چرا واسه یک سری از بر نامه ها نیاز به دات نت داریم ؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
این دات نت قضیه اش چیه ؟ اصلا چی هست ؟
چرا واسه یک سری از بر نامه ها نیاز به دات نت داریم ؟

یه framework هست که بعضی از برنامه ها تحت اون ران میشن!
مایکروسافت این دات نت رو که گزاشت خیلیها برگشتن به طرف ورژن قدیمی تر مثلا VB که احتیاج به داشتن دات نت نداره
گرچه الان WM6 گویا پیش فرض داره اینو و مایکروسافت خیلی در تلاشه که یه کاری کنه ملت (برنامه نویسها به خصوص) از این دات نت استفاده کنن (واسه همین هم تو WM6 به صورت پیش فرض گذاشته اینو) ولی این حرکتش یه ضربه بدی به خودش وارد کرد و هنوز خیلیها با ورژن هایی که دات نت لازم نداره برنامه نویسی میکنن.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من qteck s200 دارم به تازگی که به کامپیوتر با یو اس بی میزنم گوشیم رو نمیشناسه
فقط اون پایین کنار ساعت برای چند ثانیه دایره synchronized می چرخه و دوباره خاکستری میشه
علتش چیه؟؟ چکار کنم که درست بشه؟؟؟؟

دو تا علت میتونه داشته باشه :

1) فایر وال ویندوز کامپیوترتون باعث کانکت نشدن شده .

2) شماره پورت توی ستینگ اکتیو سینک عوض شده ( بقیه رو امتحان کنید ).

* اگر قبل از این بدون مشکل با همین برنامه سینک میشدید - ممکنه توی پاکت پی سی تون برنامه ای نصب کرده باشید که باعث تغییرات در رجیستری و طبعاً کانکت نشدن اون میشه

نتیجه اخلاقی : همیشه یه بکاپ توپ از بهترین حالت گوشیتون داشته باشید .

car20

Registered User
لایک‌ها
2
بله قربان همون ریموت تلویزیونه . جالبه - به یک بار امتحانش می ارزه .
bodybuilder2 جان ، با سپاس از شما ،
من قبلا يك چند باري از اين برنامه ها نصب كرده بودم اما موفق به تنظيم آن نشده بودم ( روي تلويزيون سوني ) حالا اين برنامه را كه شما زحمت كشيدين را هم امتحان مي كنم ببينم چي جورياست .:)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوست عزیز این برنامه رو من خودم تست کردم البته با جمین ، روی تلویزیون های ( سونی ، سامسونگ ، پاناسونیک ، ال جی ) جواب داده و روی ( پارس ، گراندیک ، شارپ ) جواب نداده

از طرف دیگه سیستم های صوتی هم سونی و ال جی تست شده و Ok بودش . امیدوارم شما هم بتونید ازش استفاده کنید .

car20

Registered User
لایک‌ها
2
بسيار سپاس از شما دوست خوبم ، امشب يك تستي مي كنم ببينم چطوره ، اما يك سوال ، اين برنامه اصولا براي چي نوشته شده !! مگه نه اينكه تمام دستگاه ها و تلويزيون ها خودشان ريموت دارند؟! نكنه براي كاره خاص ديگري است و ما نمي دانيم ؟

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
هم سن هستيم!
183.gif
دركت مي كنم! كار سختيه مخصوصا" با اين دايل آپ!
168.gif

اگه زياد عجله نداريد سي‌دي رايت كنم كه وقتي دايي م از شيراز برگشت بهش بدم و شما بريد ازش بگيريد! فك كنم كم كم دو هفته طول بكشه! اگر هم عجله داريد ليست فايل ها رو تهيه كنيد بديد كافي نت براتون دانلود كنه.

سلام
ممنونم !!! :D
بی خیال شدم!!!
گوشیم را خاموش کردم و کنار گذاشتم ! ( 24 ساعت شبانه روز 7 روزه هفته !!!)
چون واقها وقت گیره !!:blink:

دست شما درد نکنه !!!
بعده هاااااااا مزاحم میشم !!!

فعلا بای بای !!! :happy:

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
بسيار سپاس از شما دوست خوبم ، امشب يك تستي مي كنم ببينم چطوره ، اما يك سوال ، اين برنامه اصولا براي چي نوشته شده !! مگه نه اينكه تمام دستگاه ها و تلويزيون ها خودشان ريموت دارند؟! نكنه براي كاره خاص ديگري است و ما نمي دانيم ؟
شما با ريموت ضبط صوت، تلويزيون رو هم روشن مي كنيد؟!!
كار به اين خاصي!

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

دوست عزیز :blink: منو نگاه کن :blink: * 100

تمام دستگاهها خودشون ریموت کنترل دارن اما این یه ریموته که همیشه همراتونه خونه ی هر کس که رفتین یا توی خونه خودتون تمام ریموت ها ( یکجا ) پیشتون که نیستند پس از این استفاده میکنید.

* شما توی خونتون ساعت دیواری دارید ؟ ... ... ... پس چرا ساعت مچی روی دست می بندید . ( اینو بدونه طعنه و برای روشن شدن موضوع گفتم )

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
دو تا علت میتونه داشته باشه :

1) فایر وال ویندوز کامپیوترتون باعث کانکت نشدن شده .

2) شماره پورت توی ستینگ اکتیو سینک عوض شده ( بقیه رو امتحان کنید ).

* اگر قبل از این بدون مشکل با همین برنامه سینک میشدید - ممکنه توی پاکت پی سی تون برنامه ای نصب کرده باشید که باعث تغییرات در رجیستری و طبعاً کانکت نشدن اون میشه

نتیجه اخلاقی : همیشه یه بکاپ توپ از بهترین حالت گوشیتون داشته باشید .
مر30 ،ایراد از فایروال بود

چطور باید از گوشی بک اپ بگیرم ؟؟ الان من توی گوشیم چند تا برنامه ریختم یعنی اول اونا رو پاک کنم ؟
اگه به طور مفصل توضیح بدید ممنون میشم

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مر30 ،ایراد از فایروال بود

چطور باید از گوشی بک اپ بگیرم ؟؟ الان من توی گوشیم چند تا برنامه ریختم یعنی اول اونا رو پاک کنم ؟
اگه به طور مفصل توضیح بدید ممنون میشم
برنامه هایی مثل Sprite Backup و SPB Backup هستند که اگر بطور کلی ( یعنی تیکی که واسه بک آپش میزنین شامل حال سیستمتون هم بشه ) بک آپ بگیرین از همون حالتی که پی پی سیتون داره بک آپ میگیره
جناب بادی بیلدر هم درست فرمودند . وقتی که بعد از هارد ریست همه ی برنامه هارو ریختید ، بهترین حالن واسه بک آپ گرفتنه .

بالا