ممنون ولی یه برنامه بود دقیقا به همین اسم( clone dvd mobile)تو ترد نرم افزارم معرفی شده بود ولی لینکش پاگ شده![]()
اگه لینکی که توی ترد نرم افزار معرفی کرده بود ( برای آشنایی با شکل برنامه ) رو بدید سعی میکنم براتون پیدا کنم .
ممنون ولی یه برنامه بود دقیقا به همین اسم( clone dvd mobile)تو ترد نرم افزارم معرفی شده بود ولی لینکش پاگ شده![]()
اگه لینکی که توی ترد نرم افزار معرفی کرده بود ( برای آشنایی با شکل برنامه ) رو بدید سعی میکنم براتون پیدا کنم .
سلام
من هم این برنامه رو تست کردم و عالیه. فقط یک دو مورد برام ناروشنه. اگه اساتید توضیح بدن ممنون می شم:
1-وقتی برنامه رو اجرا می کنیم دیگه خلاص شدن از دست اش ممکن نیست جز با خاموش و روشن کردن دستگاه
2-دسترسی به مواردی مثل کم و زیاد کردن صدای گوشی ناممکن می شه آیا راهی براش هست؟
3-آیا می شه منو های اصلی صفحه را کم و زیاد کرد؟ به عبارت دیگه آیا setting داره؟ و آیا می شه مثلا رنگ صفحه رو هم عوض کرد یا تعداد آیتم ها رو کم و زیاد کرد؟ من از این برنامه راضی ام اما setting براش پیدا نکردم که آدم بتونه مطابق میل خودش تنظیمش کنه
ممنون می شم اگه دوستان کمک کنن![]()
من این برنامه را روی پاکت پی سی با ویندوز 2005 اجرا کردم ولی بعد از باز کردن قایل HQrnCE.TXT جمله ای که نوشته باشد your code should be نیست و لذا قابل رجیستر کردن نیست. از آنجا که منبع دانلود کردن برنامه سایت اصلی برنامه است تعجب آور است که آن سایت خودش کد رجیستر کردن را در برنامه گذاشته باشد. آیا مکان دانلود را درست داده اید؟
ممسلام دوست عزیز
شما این فایل رو با کامپیوتر باز بکن 100% هست !
خودمم تعجبم از این کار شرکت اومده ، فکر کردند که مردم پپه هستند و نمیفهمن !
نمیدونم والا شما روی چه گوشی ای نصب کردی ؟
این رو تست بکن شاید شد :
PPCK Display = {78af-a553-0ea7-06f3}
آیا راهی هست که از ظاهر شدن خود به خود ActivSync در گوشی ممانعت بکند. ظاهرا خیلی باطری خور است.
سلام مجدد عرض میکنم خدمت تمامی عزیزان همراه با تشکر از زحمات شما
چه طوری می تونم اون آیتمهایی رو که HTC Home رو به پنج
قسمت تبدیل می کنه رو تغیر بدم یا دو قسمت دیگه بهش اضافه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر..........