• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
من یه سئوالی در مورد SPB Time داشتم ... ورژن 2.2.2
وقتی تو بخش شهر ها تهران رو انتخاب می کنی 1 ساعت ساعتش رو عقب نشون می ده ولی در حالی که لوکال رو انتخاب می کنی همون ساعت خود دستگاه که به وقت تهران 3:30+ هست رو درست نشون می ده ...
کسی می دونه علتش چیه؟
ممکنه برای تهران برنامه رو اینجوری نوشته باشند که ساعتش جلو نره ؟
آخه سئوال من اینجاست که دیفالت ساعت دستگاه رو تهرانه وقتی هم که شهر رو رو تهران میزاری نباید تهران با لوکالش فرقی بکنه ...
کسی تا حالا با این مشکل رو برو نشده بود؟

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام
وقتی تو بخش شهر ها تهران رو انتخاب می کنی 1 ساعت ساعتش رو عقب نشون می ده ولی در حالی که لوکال رو انتخاب می کنی همون ساعت خود دستگاه که به وقت تهران 3:30+ هست رو درست نشون می ده ...
کسی می دونه علتش چیه؟
آخه سئوال من اینجاست که دیفالت ساعت دستگاه رو تهرانه وقتی هم که شهر رو رو تهران میزاری نباید تهران با لوکالش فرقی بکنه ...

امیر جان تمام این قضایا بر میگرده به تغیر ساعت در ایران
برای منم این جوری میشد که راهی براش پیدا نکردم !

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
نوشته ای از Simpson
ورژن جدید کیبورد رسکو
خیلی عالیه فقط یه مشکل کوچولو هست:(
گوشیه من تاچ هستش و برای تایپ راحت تر از اسکین iskin در این نرم افزار استفاده میکنم که متاسفانه در این اسکین حروف گچ پژ قرار داده نشده:(

BatteryStatus - A battery plugin for the ToDay-Screen
این نرم افزار عالی هم متاسفانه نسخه ی بتا و ریجیستر نشده هست و بعد ار چند روز غیر قابل استفاده میشه
یه ورژن سالم و بدون نیاز به ریجیسترش رو اگه بزارین خیلی بهتره:happy:

harei

Registered User
لایک‌ها
8
delivery مخابرات يه مدته قاط زده. براي من هم يكي درميون مياد. محتمل ايراد از ديوايس نيست.

با سلام
عرض شود بنده فقط با اين پاكت پيسي اين مشكل رو دارم با Jam خودم و 2 تا گوشي نوكيا و سوني اريكسون ديگه خواهر و برادرام اين مشكل وجود نداره و مطمئن هستم باگ نرم افزاري etn m600+ OS هستش ولي راهي براش پيدانكردم.
از توجه شما ممنوم.

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
کسی می دونه علتش چیه؟

سلام آقا امير عزيز
آيا تو تنظيمات گزينه Daylight saving نداره؟ اگر داره با تيك زدن اون احتمال زياد اين مشكل حل خواهد شد ‍!
با تشكر

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
میگم که بروبچز یه سئوال !
جی پی اس ایران برای ویندوز موبایل هم هست؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
میگم که بروبچز یه سئوال !
جی پی اس ایران برای ویندوز موبایل هم هست؟

كدوم GPS ؟
منظور اين اسم كوچه هاست كه از روو BTS ها توو صفحه مي نويسه ؟ كه آره اين كار مي كنه
يا خود GPS‌اصلي كه از سيستم ماهواره اي مي خونه،باز هم آره، اين هم كامل كار مي كنه. نقشه خيلي جاها هم هست و توو همين بخش مي تونين پيداش كنين.حتي مال تهران برداري هست و چيز جالبيه! البته به شرطي كه يا PPC خودش به صورت داخلي GPS داشته باشه يا از يك GPS جنبي كه وصل شده به دستگاه استفاده كنين

و در نهايت اگر منظورتون نقشه GPS ايران براي PPC هست، بايد بگم اكثر برنامه هايي كه توو دستگاههاي GPS هست رو مي تونين به صورت نرم افزاري براي اين گوشي ها پيدا كنين ! يعني به فرض اگر دستگاه هاي garmian هست برنامه شون هم هست كه مي تونين بريزين گوشيتون و از همون نقشه ها ي اون دستگاهها براي PPC هم استفاده كنين
از همه مهمتر مي تونين خودتون هم براي اينها نقشه تهيه كنين.يعني خوبيه اينها اينه كه تهيه نقشه براشون راحتتره ...

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام آقا امير عزيز
آيا تو تنظيمات گزينه Daylight saving نداره؟ اگر داره با تيك زدن اون احتمال زياد اين مشكل حل خواهد شد ‍!
با تشكر

متاسفانه من همچین گزینه ای رو تو تنظیمات خود PPC و این برنامه ندیدم ... ولی با این حال دمت گرم .. به نکته جالبی اشاره کردی ... اگر خودتون هم یه موقع یه همچین چیزی رو دیدی بگین بقیه هم استفاده کنن
مرسی

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
کسی می دونه علتش چیه؟

زمانی که همه ی کشور های دنیا فهمیدن که با تغییر ساعت مصرف برق کاهش پیدا میکنه آقا محمود دستور داد که ساعت را تغییر ندهند. یک سالی طول کشید تا Microsoft با update ویندوز عقب و جلو رفتن ساعت ایران را حذف کند و بعد از اون هم سایر نرم افزار ها درست شدند. همه چیز داشت داشت خوب پیش میرفت که 29 اسفند دوباره اعلام شد که ساعتا رو بکشید جلو و روز از نو و روزی از نو...

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
دوستان این مشکل مال چیه ، از امروز هر وقت گوشیم استند بای میشه بعد دکمه پاور رو میزنم این ارور در میاد :

Notification Error

Cannot excute / windows / Style TabNotifyppc.exe

لطفا راه حلی براش بزارید ، فقط تروخدا نگید هارد ریست باید بشه !

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان این مشکل مال چیه ، از امروز هر وقت گوشیم استند بای میشه بعد دکمه پاور رو میزنم این ارور در میاد :

Notification Error

برنامه ای چیزی داری که ریمایندر داشته باشه یا آلارم؟؟؟؟

هارد ریست حالا نه ولی فکر کنم بعضی از برنامه ها تو ریمو کنی

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به دوستان

بچه ها این آقا بابک ما یه مشگل داره ببینید میتونید حلش کنید ، بخصوص آقا فرشید گل:)

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1711884&postcount=8162

با سپاس فراوان
دوست عزیزی قبول زحمت کرده و جواب بنده رو داده.ولی من هردو لینک رو قبلا دانلود کردم و امتحان کردم.متاسفانه اولی ریجیستر نیست و دومی هم هر بار که گوشی رو از استندبای در میارم فوری یه پیغام رو دسکتاپ میفرسته و میگه این نرم افزار ریجیستر شده است که این پیغامه که هر سری میادش اعصاب ادم رو بهم میریزه.مثلا گوشی رو باز میکنم که یه زنگی بزنم فوری این پیغامه میاد.:(متاسفانه به این نرم افزار و اطلاعاتی که رو TODAY میفرسته و اورکلاکش نیاز دارم وگرنه کلا قیدش رو میزدم:wacko:
اینم از این برنامه BatteryStatus v1.04

این برنامه رو غیر از من مهدی (bodybuilder2) هم گذاشته که نمیدونم کرک هست یا نه ولی اونی که خودم گذاشتم کاملا کرک شده هست و نیاز به سریال و این حرف ها هم نداره و 5 ماه هم روی دستگاه خودم داشتمش و کاملا تست شده !

http://forum.persiantools.com/showpo...postcount=7969

اینم دومین لینک
http://forum.persiantools.com/showpo...postcount=8073

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام به دوستان

بچه ها این آقا بابک ما یه مشگل داره ببینید میتونید حلش کنید ، بخصوص آقا فرشید گل:)

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1711884&postcount=8162
لطف دارید شما:rolleyes:

خیلی عالیه فقط یه مشکل کوچولو هست:(
گوشیه من تاچ هستش و برای تایپ راحت تر از اسکین iskin در این نرم افزار استفاده میکنم که متاسفانه در این اسکین حروف گچ پژ قرار داده نشده:(

این نرم افزار عالی هم متاسفانه نسخه ی بتا و ریجیستر نشده هست و بعد ار چند روز غیر قابل استفاده میشه
یه ورژن سالم و بدون نیاز به ریجیسترش رو اگه بزارین خیلی بهتره:happy:

دوست عزیز اسکین iskin به دلیل کم بودن تعداد حروفش نود درصد زبانها رو ساپورت نمیکنه و فارسی هم یکی از اونهاست.;)

------

والا من تاحالا مشکل نداشتم باهاش. اون ورژنی هم که من گذاشتم خراب نیست که شما میگید یه ورژن سالم بذارید.
ورژن جدیدترش رو در تاپیک معرفی نرم افزار میذارم. هروقت غیر استفاده شد ورژن جدیدتر رو نصب کنید.

Dr.B.M

Registered User
لایک‌ها
3
والا من تاحالا مشکل نداشتم باهاش. اون ورژنی هم که من گذاشتم خراب نیست که شما میگید یه ورژن سالم بذارید.
ورژن جدیدترش رو در تاپیک معرفی نرم افزار میذارم.

ممنون دوست عزیز.منم نگفتم خرابه اتفاقا یکی از جدیدترین ورژنهاست و خیلی هم خوب کار میکنه و یکسری امکانات جدید هم بهش اضافه شده.
فقط مشکلش اینه که 10 15 روز بیشتر کار نمیکنه:(قبل از اینکه شما توی ترد معرفی نرم افزار معرفیش کنی من از XDA-DEVELOPERS گرفتمش و ریختمش رو گوشی و دیدم متاسفانه مثل تمامی نسخه های اخیرش نوشته نرم افزار نسخه ی بتاست.نمیتونم چرا تیم سازندش چرا حداقل یکی دو نسخه ی غیر ازمایشی رو معرفی نمیکنه.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

Notification Error

این ارور مربوط به برنامه ای است که هنگام روشن شدن سیستم ( آماده به کار شدن سیستم) میل به اجرا شدن داره . اما فایلهای مورد نیاز اون برنامه پاک ویا تغییر نام داده شده اند .

راهکار :

راه مشکل : از طریق رجیستری این فایل رو TabNotifyppc.exe سرچ کنید و اون آدرسی رو که موقع روشن شدن ، اجرا میشه رو پاک کنید .

راه آسان : با استفاده از برنامه MemMaid ( فروم نرم افزار ) گزینه Jump To و سپس Startups و Startup Items رو انتخاب و از اونجا اقدام به حذفش کنید .

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ممنون دوست عزیز.منم نگفتم خرابه اتفاقا یکی از جدیدترین ورژنهاست و خیلی هم خوب کار میکنه و یکسری امکانات جدید هم بهش اضافه شده.
فقط مشکلش اینه که 10 15 روز بیشتر کار نمیکنه:(قبل از اینکه شما توی ترد معرفی نرم افزار معرفیش کنی من از XDA-DEVELOPERS گرفتمش و ریختمش رو گوشی و دیدم متاسفانه مثل تمامی نسخه های اخیرش نوشته نرم افزار نسخه ی بتاست.نمیتونم چرا تیم سازندش چرا حداقل یکی دو نسخه ی غیر ازمایشی رو معرفی نمیکنه.

اگر ورژن غیر بتا میخواید از اینجا باید دانلود کنید: http://www.chi-tai.info/cs_BatteryStatus_XDA_Neo_WM5_iM_cs.htm#Download

اگر میخواید همیشه جدیدترین ورژن را داشته باشید و رجیستر هم نکنید از نسخه های بروز استفاده کنید. این خاصیت ورژن های beta هست که بعد از مدتی از کار بیافته.

بالا