از عيد به بعد اينجوري شده. :wacko:
همین الان یه sms به یدونه از بچه ها فروم دادم بدون مشگل برام آمد
از عيد به بعد اينجوري شده. :wacko:
سلام
من یه سئوالی در مورد SPB Time داشتم ... ورژن 2.2.2
وقتی تو بخش شهر ها تهران رو انتخاب می کنی 1 ساعت ساعتش رو عقب نشون می ده ولی در حالی که لوکال رو انتخاب می کنی همون ساعت خود دستگاه که به وقت تهران 3:30+ هست رو درست نشون می ده ...
کسی می دونه علتش چیه؟
ممکنه برای تهران برنامه رو اینجوری نوشته باشند که ساعتش جلو نره ؟
آخه سئوال من اینجاست که دیفالت ساعت دستگاه رو تهرانه وقتی هم که شهر رو رو تهران میزاری نباید تهران با لوکالش فرقی بکنه ...
کسی تا حالا با این مشکل رو برو نشده بود؟
امیر جان تمام این قضایا بر میگرده به تغیر ساعت در ایران
برای منم این جوری میشد که راهی براش پیدا نکردم !
خیلی عالیه فقط یه مشکل کوچولو هستنوشته ای از Simpson
ورژن جدید کیبورد رسکو
این نرم افزار عالی هم متاسفانه نسخه ی بتا و ریجیستر نشده هست و بعد ار چند روز غیر قابل استفاده میشهBatteryStatus - A battery plugin for the ToDay-Screen
delivery مخابرات يه مدته قاط زده. براي من هم يكي درميون مياد. محتمل ايراد از ديوايس نيست.
سلام
وقتی تو بخش شهر ها تهران رو انتخاب می کنی 1 ساعت ساعتش رو عقب نشون می ده ولی در حالی که لوکال رو انتخاب می کنی همون ساعت خود دستگاه که به وقت تهران 3:30+ هست رو درست نشون می ده ...
کسی می دونه علتش چیه؟
آخه سئوال من اینجاست که دیفالت ساعت دستگاه رو تهرانه وقتی هم که شهر رو رو تهران میزاری نباید تهران با لوکالش فرقی بکنه ...
منظورتون نقشه است؟میگم که بروبچز یه سئوال !
جی پی اس ایران برای ویندوز موبایل هم هست؟
میگم که بروبچز یه سئوال !
جی پی اس ایران برای ویندوز موبایل هم هست؟
سلام آقا امير عزيز
آيا تو تنظيمات گزينه Daylight saving نداره؟ اگر داره با تيك زدن اون احتمال زياد اين مشكل حل خواهد شد !
با تشكر
سلام
کسی می دونه علتش چیه؟
دوستان این مشکل مال چیه ، از امروز هر وقت گوشیم استند بای میشه بعد دکمه پاور رو میزنم این ارور در میاد :
Notification Error
Cannot excute / windows / Style TabNotifyppc.exe
لطفا راه حلی براش بزارید ، فقط تروخدا نگید هارد ریست باید بشه !
سلام به دوستان
بچه ها این آقا بابک ما یه مشگل داره ببینید میتونید حلش کنید ، بخصوص آقا فرشید گل
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1711884&postcount=8162
اینم از این برنامه BatteryStatus v1.04
این برنامه رو غیر از من مهدی (bodybuilder2) هم گذاشته که نمیدونم کرک هست یا نه ولی اونی که خودم گذاشتم کاملا کرک شده هست و نیاز به سریال و این حرف ها هم نداره و 5 ماه هم روی دستگاه خودم داشتمش و کاملا تست شده !
http://forum.persiantools.com/showpo...postcount=7969
اینم دومین لینک
http://forum.persiantools.com/showpo...postcount=8073
لطف دارید شماسلام به دوستان
بچه ها این آقا بابک ما یه مشگل داره ببینید میتونید حلش کنید ، بخصوص آقا فرشید گل
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1711884&postcount=8162
خیلی عالیه فقط یه مشکل کوچولو هست
گوشیه من تاچ هستش و برای تایپ راحت تر از اسکین iskin در این نرم افزار استفاده میکنم که متاسفانه در این اسکین حروف گچ پژ قرار داده نشده
این نرم افزار عالی هم متاسفانه نسخه ی بتا و ریجیستر نشده هست و بعد ار چند روز غیر قابل استفاده میشه
یه ورژن سالم و بدون نیاز به ریجیسترش رو اگه بزارین خیلی بهتره:happy:
والا من تاحالا مشکل نداشتم باهاش. اون ورژنی هم که من گذاشتم خراب نیست که شما میگید یه ورژن سالم بذارید.
ورژن جدیدترش رو در تاپیک معرفی نرم افزار میذارم.
دوستان این مشکل مال چیه ، از امروز هر وقت گوشیم استند بای میشه بعد دکمه پاور رو میزنم این ارور در میاد :
Notification Error
Cannot excute / windows / Style TabNotifyppc.exe
لطفا راه حلی براش بزارید ، فقط تروخدا نگید هارد ریست باید بشه !
ممنون دوست عزیز.منم نگفتم خرابه اتفاقا یکی از جدیدترین ورژنهاست و خیلی هم خوب کار میکنه و یکسری امکانات جدید هم بهش اضافه شده.
فقط مشکلش اینه که 10 15 روز بیشتر کار نمیکنهقبل از اینکه شما توی ترد معرفی نرم افزار معرفیش کنی من از XDA-DEVELOPERS گرفتمش و ریختمش رو گوشی و دیدم متاسفانه مثل تمامی نسخه های اخیرش نوشته نرم افزار نسخه ی بتاست.نمیتونم چرا تیم سازندش چرا حداقل یکی دو نسخه ی غیر ازمایشی رو معرفی نمیکنه.