در مورد مدیرت زمان من نفهیمدم دقیقا چی مخوای ؟ یکم توضیح بده که میخوای چیکار بران بکنهسلام.
يه برنامه خوب براي مدييريت زمان ميخواستم معرفي کنين برام.
و همينطور يه برنامه که مثل نوت خودويندوز باشه ولي قابليتاي بيشتر و بهتري داشته باشه.
ممنون.
سلام دوستان 1 سوال !
روي imate JasJar با وجود lcd 3.6 اينچي، ميشه تمام نرم افزارهايي را كه روي lcd 2.8 مثل jamin و يا ساير ppc ها نصب كرد، روش نصب كرد يا نه !؟!؟!
و اگر نميشه ، كدام برنامه ها نميشند !؟
ممنون !
در مورد مدیرت زمان من نفهیمدم دقیقا چی مخوای ؟ یکم توضیح بده که میخوای چیکار بران بکنه
؟
------------------
این رو یکی از بچه های اینجا نوشته ببین به کارت میاد اگر کم و کاستی داره در همون تاپیک خودش بگو تا ورژن جدید بده و نیاز های شمارو هم برطرف کنه
![]()
http://forum.persiantools.com/t93689.html
دوستان عزیز کسی برنامه ای میشناسه که یک عکس مثل 3*4 از خودت تو جائی مثل owner information در today screen قرار بده؟ کنار باقی personal information از خودت. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.:hmm:
:specool: از اون حرفا بودا ! هنوز اینقدر معروف نشدم! ممنون که تحقیق کردی دوست من.من يه پيشنهاد دارم. شما عكس خودت رو 320*240 بگير بعد بزار بكگراند مشكل حل مي شه...!البته اين نكته هم اضافه كنم كه طي تحقيقاتي كه انجام دادم چون اين يك پلاگين از خود مايكروسافت است يه همچين چيزي رو نمي توني پيدا كني. مگه اينكه يه برنامه ديگه پيدا كني كه اين كار رو انجام بده بعد بري رو پلاگين خود ويندوز موبايل رو غير فعال كني
![]()
من يه پيشنهاد دارم. شما عكس خودت رو 320*240 بگير بعد بزار بكگراند مشكل حل مي شه...!البته اين نكته هم اضافه كنم كه طي تحقيقاتي كه انجام دادم چون اين يك پلاگين از خود مايكروسافت است يه همچين چيزي رو نمي توني پيدا كني. مگه اينكه يه برنامه ديگه پيدا كني كه اين كار رو انجام بده بعد بري رو پلاگين خود ويندوز موبايل رو غير فعال كني
![]()
سیاوش جون سلام اول بگم از ساعت online شدنت تعجب کردم 4.52 صبح!!!!!!!!! ایول! بعدم اینکه داری لینک دانلودی چیزی ازش ؟ :blink:یک برنامه قدیمی هست اسمش یه چیزی تو مایه های پیکچر اونر اینفورمیشن بود میتونستی در اونر اینفورمیشنتون هر عکسی بگذارید که البته در تودی پلاگینش به صورت کوچک نشون داده میشه.
یک برنامه بسیار عالی برای انجام کارها فقط با اشاره انگشت و بدون قلم با نام MobilityFlow Touch Commander v3.1.2.12 XScale WM5.WM6
![]()
توضیحات:
With Touch Commander in place, you get a one-touch access to phone calls, emails, SMS messages, calendar, appointments, applications and other commonly used content.
The “touchy-feely” effect provided by Touch Commander is much the same as the finger touch scrolling, browsing and spinning a three dimensional interface by the finger in the Touch phone by HTC TouchFLO or Apple iPhone. Touch Commander is customizable, letting you configure many of its settings. Another nice touch in the program is support for any model of PDA powered by Microsoft Windows Mobile 5 or higher. But the biggest specialty, of course, lies in the price, which is nothing compared to the prices of the hi-end phones.
Touch Commander makes a good antidote to the iPhone or TouchFLO envy. As the old English saying goes “If you can’t be with the one you love, love the one you’re with.” You can resist the Apple charmer’s curves and touchy-feely navigation if you install Touch Commander. It’ll make even an old school PDA look and feel so much stylish and fresh!
3.1 - Skins, Menus & Task Manager
+ Touch Menus - Large pop-up menus at most applications
+ Touch Task Manager - Tap and hold X-button to open it
+ Touch Plugin - Skins support
+ Touch Plugin - AM/PM clock format
+ Touch Plugin - Auto back to home page
+ Touch Plugin - Possibility to hide unused pages
+ Touch Plugin - Now configurable via pop-up menus
+ Touch Plugin - Colon blinking
+ Touch Plugin - Configurable date format
+ Touch Plugin - Clock shows actual time after wake-up
+ Touch Plugin - Weather - Four days weather forecast
+ Touch Plugin - Launcher - Send SMS to contact
+ Installator - Components selection during installation
+ Localization support
+ Memory usage optimization
+ About - Check for update feature
+ Many minor impovements
- Many bugs fixed
دانلود
ممنون
در مورد نوت منظورم برنامهاي بود كه بتونم باهاش چيزهاي ضروري رو كه مواقعي احتياج دارم بنويسم رو باهاش ياداشت كنم. يه چيزي مثل گجت نوت توي ويندوز سايدبار ويستا. نميدونم منظورم رو متوجه شديد يا خير
در مورد مديريت زمان هم برنامهاي ميخوام كه بتونم باهاش روزم رو برنامهريزي بكنم! يعني كارايي كه ميخوام انجام بدم رو بهش بدم و توي زمان خاصش بهم خبر بده حالا به صورت آلارم يا هرچيز ديگهاي.
بازم ممنون
سیاوش جون سلام اول بگم از ساعت online شدنت تعجب کردم 4.52 صبح!!!!!!!!! ایول! بعدم اینکه داری لینک دانلودی چیزی ازش ؟ :blink:
mini opera
ببخشید خواستم از این برنامه برای دیدن صفحات فارسی استفاده کنم ولی اونارو درست نشون نمیده
سلام
لینک مشکل داره ]
کلا برنامه toch flo خوب و توپ اگر کسی سراغ داره بگذاره
ممنون
چه باحاله آدم به پست خودش جواب بده !
آقا یکی 1 لینک سالم از 1 نرم افزار توپ و کامل touch flo برام بگذاره !![]()
دوست عزیز،لطفا" لینک آن پستی که می فرمایید دارای لینک خراب است را اینجا قرار دهید تا اقدامات لازم انجام شود؛اگر خود شما هم فرصت داشتید به فردی که پست معرفی برنامه را در تاپیک داده است،پی ام بزنید؛در غیر این صورت اعلام کنید تا بنده پیگیری کنم،
2 تا لینک هست که ایناست
لینک 1
http://rapidshare.com/files/97716717/TouchCommander_v3.0.1.CAB
در ضمن من 1کم اشتباه کردم
error را که خوندم این بود ! You have reached the limit for Free users. Would you like to download more?
میشه جای دیگه upload کنید بی زحمت ! ؟! ؟:happy: