• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

mehdika

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
این عکسو ببینین:
1255565046.gif

کسی میدونه این منوهایی که علامت زدم رو با چه برنامه هایی میشه اضافه کرد؟
اگه بشه bluetooth و wifi رو از توی منوی پایین کنترل کرد که چه بهتر
ممنون میشم راهنماییم کنین.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اول از همه دوست عزیز کسی از کسی اینجا طلب کار نیست که با اون لحن پست میدید و توهین میکنید، پستتون پاک شد و اخطار هم گرفتید

با سری برنامه های spb میتونید این ایکون ها رو داشته باشید

رو بعضی از رام های کوک شده هم هست

iran1978

Registered User
لایک‌ها
0
نرم افزار SpbOnline

screen00.png

requirement.png

WM 6 & WM6.1

overview.png

با این برنامه میتونید به صورت انلاین تلوزیون ببینید ، رادیو گوشی کنید ، از اخرین وضعیت اب و هوا مطلع بشید ، بازیهای انلاین رو داونلود بکنید ، اخرین اخبار رو مطالعه بکنید و ....

کد فعالسازی یکی از کدهای زیر را استفاده بکنید :

6F3967K78C82
6F3244Z59E79
6F3633V26C94

screenshot.png

screen26.png

screenshot.png

screen03.png

screenshot.png

screen07.png

download.png

PHP:
http://www.zshare.net/download/582802143356294d/

سلام.واقعأ ممنون.خیلی کیفیت تصویر خوبه.
یک سوال دارم.آیا برنامه دیگه ای هست یا خود این برنامه که بشه کانالهای ایرانی و پورن و موزیک اضافه کرد و دید؟
ممنون

iran1978

Registered User
لایک‌ها
0
خوب من خیلی کم به اینجا سر میزنم چون در تالار پی سی سون و چندتا تالار خارجی گرفتارم به هر حال دیدم که همه دنبال یک دیکشنری خوب که روی WM5 هم سازگار باشه هستید
LingvoSoft یک دیکشنری بسیار عالی میباشد که بسیار خوب با تلفظ انگیلیسی میباشد و ترجمه فارسی بسیار خوبی را دارد کرک این برنامه که یک patch هست برای تمام محصولات لینگووسافت عمل میکند
از جمله فلش کارد آموزش زبان و دیکشنری هایش کرک توسط نیتروژن تهیه و عرضه شده است

LingvoSoft Talking Dictionary 2006 English <-> Persian (Farsi) for Pocket PC
Version: 3.1.63
Downloads: 6610
Download time: 5.46 min at 56k
Platform: Pocket PC
Type: Dictionary
Languages: Persian(Farsi), English
Translation: Bidirectional
Pronunciation: English
Vocabulary size: 400,000 (words/phrases)
lingvosoft-dictionary-pkpc-engper-t.gif

LingvoSoft Talking Dictionary 2006 English <-> Persian (Farsi) for Pocket PC is part of a unique suite of language solutions for Pocket PC that incorporates advanced speech technology letting your mobile device speak English!The synthesizer is based on a new approach to speech reproduction called formant synthesis (BST), which creates a voice simulation by modeling the sounds of natural human speech.

The application delivers instant word translation and back translation and features an easy-to-use user interface and convenient search options. And as part of a complete suite of language solutions, this dictionary is also capable of full integration with the LingvoSoft FlashCards and LingvoSoft PhraseBook applications for added effectiveness.

With all the latest additions, this application provides superior high-resolution (640x480) VGA support for WM 2003 SE. Screen rotation support is available for more effortless reading and navigating. A new virtual keyboard is also available for easier character input; it also has VGA support, screen rotation and supports Pocket PC 2002, 2003 and WM 2003 SE.

Thanks to LingvoSoft Talking Dictionary 2006 English <-> Persian (Farsi) for Pocket PC your handheld turns into a portable translation tool. You no longer have to carry heavy paper dictionaries – instead, you save time, gain mobility and achieve more.

User Interface and Language features:

* Advanced English speech synthesis created with TTS (Text-to-Speech) technology
* Screen rotation and high resolution 640x480 VGA display support for WM 2003 SE
* Updated virtual keyboard now supports Pocket PC 2002, 2003 and WM 2003 SE, allows more convenient character input and also supports VGA display and screen rotation
* Bilingual English – German interface
* Full integration with LingvoSoft FlashCards and PhraseBook applications*
* Improved vocabulary database
* Improved documentation includes information on Persian (Farsi) and English languages and English grammar
* Quick search from the input line: just start typing and words beginning with those letters will appear
* Entries complete with part of speech information and transcription
* Easy back translation for proof of correct understanding
* MorphoFinder™ function helps you find source words (headwords) for English past participles, gerunds, plural forms, and adjective forms
* The Filtered List allows you to set aside words for easier future access or word practice
* Word Grabber function: while working with another application, highlight the word and use the grabbing tool to automatically translate it

*Please note: LingvoSoft Talking PhraseBook 2006 and FlashCards 2006 English <-> Persian (Farsi) for Pocket PC are currently under development for future release.

t_specification.gif

System requirements:

This software is Windows Mobile 5.0 compatible!
Pocket PC 2002, 2003, Windows Mobile Second Edition (SE)
RAM (storage): 3 MB
RAM (work): 4 MB

To make sure this software application will properly function on your unit, please download and test its Trial Version.

داونلود:
کد:
http://www.lingvosoft.com/main.jsp?do=products-download&item=3810

کرک:
دفعات دانلود کرک
button.html

کد:
http://getfile.biz/44301

پسوورد دانلود و فایل فشرده عبارت lover میباشد

دوستان ببینید طریقه کرک این برنامه اینه که بعد نصب کامل نرم افزار باید در پوشه ویندوز در پاکت پی سی فایل PD_kbdFA.dll را کپی کرده در کامپیوتر و همینطور فایل PD_EnFa.exe دیکشنری را هم در کامپیوتر کپی کنید سپس patcher را باز کنید و هر دو فایل را با browes کردن و انتخاب All Files *.* انتخاب و patch کنید و هر دو فایل را با فایلهای اصلی جایگزین بفرمایید تا کرک بشود
در ظمن همانطور که گفتم با این کرک تمام محصولات این شرکت را میتوانید کرک کنید میتوانید لیست کامل آن را در
کد:
http://www.lingvosoft.com/Software-for-Pocket-PC/
ببینید در ظمن LingvoSoft FlashCards 2006 English <-> Farsi for Pocket PC که آموزش زبان فارسی هست نیز کرک به همین طریق میشود
کد:
http://www.lingvosoft.com/FlashCards-English-Farsi-for-Pocket-PC/
lingvosoft-flashcards-pkpc-engper.gif

کرک این برنامه برای اولین بار در یک تالار فارسی معرفی میشود که به بچه های www.pcseven.com و persiantools.com مخصوصا king_dani تقدیم میکنم​

سلام دوستان.
من از این توضیحات کوتاه برای کرک برنامه سردر نیاوردم وبرنامه را نصب کردم و فقط فایل PD_kbdFA.dll را پیدا کردم و گذاشتم تو پوشه ویندوز.
لطفأ توضیحات کلی تری بدید و بگید که دقیقأ PD_EnFa.exe کجاست.
این را که من نصب کردم که کار نمیکنه.بگید که چطور کاملأ از تو گوشی پاکش کنم که بعد با توضیحات کامل شما کرک شدشو با فایل صوتی و کیبورد فارسی استفاده کنم.

واقعأ ممنونم

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان درود
ویندوز سون فاینال رو به سختی گیر آوردم و اینستال کردم و تمامی باگ هاش رفع شده اما برای نصب نرم افزار دبلیو ام دی سی مشکل احمقانه ای دارم.. ورژن 6.1 رو هم دارم اما وقتی میخوام اینستالش کنم ارور میده که نمیشه نصب شه به خاطر این که یکی از فایل های مورد نیاز برای تصبش گم (میس) شده
مشکل از ویندوزم نیست چون امروز از نو اینیستالش کردم.. و سورس نرم افزار رو هم 3 بار دانلود کردم اما با هر سه تاش هم اینیستال نشد .. ویندوزم 64 بیتیه و فایل 64 بیت و 32 بیت هم نصب نشد
کسی به این مشکل بر خورده؟؟راه حلی دارین؟؟
یا ورژن جدید این نرم افزار نیمده؟؟
ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا مطمئنی سوال رو جای درستی پرسیدی؟؟

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
4
آره دوست من
گوشیم ایمیت جسجار و برنامه ای که میخوام باش گوشی رو سینک کنم نصب نمیشه.. روی نسخه های بتای ویندوز سون مشکلی نداشت اما روی این نسخه ی فاینالش نصب نمیشه بنابراین نمیتونم پاکت پی سیم رو با پی سیم سینک کنم... راه حلی دارین؟؟البته با توجه به توضیحاتی که تو کامنت بالا دادم
ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من با 7 کار نکردم ولی تو ویستا برنامه ی مخصوص خودش بود و ربطی به اکتیو سینک نداشت.

احتمال داره که اینم اینجور باشه...

بزار بچه هایی که 7 دارن بیان نظر بدن.

موفق باشی

mk3699

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام میخواستم ببینم نرم افزاری جهت انتقال اس ام اس از کامپیوتر به موبایل و بلعکس واسه اچ تی سی تاچ پرو 2 هست ؟

Last edited:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با اوت لوک میشه اینکار رو کرد

تازه چند تا برنامه بک آب گیری هم هست برای اس ام اس ... کانکت ها و....

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام . من TOUCH VIVA دارم . فارسي ساز نصب كردم و كيبورم نصب كردم . اما وقتي مي رم كيبوردم عوض كنم با وجو اينكه عوض مي كنم اما كيبورد عوض نمي شه . لطفا كمكم كنيد

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام . من TOUCH VIVA دارم . فارسي ساز نصب كردم و كيبورم نصب كردم . اما وقتي مي رم كيبوردم عوض كنم با وجو اينكه عوض مي كنم اما كيبورد عوض نمي شه . لطفا كمكم كنيد
درود
دوست عزیز شما از کجا میخواین کیبورد رو عوض کنید ؟!
چه فارسی ساز و چه کیبوردی نصب کردین ؟!

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه رمز گزاری روی قسمت های مختلف گوشی کانتکت ، اس ام اس ، منو ، شماره گیری و مموری و غیره میخواستم. مثل برنامه WebGate.Advanced.Device.Locks.Pro که در گوشی های سیمبین این امکانات رو برای گوشی فراهم میکنه

siavashrashn

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه اساتید
من یه مشکل دارم با عکس contactها . اولی که گوشی رو خریدم افرادی که بهم تل میزدند عکسشون رو کوچک
مینداخت . حالا هم که برنامه s2u2 رو نصب کردم بزرک میندازه ولی با کیفیت خیلی پایین. لطفا اکه برنامه ای هست که مشکلم رو حل کنه لینکش رو لطف کنین .

Marcco

Registered User
لایک‌ها
39
سلام دوستان
من میخواستم htc HD2 رو کاری کنم که اس ام اس فارسی بخونه, نیاز به نوشتن فارسی نیست همین که اس ام اس های فارسی رو بخونه کافیه.
پیشاپیش ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
در هر صورت شما نیاز به یه فارسی ساز دارید دوست عزیز..

Marcco

Registered User
لایک‌ها
39
خب اگه میشه راهنمایی کنین , یا یه لینکی چیزی بدین. هر چی دردسر و عوارضش کمتر بهتر!
ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوست عزیز من راستش آمار HD2 رو ندارم که با چی مچ میشه، یه فروم دیگه هست که اونجا بچه ها تخصصی تر رو HD2 کار میکنند.

آمار اونجا رو میگیرم و میگم چی بهتر هست..

ولی فکر میکنم اگر تو سایت خود اچ تی سی برید اربزایزر باشه براش

Marcco

Registered User
لایک‌ها
39
دوست عزیز لطف چون من اطلاعات تعطیلم توی این زمینه اما حتما یه سر به اون فروم میزنم.
بازم ممنون

Marcco

Registered User
لایک‌ها
39
من دیروز برنامه ی Mapx که مربوط به Gps ه و همراه HD2 توی جعبه اش بود رو نصب کردم برای اکتیو کردنش هم مبلغی پرداخت کردم که خب اکتیو هم شد , جالبه بعد از اکتیو کردن اون برنامه, گوگل مپس هم خود به خود نمایان شد! یه دوری هم توی هر دو برنامه زدم مشکلی نبود اما امروز بعد از یکبار خاموش روشن کردن گوشی هر دوتاش پرید! واقعا مسخره اس! گوشی یکی از آشناهاست. آبروی ما هم رفت!!
اصلا چرا یه برنامه که نصب شده بعد از یه خاموش روشن ساده باید بپره؟! نکنه برنامه های نصب شده جای خاصی میرن؟! من که گوشی رو زیر رو کردم پیدا نکردم. یا نکنه اصلا ماهیت winmo اینجوریه و نباید هیچوقت خاموشش کنی؟! :D
یکی کمک کنه لطفا.

بالا