• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام و خسته نباشید
من یه eten g500+ دارم که نمیدونم چطوری gpsش رو به کار بندازم .
آیا نرم افزار خاصی میخواد؟ آیا تنظیمات خاصی می خواد؟و از کجا میتونم تهیه کنم؟
چجوری اطلاعات بیشتر بدست بیارم؟
ممنون:).

خوب عرض شود که جی پی اس همین طوری که قابل استفاده نیست ، اما فکر کنم جی500 خودش یک برنامه داره با جی پی اس ش موقعیت سنجی می کنه

اگر این نیست ،یکی از برنامه های مشهور رو استفاده کن ،
مثل
Tomtom
GPS Tuner
در ضمن ، نقشه می خوای از کجا بیاری؟

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
اينم فايل اصلاح شده(اتچ شده به پست). فقط قسمت ديوايس WAD نياز به تغيير داشت كه درستش كردم. فايل Wad دوقسمت داشت كه يكي داخل ديوايس نصب مي شه كه اتچ شده و قسمت ديگه اش كه همه اش عكس و موزيك داشت بدون تغيير از حالت قبلي باقي مي مونه . كه به خاطر حجم بالا آپلودش نكردم.

اينم آدرس فايل اصلي . بازم ميگم فقط قسمت استورج كارت رو دقيقا در محل مربوطه از اين فايل نصب كنين. ديوايسش آپديت شده كه در اتچمنت اين ترده.
http://www.lakeridgesoftware.com/forum/attachment.php?attachmentid=8452&d=1179219656

اين آدرس فايل ويسبار ادونس.
http://rapidshare.com/files/18914878/Repacked.Nerone.SBSH_Vista_QVGA_Themes.cab.html

راستي اول ويسبار ادونس رو نصب كنين و اسكين رو انتخاب كنين بعدش ويسبار ادونس دسكتاپ شايد مشكلتون حل شه.

به اين تم اون ديال پد ويستا دارك بلو اديشن هم خيلي ميخوره.

اگه بازم مشكلي در نصب بود بگين براتون راهنماي قدم به قدم مي گذارم. يه خورده تمش بد قلقه اما بعد از 2 ساعت ور رفتن قلقش رو گرفتم و نصبش كردم هرچند 3 ساعت بعدش هم پاك شد.:D
سلام دوستان شرمنده این تم در بخش تم گذاشتن ولی یه راهنمایی برای نسبش نیست(البته چندین ماه از آخرین پست مربوط بهش میگذره) از آنجا که اینم مشکل برنامه ای است امیدوارم کمک کنید.چون من بعد از چندبار اینستال کردن هنوز نمی فهمم چطور باهاش کار کنم و راه اندازیش کنم.در ضمن فایل اصلشم کامل دانلود نمیشه.من مجبور شدم اینجا بپرسم چون دیدم آخرین پست بخش تم مال 2ماه پیشه.یه سئوال دیگه من وقتی برخی قسمتهاشو اجرا میکنم خیلی کوچک و در همند ایا این بخاطر vga بودن است؟ایا این مشکل راه حلی داره؟

hossainzal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من شنیدم یه برنامه هست که وقتی فعال میشه آنتن گوشیهای اطراف قطع میشه؟
کسی میدونه؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
saudifree_5cc9e.jpg
saudifree_0fed5.gif

Title: WebCamera Plus Version 1.05
Requirements: WM5.0 and WM6.0
Overview: Use your PDA/Smartphone as webcam with unique application - WebCamera Plus!

Info:
-WebCamera Plus key features:

- Transforms your PDA or Smartphone to high-resolution web-camera
- Can work through any connection: USB ActiveSync, Wi-Fi, Bluetooth, GPRS, 3G, LAN
- Compatible with almost all modern Smartphones and PDAs.
- Can be used as web-camera in many programs: Skype, MSN Messager, Yahoo Messager, Virtual Dub and many others
- Can capture device screen and transmit video to Desktop PC

Homepage: http://www.ateksoft.com/webcamplus.htm
Download Link: http://www.ateksoft.com/files/WebCameraPlusSetup.exe

گوشي من كه دو تا دوربين داره چه طوري از دوربين پشت كه قوي هست استفاده كنم ؟؟؟ گزينه اي نداره كه:wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
گوشي من كه دو تا دوربين داره چه طوري از دوربين پشت كه قوي هست استفاده كنم ؟؟؟ گزينه اي نداره كه:wacko:

جدی توی دستگاه تو برنامه کار می کنه؟ چون با خیلی از دوربین های غیر اچ تی سی مشکل داره

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
جدی توی دستگاه تو برنامه کار می کنه؟ چون با خیلی از دوربین های غیر اچ تی سی مشکل داره

بله كار ميكنه البته اولش كار نميكرد و دليلش اين بود كه وب كم دومي به كامپيوتر وصل بود و اون رو بيرون آوردم به سرعت كار داد. اما دوربين جلو رو فقط ميشه استفاده كرد كه بسي نارحت كننده هست:f34r:
اگه با رجيستري ميشد كاري كردخوب بود

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید
من یه eten g500+ دارم که نمیدونم چطوری gpsش رو به کار بندازم .
آیا نرم افزار خاصی میخواد؟ آیا تنظیمات خاصی می خواد؟و از کجا میتونم تهیه کنم؟
چجوری اطلاعات بیشتر بدست بیارم؟
ممنون:).

دستگاهای eten گیرنده gps دارند ولی برنامه ای برای استفاده از اون ندارند. که اتفاقاً این به نفع ما ایرانی ها هست چون پول برنامه رو نمیدیم :lol:
شما هر برنامه ای که دوست داشتید (مثل GPS Tuner, PathAWay) رو نصب کنید. خود برنامه معمولاً به طور اتوماتیک setting لازم رو انجام میده. بعضی وقتها ممکنه لازم بشه توی
settings->system->GPS->hardware->baudrate
رو عوض کنید تا برنامه تون درست کار کنه.
ضمناً فراموش نکنید هر چند وقتی یک بار به اینترنت وصل شید و توی
programs->GPS->Satellite data update
رو اجر کنید تا موقعیت جدید ماهواره ها رو دریافت کنه. به این ترتیب خیلی زودتر GPS فیکس میشه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بله كار ميكنه البته اولش كار نميكرد و دليلش اين بود كه وب كم دومي به كامپيوتر وصل بود و اون رو بيرون آوردم به سرعت كار داد. اما دوربين جلو رو فقط ميشه استفاده كرد كه بسي نارحت كننده هست:f34r:
اگه با رجيستري ميشد كاري كردخوب بود

خوب من می گردم ، توی ساپورت فروم های ایکس دی ای و همچنین خود برنامه می تونی مطرح کنی مشکل رو ، ولی حتم دارم مشکل برای بقیه هم هست ، چونکه الان خیلی دستگاه ها دو دوربین دارن که احتمالا دستگاه از پیدا کردن دومیش عاجزه

منم الکی ذوق می کنم که چون اریما دستگاه های التیمیت رو خواهد ساخت ، اونها هم با این برنامه سازگار خواهند بود

راستی یک برنامه دیگه داره این شرکت که کلاینت استفاده از دوربین هست ، اون چی؟

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

آقای pda2k شما تو برنامه menu>source رو امتحان کردین مطمئنا سه مورد وجود داره screen و front sensor و camera+ شما باید بری رو camera+ تا بره رو دوربین پشتی الان رو front sensor هست حتما(من خودم هم نمیدونم دقیق ولی از رو front که یعنی میشه جلو گفتم شاید دوربین جلو رو میگه و همچنین جناب دکتر king dani من هم gigabyte دارم با cool camera دوربینم نمی سازه تصویر سبزه ولی با web camera plus در عین ناباوری جواب داد شاید مشکلشو رفع کردن:lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقای pda2k شما تو برنامه menu>source رو امتحان کردین مطمئنا سه مورد وجود داره screen و front sensor و camera+ شما باید بری رو camera+ تا بره رو دوربین پشتی الان رو front sensor هست حتما(من خودم هم نمیدونم دقیق ولی از رو front که یعنی میشه جلو گفتم شاید دوربین جلو رو میگه و همچنین جناب دکتر king dani من هم gigabyte دارم با cool camera دوربینم نمی سازه تصویر سبزه ولی با web camera plus در عین ناباوری جواب داد شاید مشکلشو رفع کردن:lol:

تشکر از راهنمایی تون

ericsson

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان من یک گوشی o2 xda mini می خوام ببینم که آیا میشه روش ویندوز موبایل 2005 یا 2006 نصب کرد کسی می تونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان شرمنده این تم در بخش تم گذاشتن ولی یه راهنمایی برای نسبش نیست(البته چندین ماه از آخرین پست مربوط بهش میگذره) از آنجا که اینم مشکل برنامه ای است امیدوارم کمک کنید.چون من بعد از چندبار اینستال کردن هنوز نمی فهمم چطور باهاش کار کنم و راه اندازیش کنم.در ضمن فایل اصلشم کامل دانلود نمیشه.من مجبور شدم اینجا بپرسم چون دیدم آخرین پست بخش تم مال 2ماه پیشه.یه سئوال دیگه من وقتی برخی قسمتهاشو اجرا میکنم خیلی کوچک و در همند ایا این بخاطر vga بودن است؟ایا این مشکل راه حلی داره؟

آقا ما هم ادمیم یکی اینو جواب بده ؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا ما هم ادمیم یکی اینو جواب بده ؟

دوست من جمله شما با سایز معمول هم دیده خواهد شد،شما اگر ترد تم برای پاکت پی سی رو خوندید و اونجا دستور کلی برای نصب تم ها پیدا نکردید،اونوقت بیاید و پست بدید،اگر مشکلتون با نحوه کار با ویس بار ادونس و یا ویس بار ادونس دسکتاپ هست؛ دو باره بگید تا من خودم یه توضیح بدم و یا در نهایت پستی در این رابطه رو با سرچ پیدا کنم و لینکش رو به شما بدم؛
مطمئن باشید گاهی اوقات خود بنده در زمانهای نه چندان دور برای دست یافتن به بر خی اطلاعات چندین روز رو مشغول سرچ به فارسی و انگلیسی بودم؛فکر نکنید که ما هم به راحتی به تمام اطلاعات دسترسی داریم؛این بالاخره باید از جایی کسب شده باشد؛(البته اگر اندک مطلبی هم که می دانم بشه اطلاعات نامید)
موفق باشید.

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من جمله شما با سایز معمول هم دیده خواهد شد،شما اگر ترد تم برای پاکت پی سی رو خوندید و اونجا دستور کلی برای نصب تم ها پیدا نکردید،اونوقت بیاید و پست بدید،اگر مشکلتون با نحوه کار با ویس بار ادونس و یا ویس بار ادونس دسکتاپ هست؛ دو باره بگید تا من خودم یه توضیح بدم و یا در نهایت پستی در این رابطه رو با سرچ پیدا کنم و لینکش رو به شما بدم؛
مطمئن باشید گاهی اوقات خود بنده در زمانهای نه چندان دور برای دست یافتن به بر خی اطلاعات چندین روز رو مشغول سرچ به فارسی و انگلیسی بودم؛فکر نکنید که ما هم به راحتی به تمام اطلاعات دسترسی داریم؛این بالاخره باید از جایی کسب شده باشد؛(البته اگر اندک مطلبی هم که می دانم بشه اطلاعات نامید)
موفق باشید.
با تشکر از توجه شما دوست گرامی.مطمئن باشید گشته ایم ما یافت می نشود.راستش موضو اینه که تم ویسبار دستکتاپ مربوط به ویستا که در بخش تم هست وبقیه تم ها موقع نسب در دستگاه من که vga هست امکانات صفحشون را از دست میدن چون حتی بعد از تغییر ادرس به storag card بخش مربوطه هم icon ها کوچک و در هم می شود و قابل استفاده نیست.و اون همه امکانات که اکثرا در تصاویر دیده میشه از دست میره من حتی تلاش کردم دستی درسش کنم ولی icon ها انقدر کوچک هستن که قابل دستکاری هم نیست.حالا می خوام بدونم این مشکل قابل رفع است.نمی شه دوستان theme هاشون را برای vga هم تنظیم کنن.یا اصلا theme desktop vista برای vga موجود هست.

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
من دو تا مشکل با اکسپلورر ویندوز موبایل دارم یعنی یه مشکل!
من علافه زیادی به سایت یوتیوب دارم
ولی با گوشیم نمیتونم کلیپ های سایتو ببینم میگه فلش پلیر میخوای و همینطور جاوا اسکریپتت هم باید فعال بشه
فلش پلیر7 پی پی سی رو دانلود کردم
ولی کار نداد
اگه کمک کنید ممنون میشم
و یه سوال نرمافزاری برای پی پی سی هست که بتونم کلیپهای یوتیوب رو دانلود کنم؟مثل اشامپوفایندر تو کامپیوتر
اگه یه اکسپلورر توپ هم بهم معرفی کنید که حسابی شرمندتون میشم!

ericsson

Registered User
لایک‌ها
52
سلام دوستان من یک گوشی o2 xda mini می خوام ببینم که آیا میشه روش ویندوز موبایل 2005 یا 2006 نصب کرد کسی می تونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خیر؛نمی تونید،

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
من دو تا مشکل با اکسپلورر ویندوز موبایل دارم یعنی یه مشکل!
من علافه زیادی به سایت یوتیوب دارم
ولی با گوشیم نمیتونم کلیپ های سایتو ببینم میگه فلش پلیر میخوای و همینطور جاوا اسکریپتت هم باید فعال بشه
فلش پلیر7 پی پی سی رو دانلود کردم
ولی کار نداد
اگه کمک کنید ممنون میشم
و یه سوال نرمافزاری برای پی پی سی هست که بتونم کلیپهای یوتیوب رو دانلود کنم؟مثل اشامپوفایندر تو کامپیوتر
اگه یه اکسپلورر توپ هم بهم معرفی کنید که حسابی شرمندتون میشم!

سایت های فلش بیس ، در اکسپلورر ویندوز موبایل باز نمی شن چون ساپورت نمی شن.
فکر کنم نت فرانت بتونه بازش کنه ولی من پیشنهادش نمی کنم.
برای اینکه بتونید ببینید ،بهتره به یک سایت بروید و ویدیو رو دانلود کنید ، بعد با TCpMP و یک پلاگین ش که مخصوص دیدن فایل های یو تیوپ هست ، ببینید ، برای اطلاعات بیشتر همین فروم رو برای یوتیوپ سرچ کنید
موفق باشید

بالا