• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

dadam666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[با سلام من دو تا مشگل دارم اول اينكه من يكi-mate jama دارم هر نوع برنامهاي كه فكرشو بكنيد از mring &ringo و

خيلي برنامه هاي ديگه نسب كردم ولي زنگsms ام بيشتر از سه ثانيه (اين مدت به نوع و مدت اهنگ ربطي نداره

يعني با هر اهنگي باشه فقط سه ثانيه)و اونم بدون تكرار نميزنه براي افزايش مدت زنگ sms و تكرار اون چيكار بايد

بكنم.....

دوم اگر كسي لينك مستقيم برنامه PhoneWeaver v1.17 رو داره لطفا بزاره من

به هيچ وجهي از سايتهاي اشتراكي تو پست http://forum.persiantools.com/showpo...postcount=7909

نميتونم دانلود كنم با تشكر...

در ضمن يك سوال تخصصي:من تو سايت http://www.4shared.com خيلي ميگردم اكثر برنامه هاي جديد با اسم

By: Arya اد شده اند و همگي قفل بوده و پسورد مي خواهند اگر كسي در مورد اين پسوردها اطلاعي داره لطفا

جواب بده خيلي متشكرم....

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام

داداش این DR .YAR مشکل روحی روانی داره(با بعضی گوشی ها !!! والا با جمین ما که مشکل نداشت
306.gif

در ضمن کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

من 1 بازی DOWNLOAD کردم 106 مگ !

اما نمیدونم چه طوری نصب میشه ! ( همه فایل ها rar هست ! )

جون من کمک کنین ! یعنی 106 مگ download کردم ، کشک !؟ :wacko::(:(

!

من گذاشتم دان بشه ببینم چه طوریاست تا جوابتو بدم - اما فکر میکنم برای سی پی یو های JAMin وK-Jam و S200 و Htc Touch و.... درست جواب نده ( البته در صورتی که 20 مگابیت مموری خالی داشته باشی )

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
با سلام من دو تا مشگل دارم اول اينكه من يكi-mate jama دارم هر نوع برنامهاي كه فكرشو بكنيد از mring &ringo و

خيلي برنامه هاي ديگه نسب كردم ولي زنگsms ام بيشتر از سه ثانيه و اونم بدون تكرار نميزنه براي افزايش مدت

زنگ sms و تكرار اون چيكار بايد بكنم.

دوم اگر كسي لينك مستقيم برنامه PhoneWeaver v1.17 رو داره لطفا بزاره من

به هيچ وجهي از سايتهاي اشتراكي تو پست http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1528848&postcount=7909

نميتونم دانلود كنم با تشكر...

1- ??? ;)

2- attaching
مشاهده پیوست PhoneWeave[1].v1.17.PPC.regged.rar

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
من گذاشتم دان بشه ببینم چه طوریاست تا جوابتو بدم - اما فکر میکنم برای سی پی یو های JAMin وK-Jam و S200 و Htc Touch و.... درست جواب نده ( البته در صورتی که 20 مگابیت مموری خالی داشته باشی )

سلام
ببين اين اصلا نميتونم نصبش كنم ! چه خواسته بازي كنم !!!
همه فايل ها rar هست !!!

1 چكي كن !!!

مرسي !
:rolleyes:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام
همه فايل ها rar هست !!!

1 چكي كن !!!

مرسي !
2 تا علت داره ... یکی اینکه زیادی فشرده شده و باید با winrar وقتی اولی رو باز کنی ، بقیه شون هم باز میشن . اولیش رو کپی کن روی یه دایرکتوری ... احتمالا" بقیه ش هم کپی میشه
دوم اینکه اصلا" شاید .cab هستند ؟!

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
2 تا علت داره ... یکی اینکه زیادی فشرده شده و باید با winrar وقتی اولی رو باز کنی ، بقیه شون هم باز میشن . اولیش رو کپی کن روی یه دایرکتوری ... احتمالا" بقیه ش هم کپی میشه
دوم اینکه اصلا" شاید .cab هستند ؟!

مورد اول را قبول دارم ! اما cab گمون نکنم باشه !!! :(

چک میکنم !

ممنون

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک ppc با wm5 دارم که اخیرا هر برنامه ای را می خواهم پاک کنم remove نمیشه یا ناقص پاک میشه. وقتی هم که آن را خودم دستی از directory پاک می کنم دیگر همان برنامه را به هیچ وجه حاضر نیست install بکنه. مثلا spb pocket plus 3 را می خواستم با ورژن 4 آپگرید کنم که 3 ناقص پاک کرد و خودم همه آن را مجبور شدم پاک کنم. حالا به هیچ عنوان spb pocket plus 4 را حاضر نیست install کنه و هر بار می خواهم این کار را بکنم آخرش يک پیغام می دهد که موفق نبود. با برنامه های دیگر هم همینطور است. لطفا راهنمایی بفرمایید.

capodtc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من یک ppc با wm5 دارم که اخیرا هر برنامه ای را می خواهم پاک کنم remove نمیشه یا ناقص پاک میشه. وقتی هم که آن را خودم دستی از directory پاک می کنم دیگر همان برنامه را به هیچ وجه حاضر نیست install بکنه. مثلا spb pocket plus 3 را می خواستم با ورژن 4 آپگرید کنم که 3 ناقص پاک کرد و خودم همه آن را مجبور شدم پاک کنم. حالا به هیچ عنوان spb pocket plus 4 را حاضر نیست install کنه و هر بار می خواهم این کار را بکنم آخرش يک پیغام می دهد که موفق نبود. با برنامه های دیگر هم همینطور است. لطفا راهنمایی بفرمایید.

من یه بار همچین مشکلی برام پیش اومد. با memmaid یا Pocket Mechanic رجیستری رو تمیز کردم و درست شد.. حالا شما یه امتحان بکنید.
جفت برنامه ها همینجا معرفی شدن.

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه بار همچین مشکلی برام پیش اومد. با memmaid یا Pocket Mechanic رجیستری رو تمیز کردم و درست شد.. حالا شما یه امتحان بکنید.
جفت برنامه ها همینجا معرفی شدن.

ocket mechanicp را هم install نکرد. بعید نیست این برنامه هم قبلا در دستگاه بوده و ناقص پاک شده باشد.

dadam666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه من تو سايت http://www.4shared.com خيلي ميگردم اكثر برنامه هاي جديد با اسم

By: Arya اد شده اند و همگي قفل بوده و پسورد مي خواهند اگر كسي در مورد اين پسوردها اطلاعي داره لطفا

جواب بده خيلي متشكرم....

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
Pocket mechanic را هم install نکرد. بعید نیست این برنامه هم قبلا در دستگاه بوده و ناقص پاک شده باشد.

من نسخه کامل MemMaid رو براتون میگزارم اون رو هم تست کنید - در ضمن نیاز به نصب نداره فقط توی دستگاه کپی کنید . اجراش کنید .

دانلود برنامه

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
همه فايل ها rar هست !!!

1 چكي كن !!!

مرسي !

آقا من اینو دان کردم شما راست میگفتید 24 تا فایل زیپ شده توی همون فایل Rar هستش که باید اول فایل Rar رو Extract کنید و بعد فایل های Zip شده رو انتخاب کنید و در یک فولدر دیگه Extract کنید .

( میتونید یک فولدر همونجابسازید و با نگه داشتن کلیک راست ماوس روی یکی از فایل ها و کشیدن و انداختن به داخل اون فولدر - با ظاهر شدن منو گزینه ی Extract رو انتخاب کنید )

دوباره 24 تا فایل زیپ دارید که اینبار فقط با راست کلیک روی اولی و انتخاب گزینه Extract میتونید به فولدر کامل بازی برسید که حدوداً 118 مگابایت حجمشه . بعد کافیه همون فولدر رو توی گوشیتون کپی کنید . اجراش کنید .

*** حتماً 20 مگ رم خالی کنید *** در ضمن فکر میکنم با این سی پی یو های OMAP850 اجرا نشه ***

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
آقا من اینو دان کردم شما راست میگفتید 24 تا فایل زیپ شده توی همون فایل Rar هستش که باید اول فایل Rar رو Extract کنید و بعد فایل های Zip شده رو انتخاب کنید و در یک فولدر دیگه Extract کنید .

( میتونید یک فولدر همونجابسازید و با نگه داشتن کلیک راست ماوس روی یکی از فایل ها و کشیدن و انداختن به داخل اون فولدر - با ظاهر شدن منو گزینه ی Extract رو انتخاب کنید )

دوباره 24 تا فایل زیپ دارید که اینبار فقط با راست کلیک روی اولی و انتخاب گزینه Extract میتونید به فولدر کامل بازی برسید که حدوداً 118 مگابایت حجمشه . بعد کافیه همون فولدر رو توی گوشیتون کپی کنید . اجراش کنید .

*** حتماً 20 مگ رم خالی کنید *** در ضمن فکر میکنم با این سی پی یو های OMAP850 اجرا نشه ***

دست شما درد نکنه !!!
ممنونم ، دیروز کشفش کردم ولی حالم گرفته شد ، logo اول بازی میاد ولی خودش نمیاد ( توی 1 فایل راهنماش نوشته cpu 400 میخواد !! )

به خاطر این بازی هم که شده میرم دانشگاه !!!:lol:

چه ربطی داره ؟! ؟! ( جایزه ای که برای خودم گذاشتم اگر سال اول سراسری ، رشته خوب قبول شم ،اینه که بهترین ppc را بخرم !!:rolleyes::happy: )

مدتی depress شده بودم ولی حالا دارم نهایت سعیم را میکنم !
از همتون ممنونم !

راستی دوستان بازی که تو این مایه ها باشه سراغ ندارند ؟ البته به jamin بخوره ! :blink:

سره زنگ عمومی ها حوصلم سر میره !!! :(
معلم ها هم از بس حرف میزنن نمیشه درس دیگه ای بخونم ! :(:(
مرسیییییییی

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نسخه کامل MemMaid رو براتون میگزارم اون رو هم تست کنید - در ضمن نیاز به نصب نداره فقط توی دستگاه کپی کنید . اجراش کنید .

دانلود برنامه

بسیار متشکر از لطفتان. این کار را هم کردم هنوز جواب نمی دهد. در حافظه اصلی نصب می شود ولی در memory card به هیچ وجه نصب نمی شود. یعنی هرچیزی که قبلا در memory card نصب شده و پاک شده باشد دیگر نصب نمی شود. همانطور که گفتم پاک کردن یعنی remove کردن برنامه ها هم دردسر شده و کامل پاک نمی شود و باید به directory رفت و دستی پاک کرد.

capodtc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بسیار متشکر از لطفتان. این کار را هم کردم هنوز جواب نمی دهد. در حافظه اصلی نصب می شود ولی در memory card به هیچ وجه نصب نمی شود. یعنی هرچیزی که قبلا در memory card نصب شده و پاک شده باشد دیگر نصب نمی شود. همانطور که گفتم پاک کردن یعنی remove کردن برنامه ها هم دردسر شده و کامل پاک نمی شود و باید به directory رفت و دستی پاک کرد.

فقط برنامه هایی که دستی پاک کردید نسب نمیشه یا اصلا هیچ برنامه ای رو مموری نسب نمیشه؟
به نظر من اگه با pocket mechanic قشنگ رجیستری رو تمیز کنید جواب بده.
در ضمن تو pocket mechanic خودش uninstall programs داره که کاملا remove میکنه و رجیستری رو هم پاک میکنه.
اگرم میتونید یه backup از مموری بگیرید و format کنید.

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط برنامه هایی که دستی پاک کردید نسب نمیشه یا اصلا هیچ برنامه ای رو مموری نسب نمیشه؟
به نظر من اگه با pocket mechanic قشنگ رجیستری رو تمیز کنید جواب بده.
در ضمن تو pocket mechanic خودش uninstall programs داره که کاملا remove میکنه و رجیستری رو هم پاک میکنه.
اگرم میتونید یه backup از مموری بگیرید و format کنید.

متشکر از کمک شما. مسئله تا حدودی حل شد. pocket mechanic را در حافظه اصلی نصب کردم و رجیستری را کاملا تمیز کردم و بعد از هارد ریست توانستم برنامه را در مموری کارت نصب کنم. فکر می کنم مشکل حل شده است. همانطور که گفتم برنامه های جدید نصب می شد ولی برنامه هایی که قبلا یک بار نصب شده و پاک شده بودند مجددا نصب نمی شد. بازهم ممنون از کمک دوستان.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
متشکر از کمک شما. مسئله تا حدودی حل شد. pocket mechanic را در حافظه اصلی نصب کردم و رجیستری را کاملا تمیز کردم و بعد از هارد ریست توانستم برنامه را در مموری کارت نصب کنم. فکر می کنم مشکل حل شده است. همانطور که گفتم برنامه های جدید نصب می شد ولی برنامه هایی که قبلا یک بار نصب شده و پاک شده بودند مجددا نصب نمی شد. بازهم ممنون از کمک دوستان.

سلام.
می دونید یکی از مشکلات من مخصوصا اون اوایل که PPC خریده بودم این بود که برنامه دانلود می کردم، نصب می کردم، خوشم نمی یومد Unistall می کردم. کلی هم از این مشکلات واسم پیش می یومد. ولی حالا PPC روم به یه حالت Stable رسوندم. یه simulator نصب کردم، برنامه جدید که می گیرم، اول رو اون تست می کنم. اگه مشکل نداشت و همونی بود که می خواستم، روی PPC نصب می کنم. به نظر من شما هم از همین راه استفاده کنید. البته ببخشید که جسارت کردم.;)

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خیلی عالیه منم اوایل دنبال سیمولیت بودم، ولی جدیدا دیگه حال و حوصله نصب برنامه جدید رو ندارم
شهرام چی هست این سیمولیته؟ لینکی ازش داری؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
اره
اگه یه لینکی یا حتی اسم برنامه رو هم بگید حله همه چیز
ممنون ...

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

دوست من اگه قرار بود که هارد ریست کنید که دیگه به نرم افزار های پاک سازی رجیستری نیاز نداشتید .

*** همیشه از بهترین حالت -- ازنظر نرم افزاری -- از گوشیتون بکاپ بگیرید ***

بالا