• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

lcamranl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خسته نباشید

لطفا راهنمایی کنید خیلی ضروریه
قبلا هم دو بار پرسیدم ولی جواب نگرفتم.

من یک benq p50 دارم که ویندوز ش ce 4.21 هست. چطور میتونم .net framework. آپدیت کنم. ورژن 2 و 3.5 رو امتحان کردم نصب نشد. از کدوم ورژن باید استفاده کنم که هم قابل نصب باشه و هم رو برنامه های جدید جواب بده

من ورژن 2 sp2 رو هم نصب کردم که نوشته بود مشکل ce 4.2 نداره ولی باز هم نصب نشد. ممکنه از اکتیو سینک ویستا باشه؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام

یکی از دوستام یه O2 XDA Atom گرفته که فروشنده روش WM6 ریخته ... گزینه USB to PC رو نه تو قسمت کانکشن و نه تو هیچ جای دیگه پیدا نمیکنیم ! جالب اینجاست که گزینه Inernet sharing که تو WM6 وجود داره رو تو قسمت Programs پیدا کردیم !! در حالیکه این گزینه هم باید تو کانکشن باشه .

مشکل اینجاست که برنامه ActiveSync اجرا نمیشه و معمولاً با برداشتن تیک گزینه Enable advanced network functionality تو USB to PC ،این مشکل حل میشه اما نیست !

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام

یکی از دوستام یه O2 XDA Atom گرفته که فروشنده روش WM6 ریخته ... گزینه USB to PC رو نه تو قسمت کانکشن و نه تو هیچ جای دیگه پیدا نمیکنیم ! جالب اینجاست که گزینه Inernet sharing که تو WM6 وجود داره رو تو قسمت Programs پیدا کردیم !! در حالیکه این گزینه هم باید تو کانکشن باشه .

مشکل اینجاست که برنامه ActiveSync اجرا نمیشه و معمولاً با برداشتن تیک گزینه Enable advanced network functionality تو USB to PC ،این مشکل حل میشه اما نیست !

با دادن تغییرات در رجیستری گوشی میتونید اون گزینه رو فعال کنید .

در ترد ترفند های رجیستری میتونید آدرس رو پیدا کنید .

63izs7n.gif

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
خسته نباشید

لطفا راهنمایی کنید خیلی ضروریه
قبلا هم دو بار پرسیدم ولی جواب نگرفتم.

من یک benq p50 دارم که ویندوز ش ce 4.21 هست. چطور میتونم .net framework. آپدیت کنم. ورژن 2 و 3.5 رو امتحان کردم نصب نشد. از کدوم ورژن باید استفاده کنم که هم قابل نصب باشه و هم رو برنامه های جدید جواب بده

من ورژن 2 sp2 رو هم نصب کردم که نوشته بود مشکل ce 4.2 نداره ولی باز هم نصب نشد. ممکنه از اکتیو سینک ویستا باشه؟
شما اینو امتحان کردی ؟
.NET Compact Framework 3.5 Redistributable

lcamranl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

net framework 2
2 sp1
3.5
همه اینها رو امتحان کردم ولی نشد.​
--------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان همین الان مشکلم حل شد. باید این فایلو نصب میکردم که تو پوشه دات نت فریم ورک کامپیوتر موجوده.

NETCFv2.wce4.ARMV4

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام

وقتی از قسمت ساعت و تاریخ سیستم ، زنگی رو برای بیدار باش استفاده میکنم . بعد که غیر فعالش میکنم و یا ساعت بیداری رو عوض میکنم - باز هم همون ساعت قبل زنگ میخوره ؟؟؟
146fs495919.gif

خواهشمند است راه حلی عنایت بفرمایید.

davoodfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدیدترین برنامه مسنجر قوی با نام SHAPE Services IMPlus v4.53

با سلام این برنامه رو نصب کردم اما متاسفانه کانکت نمیشه و ایراد یوزر و پسورد میگیره هر چقدر هم سعی کردم نشد در صورت امکان نحوه کرک implus 4.57 رو توضیح بدهید یا سریالش رو قرار بدهید با تشکر از شما

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

وقتی از قسمت ساعت و تاریخ سیستم ، زنگی رو برای بیدار باش استفاده میکنم . بعد که غیر فعالش میکنم و یا ساعت بیداری رو عوض میکنم - باز هم همون ساعت قبل زنگ میخوره ؟؟؟
146fs495919.gif

برای خود ویندوزو من باهاش کار نکردم ولی برای Alarm از Spb Time استفاده میکنم . خیلی خوب و راحت هستش.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان من یک مشکل (باگ) با کور پلیر دارم که اگر میشه یک راهنمایی دوستان بفرمایند. موقعی که یک فایل ویدئویی داره پخش میشه (با هر فرمتی) اگر صدای خود دستگاه رو کم و زیاد کنم (نه صدای خود کور پلیر) وقتی می خواد ادامه فایل رو نشون بده تصویر در هم می ریزه و فقط با سافت ریست به حالت قبلی بر می گرده.
این موضع یکم اعصاب خورد کن هستش و اگه دوستان بتونن این مشکل رو بر طرف کنند لطف بزرگی نموده اند.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
دوستان من یک مشکل (باگ) با کور پلیر دارم که اگر میشه یک راهنمایی دوستان بفرمایند. موقعی که یک فایل ویدئویی داره پخش میشه (با هر فرمتی) اگر صدای خود دستگاه رو کم و زیاد کنم (نه صدای خود کور پلیر) وقتی می خواد ادامه فایل رو نشون بده تصویر در هم می ریزه و فقط با سافت ریست به حالت قبلی بر می گرده.
این موضع یکم اعصاب خورد کن هستش و اگه دوستان بتونن این مشکل رو بر طرف کنند لطف بزرگی نموده اند.

من که تا به حال چنین مشکلی نداشتم ورژن عوض کردی ببینی بازم اینجوری هست یانه؟
من خدوم الان 1.2 رو دارم و مشکلی نداره

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سیاوش جان
ببین یه قسمت هست تو ستینگ این برنامه به نام Use System Sound اگه اشتباه نکنم .... اگر تیک کنارش باشه با کم یا زیاد کردن صدای خود برنامه صدای کل سیستم کم یا زیاد میشه و اگر هم نباشه خود برنامه فقط میزان صدا رو تغییر میده و صدای سیستم ثابته .... حالا ببین با هر دو حالت کار کن و از دکمه های کرسر برای کم و زیاد کردن صدا استفاده کن ....( در حالت نرمال بالا و پایین و در حالت فول اسکرن یا لنداسکیپ با چپ و راست) شاید مشکلتون حل بشه ...

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش جان
ببین یه قسمت هست تو ستینگ این برنامه به نام Use System Sound اگه اشتباه نکنم .... اگر تیک کنارش باشه با کم یا زیاد کردن صدای خود برنامه صدای کل سیستم کم یا زیاد میشه و اگر هم نباشه خود برنامه فقط میزان صدا رو تغییر میده و صدای سیستم ثابته .... حالا ببین با هر دو حالت کار کن و از دکمه های کرسر برای کم و زیاد کردن صدا استفاده کن ....( در حالت نرمال بالا و پایین و در حالت فول اسکرن یا لنداسکیپ با چپ و راست) شاید مشکلتون حل بشه ...

ضمن تشکر از آقا حسین و آقا امیر...

والا ورزن های قبلی و بعدی با موارد دیگه ای هم دچار پخش شدن رنگ و در هم ریختگی تصویر میشن. من به ورزن 1.2.0 رو آوردم به خاطر این که خود آقا امیر در ترد فلیم گفته بود این ورزن با فلیم سازگاره و چون از نظر سخت آفزار گرافیکی فلیم و آلتیمیت 6150 بسیار به هم هستند گفتم ازین ورزن استفاده کنم که اتفاقا کمترین مشکل رو داره نسبت به یقیه. بقیه ورزن ها خیلی این حالت رو پیدا می کنند روی دستگاه من ولی این نسخه فقط در حالتی که گفتم مشکل داره. ضمن اینکه نرم افزار tcpmp هم ازین نظر با دستگاه من مشکل داره و من به این نتیجه رسیدم که این موضمع احتمالا سخت افزاریه و مربوط به پردازشگر گرافیک.:(:(:(

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
ضمن تشکر از آقا حسین و آقا امیر...

والا ورزن های قبلی و بعدی با موارد دیگه ای هم دچار پخش شدن رنگ و در هم ریختگی تصویر میشن. من به ورزن 1.2.0 رو آوردم به خاطر این که خود آقا امیر در ترد فلیم گفته بود این ورزن با فلیم سازگاره و چون از نظر سخت آفزار گرافیکی فلیم و آلتیمیت 6150 بسیار به هم هستند گفتم ازین ورزن استفاده کنم که اتفاقا کمترین مشکل رو داره نسبت به یقیه. بقیه ورزن ها خیلی این حالت رو پیدا می کنند روی دستگاه من ولی این نسخه فقط در حالتی که گفتم مشکل داره. ضمن اینکه نرم افزار tcpmp هم ازین نظر با دستگاه من مشکل داره و من به این نتیجه رسیدم که این موضمع احتمالا سخت افزاریه و مربوط به پردازشگر گرافیک.:(:(:(
خوب فکر نمیکنم محدودیتی برای شما ایجاد کنه ؟!
با جوی استیک کم و زیاد کنید.
1.2.4 هم امتحان کردید ؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خوب فکر نمیکنم محدودیتی برای شما ایجاد کنه ؟!
با جوی استیک کم و زیاد کنید.
1.2.4 هم امتحان کردید ؟

راستش نه. 1.2.4 رو ندارم.
مشکل که چه عرض کنم. یکی اون وویس که گفتم و یکی هم اگر واسه انتخاب ویدئو از اون دکمه (اجکت) استفاده کنم این مشکل بوجود میاد. به هر حال حال گیریه دیگه.
مرسی

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
راستش نه. 1.2.4 رو ندارم.
مشکل که چه عرض کنم. یکی اون وویس که گفتم و یکی هم اگر واسه انتخاب ویدئو از اون دکمه (اجکت) استفاده کنم این مشکل بوجود میاد. به هر حال حال گیریه دیگه.
مرسی

والا سیاوش جان
از ورژن 1.2.0 به بعد دیگه با فلیم مشکلی نداشت ولی من هنوز 1.2.4 رو تست نکردم ...
بعد هم اینکه فلیم با TCPMP .71 مشکلی نداره ...
من هر 2 تا شو دارم ...
از TCPMP هم واسه FLV استفاده می کنم ...

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

146fs495919.gif

اگر دستگاهت جدید نیست احتمالا برنامه ای نصب کرده ای که چنین کاری را با سیستم کرده است. من بعد از نصب World mate pro هروقت آن را با اینترنت آپدیت می کردم ساعت سیستم را بهم می زد. برنامه Chronos را نصب کن که هم آلارم خیلی خوبی داره و هم شاید آن مشکل را بنحوی حل کنه.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان کسی فارسی ساز یا حتی عربی ساز واسه ویندوز موبایل استاندارد نداره واسه ما ؟ :(

jacksparrows

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان
میشه یه بخشی را به من معرفی کنید که توش اموزش نصب برنامه تم و ..... برای ای مت جم رو داشته باشه ؟
راستی چطوری میشه زنگ ppc رو با یکی از اهنگ های mp3 عوض کنم ؟

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام دوستان
میشه یه بخشی را به من معرفی کنید که توش اموزش نصب برنامه تم و ..... برای ای مت جم رو داشته باشه ؟
راستی چطوری میشه زنگ ppc رو با یکی از اهنگ های mp3 عوض کنم ؟

دوست عزیز شما سوال هاتو اینجا بپرس
سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی
PersianTools Forums > تکنولوژی > Pocket PC و PDA > نرم افزار Pocket PC

http://forum.persiantools.com/t82823-page82.html

-----------

در مورد سوال های شما برنامه های پاکت پی سی به چند صورت نصب میشن
1-با وصل کردن ppc به کامپیوتر و با برنامه active sync که با اجرا کردن فایل exe برنامه به صورت اتومات بر روی ppc نصب میشه
2-فایل هایی با پسوند cab هم هستند که باید اون ها رو بر روی گوشی ریخته و در همونجا اجرا کنی تا نصب بشه
خیلی هم ساده هست واصلا هم دنگ و فنگ نداره
------
برای تعویض آهنگ هم دو راه داری
1- بری به قسمت setting>phone و قسمت ringtone و آهنگ رو عوض کنی
2- راه ساده تر و بهتر اینه که با file explorer گوشی بر روی فایل mp3 راست کلیک کرده (قلم گوشی رو برای یک ثانیه نگه داری) و گزینه set az ringtone رو برنی
همین!

Last edited:
بالا