• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئو فوق العاده وردپرس

Mahpar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای سهیل شما اصلا دقت ندارید همان عکسی که گفتید نشون داده آمار بالا رفته همان عکس نشون میده که آمار در ماه اکتبر ۲۳۰۰ بوده و در دسامبر شده ۷۰۰ تا. دوباره میزارم ببینید

Skärmavbild 2012-12-22 kl. 00.32.43.png

Mahpar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای سهیل چی شذ ؟ چرا جواب ندادی، پول رو قرار بود پس بدی.

Mahpar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این شخص دروغ میگه بیشتر کاهبرداری است تا کار .
اقای سهیل چی شذ ؟ چرا جواب ندادی، قرار بود پول رو پس بدی

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
این شخص دروغ میگه بیشتر کاهبرداری است تا کار .
اقای سهیل چی شذ ؟ چرا جواب ندادی، قرار بود پول رو پس بدی

شما دارید خیلی سریع میبورید و میدوزید . صبر کنید تا ایشون بیاد صحبت کنن .

Mahpar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز ایشان به کسی که این رو به من معرقی کرده حدودا ۲ هفته پیش جواب داده که اگر ثابت بشه که کار ایشان بی تنیجه بوده پول رو پس میده. شما تصویر مقداری بالاتر را نگاه کنید. من ثابت کردم ولی هیچ خبری از ایشان نیت جواب ایمیل من را هم نمیده، این پیام رو ببینید.
December 23rd, 2012, 02:41 ADecember 23rd, 2012, 02:41 AM

MDecember 23rd, 2012, 02:41 AM

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432
دوست عزیز ایشان به کسی که این رو به من معرقی کرده حدودا ۲ هفته پیش جواب داده که اگر ثابت بشه که کار ایشان بی تنیجه بوده پول رو پس میده. شما تصویر مقداری بالاتر را نگاه کنید. من ثابت کردم ولی هیچ خبری از ایشان نیت جواب ایمیل من را هم نمیده، این پیام رو ببینید.
December 23rd, 2012, 02:41 ADecember 23rd, 2012, 02:41 AM

MDecember 23rd, 2012, 02:41 AM

توی مخل سکونتشون نوشتن زندان ، شاید واقعا اونجاست ؟!!! ( شووووخی ! )

به مدیریت اطلاع بدید ( شکایت از کاربران و ... )

Mahpar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این شخص دروغ میگه بیشتر کاهبرداری است تا کار . اقای سهیل چی شذ ؟ چرا جواب ندادی، قرار بود پول رو پس بدی

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134
این شخص دروغ میگه بیشتر کاهبرداری است تا کار . اقای سهیل چی شذ ؟ چرا جواب ندادی، قرار بود پول رو پس بدی

متاسفانه یک سری آدم بی شعور و بی فرهنگ ریختن اینجا و به مردم تهمت کلاه برداری میزنن من حرفم رو زدم برای شما سئو انجام دادم و به شمام قبل از واریز توضیح کامل دادم که انتظار ورودی گوگل بالا نداشته باشید اینکه سایتتون هک شده یا ویروس گرفته هم به من هیچ ربطی نداره همون وقتی که برای بقیه گذاشتم برای شمام گذاشتم من هیچ پولی حتی 1 قرون به افرادی مثل شما نمیدم حالا به هر کی میخوای برو شکایت کن
موفق باشی ;)

Last edited:

Mahpar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آدم بی شعور و بی فرهنگ کسی است که پول رو گرفته و هیچ کاری انجام نداده ، تازه الان هم طلب کار است و فکر میکنه خیلی گردنش کلفت است که میگه هر برو به هر کسی میخوای شکایت کن.
پول برای من اهمیت نداره ولی یاد باشه که سر مردم رو کلاه گذاشتن یک نوع بی شرفی است.Skärmavbild 2012-12-22 kl. 10.36.09.pngSkärmavbild 2012-12-22 kl. 00.32.43.png

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134
این 4 تا عکس رو نداشتی میخواستی چیکار کنی خوب از این چه نتیجه میگیری ؟ نتیجه میگیری که من سئو نکردم یا من سایتت رو ویروسی کردم ؟ من تمام کارهایی که برای بقیه انجام دادم و " نتیجه گرفتن " رو برای شمام انجام دادم حالا دیگه خودت میدونی من گردن کلفت نیستم ولی پول زور به کسی نمیدم ;)

Mahpar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای ۴ تا عکس نشون میده که شما هیچ کاری انجام ندادی اگر سواد داشته باشی می بینی که کاری انجام نشده.
Skärmavbild 2013-01-15 kl. 11.13.44.jpg

far3web

Registered User
لایک‌ها
12
سـلـام

سیستم وردپرس رو با جدید ترین تکنیک ها سئو می کنیم تضمینی اگر از سئو راضی نبودید مانی بک میشه !

قیمت : 100 هزار تومان

مراحل کار هم به طور کامل برای مشتری واقعی توضیح داده میشه !

آی دی یاهو : [email protected] ایمیل هم بدید سریع پاسخ داده میشه

نمونه کار ها : آهنگفا | سریال باران | پارس دی ال | فیلم گذر | کارتون باز | سی تی ناز | فردا کیدذ | پی سی اسک و ...

1 روز بعد از بهینه سازی سایت پی سی اسک ورودی گوگل بالای 300 رفت و از موتور های جست و جوی دیگه مثل یاهو و بینگ هم ورودی گرفت

http://axgig.com/images/75411766193705224838.jpg

................

Last edited:

Mahpar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این بابا کلاه برداره!
آقا سهیل دارم میام پیشت تا حالی ازت به پرسم آدرس و مشخصات رو از بانک گرفتم به امید دیدار به زودی. من رو که یاد میاد

Mahpar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این بابا کلاه برداره! هیچ کاری نمی کنه!
آقا سهیل دارم میام پیشت تا حالی ازت به پرسم آدرس و مشخصات رو از بانک گرفتم به امید دیدار به زودی. من رو که یاد میاد

بالا