• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئو فوق العاده وردپرس

7000

Registered User
لایک‌ها
76
متاسفانه یوزر ایشون توی پی تی بن شده و نمیدونم چرا؟
با ایمیل ایشون مکاتبه کنید

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
اینو از طرف کاربر (سهیل)soheilx میگم :
‎"سلام دوستان متاسفانه اکانت بنده رو به دلیل تاپیک در جای اشتباه به مدت 1 ماه بن کردن و تو پی تی فعلا نمی تونم فعالیتی داشته باشم برای سفارش , سئوال و ... ایمیل بدید سریع پاسخ داده میشه"
اینم ایمیل ایشون هستش دوستان میتونن باهاشون در ارتباط باشن...
[email protected]

zakaria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام به تمامی دوستان ایشون سایت منو seo کردن گفتند تا دوهفته جواب می ده ولی الان بیست روزه من صبر کردم ولی ورودی گوگلم هنوز بیشتر از قبل نشده گفتند اگر جواب نداد پول منو پس می ده ولی ایمیل های منو جواب نمی ده الان.

Soheil T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمامی دوستان ایشون سایت منو seo کردن گفتند تا دوهفته جواب می ده ولی الان بیست روزه من صبر کردم ولی ورودی گوگلم هنوز بیشتر از قبل نشده گفتند اگر جواب نداد پول منو پس می ده ولی ایمیل های منو جواب نمی ده الان.

خدا رو 1000 مرتبه شکر هر سایتی که تا الان سئو کردیم از سئو راضی بودن که سایت هایی بزرگی هم به مجموعه نمونه کار ها اضافه شدن از جمله آهنگفا و سریال باران شما مشکلت اینه میخوای پولی که دادی رو پس بگیری حالا از هر راهی هست من گفتم با ارائه مدرک ثابت کنید من مانی بک می کنم ;)

zakaria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خدا رو 1000 مرتبه شکر هر سایتی که تا الان سئو کردیم از سئو راضی بودن که سایت هایی بزرگی هم به مجموعه نمونه کار ها اضافه شدن از جمله آهنگفا و سریال باران شما مشکلت اینه میخوای پولی که دادی رو پس بگیری حالا از هر راهی هست من گفتم با ارائه مدرک ثابت کنید من مانی بک می کنم ;)

سلام سئو شما روی سایت من تاثیری نداشته مدرک چه ارایه کنم شما ورودی گوگل منو خودت دیدی قبلا کم تر از 100تا بود حالا شما بگو با سئو شما چقدر ورودی گوگل داره اگر می خوای من رمز امارگیر را به همه دوستان می دم چک کنند اگر دو برابر یا سه برابر شده .من دو بار به شما ایمیل زدم شما جواب ندادید حالا می خوای چه فکری کنم این70 هزار تومان هیچ ارزشی برای من نداره مال شما فقط اگر سئو شما همینه به چه درد می خوره شما هنوز تازه کارید در حرفه خود .

Soheil T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سئو شما روی سایت من تاثیری نداشته مدرک چه ارایه کنم شما ورودی گوگل منو خودت دیدی قبلا کم تر از 100تا بود حالا شما بگو با سئو شما چقدر ورودی گوگل داره اگر می خوای من رمز امارگیر را به همه دوستان می دم چک کنند اگر دو برابر یا سه برابر شده .من دو بار به شما ایمیل زدم شما جواب ندادید حالا می خوای چه فکری کنم این70 هزار تومان هیچ ارزشی برای من نداره مال شما فقط اگر سئو شما همینه به چه درد می خوره شما هنوز تازه کارید در حرفه خود .

70 هزار تومان پولی نیست که بخوام از شما بخورم و اعتبار خودم رو زیر سئوال ببرم این دوستمون sat2they رو سئو کردیم قبلش از آمارگیر عکس گرفت و بعد از سئو هم از آمار گیر عکس گرفت و تو همین تاپیک هم گذاشت من آمار گیر شما رو چک نکردم که ببینم چقدر بوده و چقدر شده شما با مدرک به من ثابت کن من پول شما رو پس میدم در ضمن من بیکار نیستم 24 ساعته تو نت باشم تا ایمیل دادید جوابتون رو بدم شما ایمیل رو دادید بعدش اومدید اینجا و ...

zakaria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
70 هزار تومان پولی نیست که بخوام از شما بخورم و اعتبار خودم رو زیر سئوال ببرم این دوستمون sat2they رو سئو کردیم قبلش از آمارگیر عکس گرفت و بعد از سئو هم از آمار گیر عکس گرفت و تو همین تاپیک هم گذاشت من آمار گیر شما رو چک نکردم که ببینم چقدر بوده و چقدر شده شما با مدرک به من ثابت کن من پول شما رو پس میدم در ضمن من بیکار نیستم 24 ساعته تو نت باشم تا ایمیل دادید جوابتون رو بدم شما ایمیل رو دادید بعدش اومدید اینجا و ...

دستت درد نکنه شما مگه نگفتید رمز امارگیر را بده من چک کنم امارتون را وبعد هم براتون فرستادم بعد گفتی تا دو هفته صبر کن راستشو بگو همین جوری بود بعد هم من دوبار دیروز بهت ایمیل زدم صبح و شب حالا شما 24 ساعت انلاین نیستی هر موقع انلاین بودی باید جواب می دادی موقع پول گرفتن سئو می گی من 24 ساعت انلاین هستم و در تاپیک هات گفتی با این ایمیل تماس بگیرید سریع پاسخ داده میشه حالا چه مدرکی می خوای من عکس نمی زارم خود امارگیر را می زارم تا همه ببینند

ادرس سایت سایت تفریحی بیستون

رمز امارگیر 123456

رمز امارگیر تا شب هست بعد عوض میشه هر موقع عوض شد هر دوستی می خواست پخ بده برایشون می فرستم .

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134
دستت درد نکنه شما مگه نگفتید رمز امارگیر را بده من چک کنم امارتون را وبعد هم براتون فرستادم بعد گفتی تا دو هفته صبر کن راستشو بگو همین جوری بود بعد هم من دوبار دیروز بهت ایمیل زدم صبح و شب حالا شما 24 ساعت انلاین نیستی هر موقع انلاین بودی باید جواب می دادی موقع پول گرفتن سئو می گی من 24 ساعت انلاین هستم و در تاپیک هات گفتی با این ایمیل تماس بگیرید سریع پاسخ داده میشه حالا چه مدرکی می خوای من عکس نمی زارم خود امارگیر را می زارم تا همه ببینند

ادرس سایت سایت تفریحی بیستون

رمز امارگیر 123456

رمز امارگیر تا شب هست بعد عوض میشه هر موقع عوض شد هر دوستی می خواست پخ بده برایشون می فرستم .

داداش گلم کسی که آفر 50% تحفیف میزنه و روزی 30 نفر پ.خ و ایمیل میدن باید 24 ساعت آنلاین باشه و جوابشون رو بده

برید پ.خ هاتون رو چک کنید همون موقع که برای بار اول هم پ.خ دادید بهتون گفتم که سایت با مرورگر فایرفاکس مشکل داره و کل صفحه ��}Y�י�s�(3 میاد و الان اکثر کاربرا از فایرفاکس استفاده می کنن در ضمن الان ورودی

این رو میگم دوستان برن چک کنن تا مطمئن بشن , سایت رو که برای اشون سئو کردم گفتم 2 هفته صبر کنید به گفته خودشون 20 روز صبر کردن وبگذر از برج 7 در سایت ایشون قرار داده شده الان برج 9 هستیم کلا 2000 تا ورودی گوگل داشتن یعنی تو این دو ماه ورودی گوگلشون 10 تا هم نبود و الان رسیده به 130 تا در روز من کسی که واقعا حقش باشه پولش رو بر میگردونم چون پولی نیست 70 تومن ولی پول زور به کسی نمیدم ;)

zakaria20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
داداش گلم کسی که آفر 50% تحفیف میزنه و روزی 30 نفر پ.خ و ایمیل میدن باید 24 ساعت آنلاین باشه و جوابشون رو بده

برید پ.خ هاتون رو چک کنید همون موقع که برای بار اول هم پ.خ دادید بهتون گفتم که سایت با مرورگر فایرفاکس مشکل داره و کل صفحه ��}Y�י�s�(3 میاد و الان اکثر کاربرا از فایرفاکس استفاده می کنن در ضمن الان ورودی

این رو میگم دوستان برن چک کنن تا مطمئن بشن , سایت رو که برای اشون سئو کردم گفتم 2 هفته صبر کنید به گفته خودشون 20 روز صبر کردن وبگذر از برج 7 در سایت ایشون قرار داده شده الان برج 9 هستیم کلا 2000 تا ورودی گوگل داشتن یعنی تو این دو ماه ورودی گوگلشون 10 تا هم نبود و الان رسیده به 130 تا در روز من کسی که واقعا حقش باشه پولش رو بر میگردونم چون پولی نیست 70 تومن ولی پول زور به کسی نمیدم ;)

عزیزم من خودم از فایر فاکس استفاده می کنم وهیچ مشکلی نداره شما چطور می گی مشکل داره ماه اول ودوم درست روزی 20تا بوده ولی تا برج 8 حدودا تا 80 تا داشته الان هم مگه چقدر اضافه شده من دنبال پولم نیستم من فقط دنبال حقیقت هستم تا بقیه هم بدانند این پول مال شما .من با سئو کارهای دیگه هم صحبت کردم شما اصلا روی قالب سئو انجام نمی دی و راهکارهای شما مال خیلی وقت پیشه الان سیستم گوگل با قبل خیلی تعغیر کرده بای من دیگه با شما کاری ندارم .بدرود

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134
عزیزم من خودم از فایر فاکس استفاده می کنم وهیچ مشکلی نداره شما چطور می گی مشکل داره ماه اول ودوم درست روزی 20تا بوده ولی تا برج 8 حدودا تا 80 تا داشته الان هم مگه چقدر اضافه شده من دنبال پولم نیستم من فقط دنبال حقیقت هستم تا بقیه هم بدانند این پول مال شما .

80 تا از برج 8 در روز ورودی گوگل داشتید پس تا الان باید ورودی گوگلتون بالای 4000 تا باشه نه 2000 تا پس مشخص هست که قبلا 80 تا ورودی نداشتید و تازه اومده رو 130 تا در روز
شما نگران بقیه نباشید همه راضی هستن از سئو و میان تو این تاپیک تائید می کنن به غیر از شما که جالب اینجاست نمی تونید ثابت کنید که سئو بد بوده ;)

Mahpar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان این آقای سهیل بسیار نامنظم و بی تعهد هستن که نمیشه به هیچ وجه آن را توصیف کرد، ایشان بجای ۱۰۰،۰۰۰ تومان از ما ۱۵۰،۰۰۰ تومان گرفت ، و آمار سایت ما که بالا نرفت که هیچ کلی مشکلات دیگر از قبیل ویروس گرفتن و حک شدن سایت بسیار آسان شد. که بعد از اینکه سایت در اختیار ایشان قرار گرفت ۳ با سایت من حک شد. ایشان پول را که پس نداد هیچ، ایمیل ما را هم جواب نمیدهد. این کار بیشتر کلاه برداری است تا انجام کاری مثبت.

Mahpar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان این آقای سهیل بسیار نامنظم و بی تعهد هستن که نمیشه به هیچ وجه آن را توصیف کرد، ایشان بجای ۱۰۰،۰۰۰ تومان از ما ۱۵۰،۰۰۰ تومان گرفت ، و آمار سایت ما که بالا نرفت که هیچ کلی مشکلات دیگر از قبیل ویروس گرفتن و حک شدن سایت بسیار آسان شد. که بعد از اینکه سایت در اختیار ایشان قرار گرفت ۳ با سایت من حک شد. ایشان پول را که پس نداد هیچ، ایمیل ما را هم جواب نمیدهد. این کار بیشتر کلاه برداری است تا انجام کاری مثبت.

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
مدرک ارائه کنید ، چه قصد دارید ثابت کنید که کارشون درست هست ، چه میخواید ثابت کنید که از انجام سئوی ایشون ناراضی هستید. در هر 2 صورت مدرک ارائه کنید !
اگه واقعاً ناراضی هستید ، در بخش شکایات از کاربران ، با ارائه مدارکی که دارید ، شکایت خودتون رو مطرح کنید تا با فردِ متخلف از سوی مدیران برخورد بشه و پیگیری های قانونی هم در صورت لزوم انجام بگیره.
در حال حاضر نه به استارتر میشه اعتماد کرد ، نه به حرفِ کاربران. بنابراین تصمیم گیری با مدیران بخش هست

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134

خوب دوستان من توضیح میدم خودتون قضاوت کنید من قیمت رو 150 هزار زده بودم و یه مدت آفر زدم ایشون قبل از آفر سفارش دادن :)

سایت شما ویروسی شده یا هک شده یا هر چیزی به من هیچ مربوط نیست 1 ماه بعد از سئو که همه یوزر و پسورد ها رو عوض کرده بودن به من ایمیل دادن که شما سایت من رو ویروسی کردی :) :| چی بگم ؟

سایت شما سایت دانلود نبود که بخواد روزی 10.000 تا ورودی گوگل بگیره سایت شما یه آرایشگاه در خارج از کشور بود که من هم همون وقتی که برای بقیه گذاشتم برای شما هم گذاشتم انتظار ندارید سایت آرایشگاتون که انقدر ورودی گوگل بگیره همون اول هم من به شما گفتم :)

Mahpar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من طبق امار سایت میتوانم به شما ثابت کنم اگر کافی است.
این عکسها نشون میده که آمار ما پایین آمده و نشان میده که ویروس گرفته
Skärmavbild 2012-12-22 kl. 00.33.02.pngSkärmavbild 2012-12-22 kl. 00.32.43.pngSkärmavbild 1391-09-27 kl. 09.46.50.png

Last edited:

Mahpar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا پاسخ را ببینید . بعد عکس های قبلی این هم یک سری از ایمیل های آقا سهیل که میگه صبر کن ، وقت ندارم،

Skärmavbild 2012-12-22 kl. 01.50.29.png

Last edited:

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134
خوب نتیجه ؟ این عکسی که گذاشتی نتیجه اش اینه که من سایتت رو ویروسی کردم ؟! :| من هر کاری برای بقیه سایت ها انجام دادم برای شما هم انجام دادم

این همه سایت نتیجه گرفتن فقط شما مشکل دارید که عرض کردم سایت شما خدماتی تفریحی یا دانلود نیست یه سایت معرفی آرایشگاه در خارج از کشور هست انتظار دارید چقدر بازدید داشته باشه ؟ :)

Mahpar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما طبق چه عکسی میگوید که این کار رو انجام دادید، ماه اکتبر آمار من بوده تقریبا ۲۳۰۰ بوده ولی نوامبر ۱۸۰۰ و دسامبر بوده ۷۰۰ عدد. شما طبق ایمیل خودتان در ۱۲ نوامبر گفتید صبور باشید، در ۲۲ نوامبر گفتید کاری میکنید که بهتر شود. «ما فکر میکنی که ما چیزی حالیمون نیست. بهتر است که قبول کنی که این کارت خوب انجام ندادی، بازم بخشی از ایمیل هاSkärmavbild 2012-12-22 kl. 10.36.09.png

vsf

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
44
این همه سایت نتیجه گرفتن فقط شما مشکل دارید که عرض کردم سایت شما خدماتی تفریحی یا دانلود نیست یه سایت معرفی آرایشگاه در خارج از کشور هست انتظار دارید چقدر بازدید داشته باشه ؟
سلام
جناب ماهپر را من خدمت شما معرفی کردم، در واقع الان که ایشون نتیجه نگرفتند اعتبار من را هم زیر سوال بردین؟
خب شما که از اول بهتون گفته بودن سایت آرایشگاه هست خارج کشور لزومی داره قبول بکنید در حالیکه میدونید کار نشدنیه؟
لطفا چونکه سایت ایشان طبق قول شما بازدیدش بالا نرفته و همانطورکه قول داده بودید که اگر بازدید افزایش نیافت پول را پس می دهید نسبت به برکرداندن مبلغ ایشان اقدام نمایید.
با تشکر

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134
سلام
جناب ماهپر را من خدمت شما معرفی کردم، در واقع الان که ایشون نتیجه نگرفتند اعتبار من را هم زیر سوال بردین؟
خب شما که از اول بهتون گفته بودن سایت آرایشگاه هست خارج کشور لزومی داره قبول بکنید در حالیکه میدونید کار نشدنیه؟
لطفا چونکه سایت ایشان طبق قول شما بازدیدش بالا نرفته و همانطورکه قول داده بودید که اگر بازدید افزایش نیافت پول را پس می دهید نسبت به برکرداندن مبلغ ایشان اقدام نمایید.
با تشکر

دوست عزیز 150 تومان پولی نیست ولی من از همون اول هم به ایشون گفتم که من واستون سئو می کنم ولی انتظار ورودی گوگل بالا رو نداشته باشید این دوست عزیزمون از اون ایمیلم عکس بگیرن و بذارن اینجا بهتره !
فرقی نمی کنه سایت فارسی باشه یا انگلیسی یا چینی سئو که باید انجام میشد شده من به ایشون پول رو پس میدم اگر به من اثبات کنن که بازدیدشون اول 2300 بوده و الان رسیده به 700 با همون هیستات :)

بالا