7000
Registered User
متاسفانه یوزر ایشون توی پی تی بن شده و نمیدونم چرا؟
با ایمیل ایشون مکاتبه کنید
با ایمیل ایشون مکاتبه کنید
سلام به تمامی دوستان ایشون سایت منو seo کردن گفتند تا دوهفته جواب می ده ولی الان بیست روزه من صبر کردم ولی ورودی گوگلم هنوز بیشتر از قبل نشده گفتند اگر جواب نداد پول منو پس می ده ولی ایمیل های منو جواب نمی ده الان.
خدا رو 1000 مرتبه شکر هر سایتی که تا الان سئو کردیم از سئو راضی بودن که سایت هایی بزرگی هم به مجموعه نمونه کار ها اضافه شدن از جمله آهنگفا و سریال باران شما مشکلت اینه میخوای پولی که دادی رو پس بگیری حالا از هر راهی هست من گفتم با ارائه مدرک ثابت کنید من مانی بک می کنم
سلام سئو شما روی سایت من تاثیری نداشته مدرک چه ارایه کنم شما ورودی گوگل منو خودت دیدی قبلا کم تر از 100تا بود حالا شما بگو با سئو شما چقدر ورودی گوگل داره اگر می خوای من رمز امارگیر را به همه دوستان می دم چک کنند اگر دو برابر یا سه برابر شده .من دو بار به شما ایمیل زدم شما جواب ندادید حالا می خوای چه فکری کنم این70 هزار تومان هیچ ارزشی برای من نداره مال شما فقط اگر سئو شما همینه به چه درد می خوره شما هنوز تازه کارید در حرفه خود .
70 هزار تومان پولی نیست که بخوام از شما بخورم و اعتبار خودم رو زیر سئوال ببرم این دوستمون sat2they رو سئو کردیم قبلش از آمارگیر عکس گرفت و بعد از سئو هم از آمار گیر عکس گرفت و تو همین تاپیک هم گذاشت من آمار گیر شما رو چک نکردم که ببینم چقدر بوده و چقدر شده شما با مدرک به من ثابت کن من پول شما رو پس میدم در ضمن من بیکار نیستم 24 ساعته تو نت باشم تا ایمیل دادید جوابتون رو بدم شما ایمیل رو دادید بعدش اومدید اینجا و ...
دستت درد نکنه شما مگه نگفتید رمز امارگیر را بده من چک کنم امارتون را وبعد هم براتون فرستادم بعد گفتی تا دو هفته صبر کن راستشو بگو همین جوری بود بعد هم من دوبار دیروز بهت ایمیل زدم صبح و شب حالا شما 24 ساعت انلاین نیستی هر موقع انلاین بودی باید جواب می دادی موقع پول گرفتن سئو می گی من 24 ساعت انلاین هستم و در تاپیک هات گفتی با این ایمیل تماس بگیرید سریع پاسخ داده میشه حالا چه مدرکی می خوای من عکس نمی زارم خود امارگیر را می زارم تا همه ببینند
ادرس سایت سایت تفریحی بیستون
رمز امارگیر 123456
رمز امارگیر تا شب هست بعد عوض میشه هر موقع عوض شد هر دوستی می خواست پخ بده برایشون می فرستم .
داداش گلم کسی که آفر 50% تحفیف میزنه و روزی 30 نفر پ.خ و ایمیل میدن باید 24 ساعت آنلاین باشه و جوابشون رو بده
برید پ.خ هاتون رو چک کنید همون موقع که برای بار اول هم پ.خ دادید بهتون گفتم که سایت با مرورگر فایرفاکس مشکل داره و کل صفحه ��}Y�י�s�(3 میاد و الان اکثر کاربرا از فایرفاکس استفاده می کنن در ضمن الان ورودی
این رو میگم دوستان برن چک کنن تا مطمئن بشن , سایت رو که برای اشون سئو کردم گفتم 2 هفته صبر کنید به گفته خودشون 20 روز صبر کردن وبگذر از برج 7 در سایت ایشون قرار داده شده الان برج 9 هستیم کلا 2000 تا ورودی گوگل داشتن یعنی تو این دو ماه ورودی گوگلشون 10 تا هم نبود و الان رسیده به 130 تا در روز من کسی که واقعا حقش باشه پولش رو بر میگردونم چون پولی نیست 70 تومن ولی پول زور به کسی نمیدم
عزیزم من خودم از فایر فاکس استفاده می کنم وهیچ مشکلی نداره شما چطور می گی مشکل داره ماه اول ودوم درست روزی 20تا بوده ولی تا برج 8 حدودا تا 80 تا داشته الان هم مگه چقدر اضافه شده من دنبال پولم نیستم من فقط دنبال حقیقت هستم تا بقیه هم بدانند این پول مال شما .
دوستان این آقای سهیل بسیار نامنظم و بی تعهد هستن که نمیشه به هیچ وجه آن را توصیف کرد، ایشان بجای ۱۰۰،۰۰۰ تومان از ما ۱۵۰،۰۰۰ تومان گرفت ، و آمار سایت ما که بالا نرفت که هیچ کلی مشکلات دیگر از قبیل ویروس گرفتن و حک شدن سایت بسیار آسان شد. که بعد از اینکه سایت در اختیار ایشان قرار گرفت ۳ با سایت من حک شد. ایشان پول را که پس نداد هیچ، ایمیل ما را هم جواب نمیدهد. این کار بیشتر کلاه برداری است تا انجام کاری مثبت.
سلاماین همه سایت نتیجه گرفتن فقط شما مشکل دارید که عرض کردم سایت شما خدماتی تفریحی یا دانلود نیست یه سایت معرفی آرایشگاه در خارج از کشور هست انتظار دارید چقدر بازدید داشته باشه ؟
سلام
جناب ماهپر را من خدمت شما معرفی کردم، در واقع الان که ایشون نتیجه نگرفتند اعتبار من را هم زیر سوال بردین؟
خب شما که از اول بهتون گفته بودن سایت آرایشگاه هست خارج کشور لزومی داره قبول بکنید در حالیکه میدونید کار نشدنیه؟
لطفا چونکه سایت ایشان طبق قول شما بازدیدش بالا نرفته و همانطورکه قول داده بودید که اگر بازدید افزایش نیافت پول را پس می دهید نسبت به برکرداندن مبلغ ایشان اقدام نمایید.
با تشکر