• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئو فوق العاده وردپرس

javidreza

Registered User
لایک‌ها
26
داداش گلم شما نمی دونی بهینه سازی و سئو چیه دلیل نمیشه من گنگ توضیح داده باشم الان هر وب مستر مبتدی هم بپرسی بهت میگه سئو چی هست
بازدید فیک نیست با بهینه سازی سایت ورودی سایت شما از مورتور های جست و جو مثل گوگل یاهو بینگ بالا میره حالا اینو با هر چی که بخوای میتونی چک کنی ویگذر پرشین استات و ...
تا کی هم کار ما تضمینی هست ناراضی هم بودی ( با دلیل ) مانی بک میشه
من نمی دونم سئو چیه؟!

signup1389

Registered User
لایک‌ها
17
داداش این سایت ها تگ های h1 , h2 , h3 قالب رو بررسی می کنن و با توجه به اون ها درصد سئو میدن سئو فقط این نیست داداش من
الان من بهت یه سایت میدم سئوش 100% هست تو این سایت ها و روزی 20 تا هم ورودی گوگل نداره
حرف شما درسته ولی دلیل نمیشه سایتت توی سرعت لود و از همین نظر تگ ها وضعیت خوبی نداشته در حالیکه همین فکتور ها جزء فکتور های مهمه .
در مورد بازدید هم شما می تونید با عوامل غیرعادی (مثل خرید بازدید یا خرید بک لینک و ... ) بدون اینکه سئوی سایت رو بهبود بدید بازدید رو موقتا ببرید بالا و بعد از یه مدت دوباره همون آش و همون کاسه
باز هم مشتاق هستم که بدونم شما از کدام جنبه سئو می کنید ؟

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134
حرف شما درسته ولی دلیل نمیشه سایتت توی سرعت لود و از همین نظر تگ ها وضعیت خوبی نداشته در حالیکه همین فکتور ها جزء فکتور های مهمه .
در مورد بازدید هم شما می تونید با عوامل غیرعادی (مثل خرید بازدید یا خرید بک لینک و ... ) بدون اینکه سئوی سایت رو بهبود بدید بازدید رو موقتا ببرید بالا و بعد از یه مدت دوباره همون آش و همون کاسه
باز هم مشتاق هستم که بدونم شما از کدام جنبه سئو می کنید ؟

اگر میخواستم بازدید بفروشم یا بازدید فیک بدم عنوان تاپیک رو نمیذاشتم سئو
بازدید فیک نیست هیچ بازدید تقلبی هم برای سایت شما ارسال نمیشه
من سایت شما رو بهینه سازی می کنم از هر لحاظ قالبتون رو بهینه می کنم همون تگ ها که گفتم سرعت لود هم به سبکی سنگینی قالب هست نه سئو !

Last edited:

signup1389

Registered User
لایک‌ها
17
پس با این حساب من خودم یه پا سئو کار بودم خبر نداشتم . :D

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134
پس با این حساب من خودم یه پا سئو کار بودم خبر نداشتم . :D

میدونی مشکل ملت ما چیه ؟ اینه که هر کی بیشتر بکنه تو پاچه بیشتر از طرف پول بگیره فکر می کنن چه کار شاخی کرده

الان سئو کار ها 1 تومن میگیرن با تگ ها سک** بازدید رو بالا میبرن

Last edited:

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
میدونی مشکل ملت ما چیه ؟ اینه که هر کی بیشتر بکنه تو پاچه بیشتر از طرف پول بگیره فکر می کنن چه کار شاخی کرده
الان میهن سئو 600 تومان میگیره با ربات 1 تومان هم میرسه با تگ های سک** بازدید سایت رو بالا میبره طرف حالم می کنه با افتخار هم میاد میگه میهن سئو

میهن سئو چیه بگو کاسپید . پول خون میگیره لامصب . واسه یه سایت HTML ساده من نیگا کرد اون موقع(یکسال پیش لان دیگه اون سایت رو ندارم) گفت 7 میلیون . واقعا میخواست چیکار کنه رو من نمیدونم . ولی قیمتت خوبه . سایت دارم در اینده که راش بندازم میدم دست خودت حاجی . فقط داداش معروف شدی کارت گرفت جان هرکی دوست داری قیمت رو نبر بالا . پائین ترم بیار . چون این جماعت یک مشت بچه محصل دانشجو هستند که با پول تو جیبی هاشون میدن سئو . (ادم باید مراعات حال بکنه) . خلاصه دمت گرم

soheil x

Registered User
لایک‌ها
134
میهن سئو چیه بگو کاسپید . پول خون میگیره لامصب . واسه یه سایت HTML ساده من نیگا کرد اون موقع(یکسال پیش لان دیگه اون سایت رو ندارم) گفت 7 میلیون . واقعا میخواست چیکار کنه رو من نمیدونم . ولی قیمتت خوبه . سایت دارم در اینده که راش بندازم میدم دست خودت حاجی . فقط داداش معروف شدی کارت گرفت جان هرکی دوست داری قیمت رو نبر بالا . پائین ترم بیار . چون این جماعت یک مشت بچه محصل دانشجو هستند که با پول تو جیبی هاشون میدن سئو . (ادم باید مراعات حال بکنه) . خلاصه دمت گرم

میگم دیگه هر کی قیمت های فضایی میده اینا فکر می کنن کارش خوبه هر کی هم قیمت خوب و ارزون میده میگن سئو بلد نیست ! اینجور آدم ها باید برن 1 تومن پول سئو بدن هیچ نتیجه هم نگیرن فقط دلشون خوش باشه فلان کس واسم سئو کرد

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سـلـام

سیستم وردپرس رو با جدید ترین تکنیک ها سئو می کنیم تضمینی اگر ورودی گوگل شما کمتر از 1 هفته چند برابر نشد مانی بک میشه !

ربات اختصاصی گوگل هم به صورت رایگان نصب میشه

قیمت : 150 هزار تومان

آخرین سایت سئو شده : TFilm.us ( این سایت 3 روز پیش سئو شد با 30 پست ورودی گوگل روزانه بالای 700 آی پی رفت که روز به روز داره بیشتر میشه )

مراحل کار هم به طور کامل برای مشتری واقعی توضیح داده میشه !

آی دی یاهو : [email protected] ایمیل هم بدید سریع پاسخ داده میشه

این ربات اختصاصی دقیقا چیکار میکنه ؟ :blink:

barangostar

Registered User
لایک‌ها
64
یه وب سایت بدم که با وورد پرس کار شده باشه کار سئوو درج کیدوازه ها در اسکریپت رو می تونید انجام بدید ؟ لطفا قیمت رو پیغام کنید

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
کسی با ایشون کار کرد؟
نتیجه گرفت؟

بالا