• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت آنتن و بشقاب:

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mazoolagh :
ميشه جمله اش رو كامل بگي؟
بله:
Please note: I don't claim any of this works. It's all just a thought experiment until I build a driven element to test it!
البته اينم هست:
This week, we began attaching foil to the large cardboard dish, but had to stop when we ran out of hot glue. 8-> We still need to build a driven element and figure out how to mount it on the dish.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
راستي اينم داشته باشين:

4sgwb4

نظرتون چيه؟

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
بله:
Please note: I don't claim any of this works. It's all just a thought experiment until I build a driven element to test it!
البته اينم هست:
This week, we began attaching foil to the large cardboard dish, but had to stop when we ran out of hot glue. 8-> We still need to build a driven element and figure out how to mount it on the dish.

فكر كنم منظورش قسمتي از آنتن هست كه تحريك ميشه و اگر اينطوري باشه وقتي معني داره كه آنتن براي ارسال استفاده بشه و نه دريافت. ولي چون در دريافت و ارسال رفتار آنتن يكسان هست ميشه بعنوان قسمتي از آنتن كه انرژي الكترمغناطيسي رو كه توسط بقيه قسمتها جمع آوري شده بصورت انرژي الكتريكي تحويل تقويت كننده ميده (مثل كلكتور آنتن ياگي) هم در نظر گرفت. با اينحساب اگر معني اون مستقل از ارسال و دريافت و صرفا بعنوان قسمتي از آنتن كه به خط انتقال متصله در نظر گرفته بشه اونوقت ميشه گفت LNB هم driven element هست. ولي مطمئن نيستم. بهتره خودت هم يك تحقيقي بكني و ما رو هم بي نصيب از نتيجه نگذاري!

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mazoolagh :
فكر كنم منظورش قسمتي از آنتن هست كه تحريك ميشه و اگر اينطوري باشه وقتي معني داره كه آنتن براي ارسال استفاده بشه و نه دريافت. ولي چون در دريافت و ارسال رفتار آنتن يكسان هست ميشه بعنوان قسمتي از آنتن كه انرژي الكترمغناطيسي رو كه توسط بقيه قسمتها جمع آوري شده بصورت انرژي الكتريكي تحويل تقويت كننده ميده (مثل كلكتور آنتن ياگي) هم در نظر گرفت. با اينحساب اگر معني اون مستقل از ارسال و دريافت و صرفا بعنوان قسمتي از آنتن كه به خط انتقال متصله در نظر گرفته بشه اونوقت ميشه گفت LNB هم driven element هست. ولي مطمئن نيستم. بهتره خودت هم يك تحقيقي بكني و ما رو هم بي نصيب از نتيجه نگذاري!
ممنون.فکر کنم این استدلال قابل قبول باشه چون تو تصاویر هم یه چیزی شبیه LNB گذاشته .بازم تحقیق می کنم.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mazoolagh :
بقول اصفهانيها : خب چيزي يس!
آره واقعا".بخصوص اینکه جمع میشه.تازه نوع قابل حملش هم هست.اینجا رو ببین.طرز ساختش. کاملا توضیح داده.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mazoolagh :
. بهتره خودت هم يك تحقيقي بكني و ما رو هم بي نصيب از نتيجه نگذاري!
مثل اينكه ميشه اونو هم يه نوع LNB در نظر گرفت.( با توجه به همون کلکتور آنتن یاگی و این مقاله.)

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
اونطور كه من شنيدم براي ارتباط با فرستنده هاي دوربرد مثل ماهواره ها آنتنهايي با بهره هاي بزرگتر از 30 db لازمه.يحتمل بهره ي به اين بزرگي هم توسط آنتنهاي بشقابي (يا به قول فرنگي ها reflactor antenna ) قابل دسترسه.مي خواستم بدونم چنين بهره اي فقط و فقط توسط آنتنهاي بازتابنده به دست مياد يه نه با آنتهاي ديگه هم ميشه اينكار رو انجام داد.مثلا آنتهاي مارپيچي-دومخروطي- آستيني-حلزوني و يا روزنه اي و يا انواع مشابه؟

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
مثل اینکه بازم اینجا خشکسالی اومده.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
بابا دمتون گرم! حالا هر کی ندونه گمون می کنه این آنتن رو برای شبکه ی اشنول لازم داریم!!

من رسما به گل نشستن اینجا رو اعلام می کنم!

از همه ی دوستانی که به نوعی در بحث شرکت کردن کمال تشکر رو دارم.

تاپیکی که دگر کاربر نخواهد دید..................................... قضا همی ببردش به صفحه ی آخر!

خوش باشید.....

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
بابا دمتون گرم! حالا هر کی ندونه گمون می کنه این آنتن رو برای شبکه ی اشنول لازم داریم!!

من رسما به گل نشستن اینجا رو اعلام می کنم!

از همه ی دوستانی که به نوعی در بحث شرکت کردن کمال تشکر رو دارم.

تاپیکی که دگر کاربر نخواهد دید..................................... قضا همی ببردش به صفحه ی آخر!

خوش باشید.....
حالا چرا اينقدر عصباني - از تو بعيده الكترونيك جان - لابد كسايي كه خوندن يا نميتونستن يا نميدونستن جواب قطعي بدن يا منتظر موندن يكي جواب بده بعد بهش گير بدن يا همش يا هيچكدومش
به هر حال روحيه دانشجويي يعني رفتن دنبال جواب - اگر 999 جا جواب نداد شايد هزارميش جواب بده

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mazoolagh :
حالا چرا اينقدر عصباني - از تو بعيده الكترونيك جان - لابد كسايي كه خوندن يا نميتونستن يا نميدونستن جواب قطعي بدن يا منتظر موندن يكي جواب بده بعد بهش گير بدن يا همش يا هيچكدومش
به هر حال روحيه دانشجويي يعني رفتن دنبال جواب - اگر 999 جا جواب نداد شايد هزارميش جواب بده
ممنون.نه ناراحت نشدم.میرم دنبالش به هرحال بیشتر از اینها رو اینجا حساب کرده بودم.لابد با استادایی برخورد کردین که فکر می کنن از دماغ فیل افتادن....قصه ی ما هم اینطوریه....

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
میبینم که:

در خت تو گر بار دانش بگیرد ........................................... به زیر آورد چرخ نیلوفری را

دیگه ساخت یه انتن که چیزی نیست.عن قریب یه راهنمای جامع می ذارم.(البته بعد از امتحانات.)
118.gif

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از electronic :
میبینم که:

در خت تو گر بار دانش بگیرد ........................................... به زیر آورد چرخ نیلوفری را

دیگه ساخت یه انتن که چیزی نیست.عن قریب یه راهنمای جامع می ذارم.(البته بعد از امتحانات.)
118.gif
خوبه كه ديگه با اينجا قهر نيستي - منتظرم امتحاناتت تموم شه

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mazoolagh :
خوبه كه ديگه با اينجا قهر نيستي - منتظرم امتحاناتت تموم شه
قربون آقا.از اولش هم قهر نبودم.
94.gif

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
پيمان هم از دست رفت:(

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
ای بابا از دست نرفتم شما خودشونو ناراحت نکنید.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
یه روش خوب تو یه کتاب پیدا کردم با یه سری تغییرات هم به راحتی میشه اونو پیاده کرد به زودی جزیاتشو می ذارم امیدوارم که دوستان دانشمند نظر تکمیلی بدن.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
بالا