electronic
Registered User
یه سوتفاهم بود رفع شدبه نقل از daftarekhaterat :پيمان چي شده؟!![]()
![]()
یه سوتفاهم بود رفع شدبه نقل از daftarekhaterat :پيمان چي شده؟!![]()
![]()
به بخش اطلاعيه ها مراجعه كن . اينجا جاش نيست .به نقل از daftarekhaterat :پيمان چي شده؟!![]()
![]()
چشم حاجی جون راستش مکتوبه و می خواستم با یه سری از گفته های این تاپیک مقایسه ش کنم.می خوان مصور هم باشه به زودی می ذارم.به نقل از hwt :به بخش اطلاعيه ها مراجعه كن . اينجا جاش نيست .
راستي پيمان مقالات رو بزار ديگه![]()
آره یعنی در واقع می خوام مراحل ساخت رو با خط خویش توضیح بدم.منتهی هنوز کامل نشده شما یه چرخی تو صفحات قبلی بزن ببین از چیزی خوشت میاد چون من خلیلی رو اینترنت گشتم و مقالات مختلفی دارم.به نقل از Electronics Art :خوب الکترونیک جان مثل اینکه قرار بود شما یه مقاله ای اینجا ارائه بدید
چی شد ؟؟
به نقل از Electronics Art :الکترونیک جان همانطور که خودت میدونی انتن وظیفه دریافت امواج الکترومغناطیسی رو برعهده داره تا اونا رو به امواج الکتریکی تبدبل کنه حال اگه یه آنتن کوچیک باشه مسلماً امواج دریافتیشم ضعیف خواهد بود ولی به هر حال امواج هست
در حقیقت امواج در همه جا هست
مثلاً شما دو گیرنده تلوزیونی رو در نظر بگیر مثلاً یکی سونی و دیگری مثلاض تبریز ناسیونالخوب مسلماً قدرت گیرندگی اینا با هم خیلی فرق داره سونی با یه آنتن کوچولو هم کانالا رو بخوبی پخش میکنه ولی تبریز ناسیونال رو اگه بهش یه انتن 2 متری هم بهش وصل کنی همونه که همونه تفاوت این دوتا تو مدارات تقویت RF و تیونر هستش که امواج ضعیف رو خوب تقویت می کنند و نویز و و امواج زائد خوب بای پس میکنند
مشکل ما اینه که ما یه بشقاب کوچولو می خواهیم که بتونیم مخفیش کنیم مثلاً یه دیش 60 سانت ایده آل هستش
الاآن تو ایران خیلی جاها یه دیش 90 سانت خیلی خوب عمل میکنه لااقل تو تبریز ولی یه کم بزرگه
پیشنهاد من اینه که ما روی ال ان بی و یه مدار بوستر یا تقویت کار کنیم و از یه دیش 60 سانت عملکرد یه دیش 90 سانت یا 120 سانت رو بگیریم خیلی هم مشکل نیست
مثلاً جدیداً ال ان بی های 0.3 اومده که خیلی قدرتمندتر از 0.6 ها هستند و تنها به یه دیش 60 سانت نیاز دارند
پس بهتره بحث روی ال ان بی و مدار بوستر ادامه بدیم نظرتون چیه ؟؟؟
البته به قوا مزلوق خان این نظرات ارزشی نداره و فقط نظر شخصیه :lol:
به نقل از electronic :فکر خوبیه.اما از لحاظ اجتماعی به من ثابت شده که دیش بازم دیشه حتی اگه 60 سانت هم باشه!
سوای این بحثها به نظرم رو هر دوشون کار کنیم بهتر نیست؟
حالا یه سوال به نظر شما میشه خلا اندازه رو با بوستر و تقویت کننده و اینا حل کرد؟ چون ممکنه از اونور قطعات پیشرفته و گرون قیمت بخواد که در اون صورت از همین الان فاتحه ش خونده ست تو این آشفته بازار.
خوب کسی طرح اولیه نداره.اصولا" چه طوری میشه بهره رو تقویت کرد (غیر از دستکاری شکل ظاهری آنتن و اندازه ش).
به نقل از electronic :هنوزم رو 60 سانت تاکید داری! باور کن مخفی بشو نیست ها! اونم از دید این ملت تیز بین.اما خوب با تقویت کننده موافقم.اما خوب من زیاد حرفه ای نیستم و با دید آماتور به قضیه نگاه می کنم.
ایده ی اولیه هم برای تاسیس این تاپیک ساخت دیش جمع شونده بود.مثل همین چتریه.در مورد مدلهای دیگه چیز خاصی پیدا نکردم که حداقل استحکام داشته باشه و باد و بارون رو تحمل کنه.
خوب در مورد تنظیمش میشه الگوی ثابت کشید و اونجا قرارش داد فکر نکنم شمکلی داشته باشه من می شناسم یکی رو که دیش 110 رو هر روز میاره رو پشت بوم 3 ساعت می ذاره دو باره میبره تو انبار!به نقل از Electronics Art :دقيقاَ اين ملت شهيدپرور مو رو از ماست می کشه چه برسه به دیش![]()
اصلاً یه دیش 10 در 10 میسازیم میشینیم باهم ماهواره های ناسا رو کنترل کنیم یا به امواج ساطع شده از اعماق آسمون گوش کنیم چطوره :lol: شوخی کردم
ولی دیش تنظیم کردن میخاد یه کم هم سخت و بعضی وقتا شانسیه پس هر روز جمع کردن و روز دیگه پهن کردن یه کم سخته
اصلاً هم رو تقویت کننده هم رو نوع جدیدی از دیش که حتماً لازم نباشه که شبیه دیش باشه مثلاً دوار نباشه
خودت هم میدونی که دیشه ای چهارگوش هم هست
در مورد جمع شدن عین چتر هم چه طرحی داری
به نقل از electronic :خوب در مورد تنظیمش میشه الگوی ثابت کشید و اونجا قرارش داد فکر نکنم شمکلی داشته باشه من می شناسم یکی رو که دیش 110 رو هر روز میاره رو پشت بوم 3 ساعت می ذاره دو باره میبره تو انبار!
منم خیلی روش فکر کردم مهم اون شلجمی بودنشه فکر کنم دیشهای مربعی هم از همین خاصیت کانونی استفاده می کنن.
در مورد دیش چتری هم من همین روزا می خوام برم سراغ این:
www.g6lvb.com/brollydish.htm
البته خیلی وقت پیش طرحشو دیده بودم.منتهی باید یه فکری واسه نوع توریش بکنم خود جنس چتر هم خیلی مهمه چون عموما" چترها استحکام خوبی ندارن.گذشته از اینها بعد از چند بار باز و بسته شدن معلوم نیست چی به سر فاصله ی کانونیش میاد...
خوشحال میشم.منتظریمبه نقل از Electronics Art :بذار یه کمم من آنالیز کنم حتماً جواب میدیم
یه جواریی فکر کنم خوراک منم باشه![]()
به نقل از electronic :خوشحال میشم.منتظریم![]()
ای بابا خوب کار بی درد سر که نمیشه مشکل من فقط ابزاره وگرنه کلی طرح دیگه هم هست منتهی برش دقیق و جوش و اینا می خواد همه شم ببری کارگاههای بیرون قیمتش از چهار پنج تا دیش معمولی هم بالا تر میره! واسه همین من رو ساده ساز بودنش خیلی تاکید دارم.به نقل از Electronics Art :الك جان عملي كارم ميكنه اينارو كه خودتم ميدونستي![]()
فقط يه كم درد سر داره و اعصاب خوردكني![]()
حالا يه كم بحث كنيم پيرامون اين تقويت كننده ؟؟؟![]()
منم رو 60 حساب باز نمی کنم.اما این offset خیلی تابلو نمیشه؟!به نقل از mazoolagh :بهره و نويز ! گير كار هميشه تو همين دو تاست.
آنتن 60 بعيد ميدونم به ساختش ارزش داشته باشه. اگر دست ساز ميخواين بسازين offset بهتره .