:blink: گوگل گردی آموز اگر طالب آنتنی! تو همینشم موندیم شما گهگاهی اینجا سر بزن اگه این حل بشه اونم حل میشه.به نقل از aka :آقا ما آخر نفهمیدیم چجوری یه OMNI بسازیم ؟!
ریفرنسی چیزی ندارین ؟
به نقل از electronic :من چند نمونه از اون بشقابهای چتری ساختم منتهی موقع جمع شدن طوری سیستمشون به هم میریخت که عملا" ادعای جمع شوندگی بودنشون،ادعای گزافی به نظر میومد.دلیلشم کاملا" روشنه چترهایی که تو کشورمون هست (من تقریبا" 30 40 مدل رو بررسي كردم) عموما" استحكام آن چناني ندارن و البته طبيعي هم هست به هر حال چتره نه بشقاب!
به همين دليل هم بايد واسه پشت بنداش ترفند ديگه اي پیدا کنم.البته جمع شونده بودن یا تخه تکه شدنش هعمچنان واسه من اولویت داره اما لزومنی نداره که حتما" شبیه چتر باشه.
احتملا" نمونه ی نهایی من یک متر قطر داشته باشه.
بابا مرد مومن شما بنویس شماتیک کار دستم بیاد اینrدر وسط آسمون و زمین معلق نمونیم آی کیوم همچین بد نیست ها شما قلم بفرسا هضمش با من!به نقل از Electronics Art :آقا ولي فك كنم طرح من اند استحكام و جمع شوندگي باشه ها
اگه بتونم اين طرحشو بكشك حتماَ آپلودش ميكنم
به نقل از electronic :بابا مرد مومن شما بنویس شماتیک کار دستم بیاد اینrدر وسط آسمون و زمین معلق نمونیم آی کیوم همچین بد نیست ها شما قلم بفرسا هضمش با من!
حداقل مواد اولیه ش چیه شکل جمع شدنش چه جوریه و ...
چی بگم والا غیر از انتظر....به نقل از Electronics Art :آخه یه جورایی که بدون جلوه های بصری نمیشه درباره اش نوشت![]()
سعی می کنم حتماً فردا بیارمش تو بحث
خوب به سلامتی.تو خود فروم ضمیمه کن.یه دکمه پایین پست وجود داره.به نقل از Electronics Art :سلام بروبچ گل گلاب
آقا این طرحک مام یه جورایی آماده شده
اول بگم که من تو این طرح اصلاً محاسبات و اندازه گیری های
دقیق رو در نظر نگرفتم و صرفاً طراحی برای یه دیش جمع شونده
همراه با استحکام آن ارائه دادم امید است مقبول حضرات قرار گیرد
راستي اين ايميج شاك هم فيلتر شده
هاس عكس سراغ نداريد
به نقل از electronic :عکسها نمیاد عزیز.مددی...
عزیزم تو خود فروم اتچ کن.ایطوری که خیلی بهتره.اگه با فرآیندش مشکل داری بگو راهنماییت کنم.به نقل از Electronics Art :بابا ابن سایت http://tinypic.com هم باز نمیشه
ارور میده
به نقل از electronic :عزیزم تو خود فروم اتچ کن.ایطوری که خیلی بهتره.اگه با فرآیندش مشکل داری بگو راهنماییت کنم.
به نقل از electronic :خوب طرح جالبی به نظر میاد خسته نباشیحالا چند تا سوال:
1- جنس میله ها و پره ها چیه؟
2- میله ی ریلی و شیار رو چه جوری درست کنیم.
3- اون 5 تیکه از مواد سخت تهیه میشه و نیاز به قالب گیری داره یا از توری و اینا درست میشه که در حالت دوم 8 قطعه بهتر از 5 تا جواب میده.
4-وزن کل طرح رو چقدر پیش بینی می کنه.البته با توجه به جواب 1-.
5-به عقیده ی من طرح کشویی بودن خیلی خوبه اگه بشه اجراش کرد.اما با اون طرح لولا موافق نیستم.به نظرم لزومی نداره که میله ها متصل به محور باقی بمونن (در حالت جمع شدن.) میشه اونا رو طوری طراحی کرد که رو یه تیکه مثل این:
![]()
سوار بشن بعد روی این قطعه هم یه قطعه ی نگهدارنده (مثلا" پیچ آسان باز شو) قرار بگیره.البته اگه وزن اون 5 تیکه زیاد باشه اینجا هم وجود نگهدارنده احساس میشه.
نظرت چیه؟
با آلومینیوم موافقم.گفتم نکنه تو فکر قوطی و تراش و اینا هستی که اوضاع دسترسی من به ماشین آلات صنعتی اصلا" خوب نیستبه نقل از Electronics Art :تشكر
1- جنس ميله هاي كشويي و پره ها آلومينيومي
2- ميله هاي شيار دار بصورت اماده هستش عين اون ناودوني ها تو آهنگري يا ميشه با آلومينيم و خم كردنش درست كرد
3- نه نياز به قالب گيري نداره از ورقه هاي نازك آلومينيومي درست ميشه در مورد 8 قطعه هم چون تقسيم كرئدن دايره به 8 قسمت ساده تره بهتر ميشه
4-بدونه پايه چون طره از آلومينيم هستش فكر كنم سبكه باشه نميتونم مقدار دقيق رو بگم
5- اون وقت زمان باز و بسته كردن ديش بالا ميره سرعت عمل هم مهمهيهو ديدي يدونه فضول ميره زير آب بزنه جنگي ميپري جمش ميكني :lol: