شما می توند چند تا از اونایی که بهره شون بالاست رو اینجا بذارید.نمی دونم حجمش چقدره.به نقل از ..hamid.. :من مقاله زیاد دارم. ولی توشون نمیدونم در مورد آنتنی که برای رسیور استفاده میشه هست یا نه.
فقط حجمشون زیاده نمیدونم چه جوری اینجا بذارم.
ولی برید دنباش .خیلی جاب هستند. حتی با نرم افزاراش می تونید تحلیلشون هم بکنید.
به نقل از electronic :آقا اینجا رو سپردم به شما مواظبش باشید!
یا علی.
به هر آن کجا که باشد بجز این سرا سرایم!به نقل از Electronics Art :الك جان كجا به سلامتي ؟؟؟
به نقل از electronic :به هر آن کجا که باشد بجز این سرا سرایم!
به نقل از electronic :بشقابو که تو فکرشم یه دونه 60 ساختم دیدم مفتم نمی ارزه اصلا" جالب نبود!
به نقل از electronic :بشقابو که تو فکرشم یه دونه 60 ساختم دیدم مفتم نمی ارزه اصلا" جالب نبود!
:happy: دقیقا".مثلا یه روش رسم سهمی رو چوب که خیلی جالب بود و ...به نقل از mazoolagh :عوضش خیلی چیزها یاد گرفتی و تجربه کردی
اعم از فنی و غیرفنی
این شکلیشو فکر نکنم گیر بیارم و کلا" اینجوری بیشتر می چسبه!به نقل از Electronics Art :به نظر من الك جون ارزش وقثت تلف كردن رو نداره
سواي ارزش علمي و ياد گيريش جنبه بهره برداريشو ميگم
برو يه دونه بخر راحت 7 و 8 تومن
به نقل از electronic ::happy: دقیقا".مثلا یه روش رسم سهمی رو چوب که خیلی جالب بود و ...
می دونم این انحنا واقعا" کار رو مشکل میکنه اونم بدون ماشینهای دقیق اندازه گیری.به هر حال جوونی و دانشجویی و یه سر و هزار سودا!به نقل از solarisco :شوخی با مزه ای بود D:
ولی اون اولا ی بحثتون گفتم که این کار یه جورایی مثل این جریان فرستنده های برد بالا میمونه که من خودم یادم نمیره چقد بهشون ور میرفتم و لی بی فایده بود ینی اگرم درست میشد اصلا ارزششو نداشت چون نهایتا من داشتم کار یه قدرت سنج یا تشعشع سنج یا یه اسیلوسکپ رو میکردم
این جریان انتن هم همینطوریه مثلا یکی از همین انتا رو چند وقت پیش گرفته بودیم اون اولا مشکلی نداشت مثلا vox رو 70-80 در صدی با استرانگ سیگنال داشت اقا بعد از چند ماه دیدیم این سیگنالش داره هی کم میشه تا 30-40 درصد شد هر کارشم میکردیم بالا تر از این نمیرفت تازه خوب بود فایندر داشتیم وگرنه با خود رسیور تنها که پدر ادم در میاد بخواد درست حسابی تنضیمش کنه خلاصه همینجور که بش ور میرفتیم دیدیم به یه طرف دیش که فشار میاریم عقربه فایندر کلی میره بالا اینجا بود که فهمیدیم انحنای دیش بهم خورده علتشم وزنه سنگینی بود که درست روی پایه های دیشه نزاشته بودیم و باعث شده بود که دیش به مرور به یه طرف بیفته و خلاصه انحناش به هم بخوره تازه دیشش از این جنسای به اصطلاح فروشنده ها فنری بود ینی مثل توپ پینگ پونگ فشارش که میدی میره تو باز بر میگرده سر جاش و از این خضعبلات
داشتم مگفتم که اره یه 2-3 ساعتی بش ور رفتیم که شاید انحناشو درست کنیم ولی نشد که نشد البته بگما این که میگم بهم خورده نه که فکر کنی قر و پر شده ها نه شکل ظاهریش کاملا عادیه ولی در عمل کانونش به هم خورده بعد حالا فرض کن که این انحنا رو خودمون بخواییم طراحی کنیم اونم بدون وسایلش واااااااااااااای چه حوصله ای گزشته از اون حیف وقت و اعصاب نیست که صرف این کار کنیم حالا میخواد نتیجه بده یا نه
نه به خدا آخه تو اون مقطع اینقدر اینجا خلوت بود....به نقل از mazoolagh :... و دريغت اومد اينجا هم مطرح كني