• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ساخت Orkut فارسی

oxygenws

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد نماينده آرتا هاست من اينو قبول دارم كه 2 گيگ از آرتا گرفتم ولي اونو تموم كردم . شرمنده . تازه اونو براي يك سري كار هاي خاص گرفتم . چون هم asp وphp ساپورت ميکنه . براي اثبات حقانيت حاظرم پلن هايي با مشخصات آرتا رو نصف قيمت بدم . اين از اين .
من که نگفتم سرویس شما برای مردم بده یا ... برای سایتی با 50-150 کلیک در ثانیه افتضاحه :)

در مورد ايده سوخته و اين مسائل پس بايد بگم شما وقتي اين همه هاست فروش هست چرا هاست فروشي زدي ؟ اين ايده سوخته است .
من نگفتم سوخته است. چون این ایده اونقدر قشنگ طراحی و تفکر شده و موفق بوده که نمی شه سوخته به حسابش آورد. نگاه کن، ایده بزرگ است و می دونم که بدون حساب کتاب داره جلو میره. همونطور که گفتم، اونها پشتیبانی مثل گوگل رو داشتند. همین که DNsهای اونها روی گوگل تنظیم شده، آنچنان اعتمادی جلب می کنه که سایت شما شاید بعد از 10-15 سال به اولین اعتماد های اورکات برسه.

راستي اين حرف يکم عجيب به نظر ميرسه آخه من يک سايت ديگه هم رو هاست وب آرا دارم . چرا نگفتي نماينده وب آرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من از روی اون لینکی که تو امضاتون هست فهمیدم از کجا نمایندگی دارید.

در بقيه موارد هم دوستان بهتر از من ميدونند که ايده آليست بودن بهتر از خاموش بودن است
گوگل هموقتي خواست شروع کنه موتور هاي جستجوي زيادي بودند ولي شروع کرد
ایده آلیست باشید، اما باهوش و منطقی و حساب شده، نه اینکه یکی بیاد اعلام عمومی تو یه انجمن عمومی بکنه و 80 نفر هم ناشناس و شاید بدون تخصص بیان اعلام آمادگی کنند. از چنین جمعی بدون مدیریت واحد و کارمندان گزینش نشده، طرحی بزرگ و موفقیت آمیز در نمی یاد.
گوگل هم وقتی شروع به کار کرد، یاهو و آلتاویستای غولی بود که ازشون بترسه، درسته، ولی پروژه اونها آنچنان دارای ایده های جدید و قوی بود که .....

موفق باشید، امید

bpco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از oxygenws :
من نگفتم سوخته است. چون این ایده اونقدر قشنگ طراحی و تفکر شده و موفق بوده که نمی شه سوخته به حسابش آورد. نگاه کن، ایده بزرگ است و می دونم که بدون حساب کتاب داره جلو میره. همونطور که گفتم، اونها پشتیبانی مثل گوگل رو داشتند. همین که DNsهای اونها روی گوگل تنظیم شده، آنچنان اعتمادی جلب می کنه که سایت شما شاید بعد از 10-15 سال به اولین اعتماد های اورکات برسه.

ایده آلیست باشید، اما باهوش و منطقی و حساب شده، نه اینکه یکی بیاد اعلام عمومی تو یه انجمن عمومی بکنه و 80 نفر هم ناشناس و شاید بدون تخصص بیان اعلام آمادگی کنند. از چنین جمعی بدون مدیریت واحد و کارمندان گزینش نشده، طرحی بزرگ و موفقیت آمیز در نمی یاد.
گوگل هم وقتی شروع به کار کرد، یاهو و آلتاویستای غولی بود که ازشون بترسه، درسته، ولی پروژه اونها آنچنان دارای ایده های جدید و قوی بود که .....

موفق باشید، امید

من اولش قصدم انجام اینکار بصورت شخصی بود و اینکه چه پیشنهاداتی در این زمینه مطرح میشه.
اگر ایده خوب در بیاد از اینکار توی شرکتی که کار میکنم معرفی میکنم تا بصورت
حرفه ای روش کار بشه و بشه هدف گرفت ازش.

در حال حاضر هم حدود 10 ماه هست که روی یک پروژه در حال کار هستیم که
بیش از 100 میلیون تومان هزینه شده روش.
پس برای ایده های عملی، مشکلی بابت هزینه ها نیست.

در طرح تکفا کلی پروژه هست که میشه انجام داد.

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از alpha :
البته اين درست نيست . چون تو ايران اينطوره فقط . توي كشورهاي ديگه MSN Messenger و AIM خيلي كاربر بيشتري از ياهو دارند .
در ضمن گ.گل به فكر مسنجر هم هست . اين تو خبر ها هم بود .
پس ايول به گوگل :lol:

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از shankimout :
اگه php بود به هيج عنوان گير نميكرد . منم از دست اين گير كردن ها و ارور هاش خسته شدم . درسته asp.net امكاناتش بيشتر از php ولي خيلي اوضاش خرابه :(
با اينكه من وحشت ناك به php علاقه دارم و حتي براي اون حاضر شدم Servlet ها و JAVA رو منكر بشم ولي بايد بگم اين خرابي ها هيچ ربطي به asp.net نداره ;)

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
در مورد اينكه من گفتم فكر سوخته اي هست(نه اكسيژن(به اون بابت اين حرف گير نديد!)) شايد فكر من قرون وسطايي هست ولي به نظر من صرفا يك اوركات فارسي نتيجه نمي ده بايد تحليل اون رو بومي كرد.
بله داشتيم مي گفتيم كه شما مي خواهيد يك Orkut فارسی بسازيد و...(اين بحث رو ادامه بديد)

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
ببينيد من خودم قصدم يك شركت بزرگ خدمات وب به چند زبان است .
لطفا از روس اسم سرورهام در هو ايز نگين نماينده آرتا هاستم.
دو گيگ گرفتم كه سه سوت تمومش كردم
خودم هم سرور دارم
از مين سرور گرفتم
و اينكه منتظر ايميل يك گيگي و وبلاگ قدرتمند و دوستيابي باشيد ولي موتور جستجو نه .

KambizZandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من از حرفهای امید اینجوری فهمیدم که ایشون تجربه گزینش افراد و مدیریت پروژه های بزرگ رو دارن
خب چه بهتر!
حداقل خیالمون از بابت مدیریت پروژه راحته
من از امید میخوام که اگه مایل هست تو این پروژه شرکت کنه از نظر فن مدیریت یکمی فعالیت کنه و با سوالهایی که میپرسه بحث گزینش رو انجام بده
چون اینجوری میتونیم مطمئن باشیم که پروژه به سرانجام میرسه

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان اگه سايت بسلامتي راه افتاد من هم invite كنيد ! لطفا :D

oxygenws

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
صرفا يك اوركات فارسي نتيجه نمي ده بايد تحليل اون رو بومي كرد.
بسیار عالی.

من از حرفهای امید اینجوری فهمیدم که ایشون تجربه گزینش افراد و مدیریت پروژه های بزرگ رو دارن
خب چه بهتر!
حداقل خیالمون از بابت مدیریت پروژه راحته
من از امید میخوام که اگه مایل هست تو این پروژه شرکت کنه از نظر فن مدیریت یکمی فعالیت کنه و با سوالهایی که میپرسه بحث گزینش رو انجام بده
چون اینجوری میتونیم مطمئن باشیم که پروژه به سرانجام میرسه
:O بابا بیخیال
باور کن من نمی خواستم اینطوری فکر کنید که علاقه ای دارم که بیام عضو گروه و همینجا می گم که ---نمی خوام عضو این گروه باشم--- :) (کامبیز جان، ممنون بابت لطفت)

موفق باشید، امید

بالا