من که نگفتم سرویس شما برای مردم بده یا ... برای سایتی با 50-150 کلیک در ثانیه افتضاحهدر مورد نماينده آرتا هاست من اينو قبول دارم كه 2 گيگ از آرتا گرفتم ولي اونو تموم كردم . شرمنده . تازه اونو براي يك سري كار هاي خاص گرفتم . چون هم asp وphp ساپورت ميکنه . براي اثبات حقانيت حاظرم پلن هايي با مشخصات آرتا رو نصف قيمت بدم . اين از اين .
من نگفتم سوخته است. چون این ایده اونقدر قشنگ طراحی و تفکر شده و موفق بوده که نمی شه سوخته به حسابش آورد. نگاه کن، ایده بزرگ است و می دونم که بدون حساب کتاب داره جلو میره. همونطور که گفتم، اونها پشتیبانی مثل گوگل رو داشتند. همین که DNsهای اونها روی گوگل تنظیم شده، آنچنان اعتمادی جلب می کنه که سایت شما شاید بعد از 10-15 سال به اولین اعتماد های اورکات برسه.در مورد ايده سوخته و اين مسائل پس بايد بگم شما وقتي اين همه هاست فروش هست چرا هاست فروشي زدي ؟ اين ايده سوخته است .
من از روی اون لینکی که تو امضاتون هست فهمیدم از کجا نمایندگی دارید.راستي اين حرف يکم عجيب به نظر ميرسه آخه من يک سايت ديگه هم رو هاست وب آرا دارم . چرا نگفتي نماينده وب آرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایده آلیست باشید، اما باهوش و منطقی و حساب شده، نه اینکه یکی بیاد اعلام عمومی تو یه انجمن عمومی بکنه و 80 نفر هم ناشناس و شاید بدون تخصص بیان اعلام آمادگی کنند. از چنین جمعی بدون مدیریت واحد و کارمندان گزینش نشده، طرحی بزرگ و موفقیت آمیز در نمی یاد.در بقيه موارد هم دوستان بهتر از من ميدونند که ايده آليست بودن بهتر از خاموش بودن است
گوگل هموقتي خواست شروع کنه موتور هاي جستجوي زيادي بودند ولي شروع کرد
گوگل هم وقتی شروع به کار کرد، یاهو و آلتاویستای غولی بود که ازشون بترسه، درسته، ولی پروژه اونها آنچنان دارای ایده های جدید و قوی بود که .....
موفق باشید، امید