زیقی بیا فرجاد رفت زیر 2 ساعتزیقی چرا کسی زیر 2 ساعت نیست
۱۹ ساعت مفید
۳ ساعت اگاه
هیخیخیخ
اکثر اینا سر من اومدههیچوقت بیشتر از 6 تا 8 ساعت در روز پشت کامپیوتر نشینید.
همونقدر که یاد گرفتن و پول دراوردن مهمه،سلامتی هم مهمه.
کسایی که تو خونه کار میکنن حالا وبمسترن یا برنامه نویسن یا هرچی،بعد از یه مدت یواش یواش منزوی میشن
این منزوی شدنه افسردگی و هزارتا مرض روحی و جسمی مثل خستگی مفرط و ضعف چشم و اختلال فکر و ...با خودش میاره
عوارض استفاده مداوم از کامپیوتر و لپ تاپ باورنکردنیه
چرا همه اش ناله میکنی؟ یعنی توانایی نداری گلیم خودت را هم از آب بکشی بیرون؟اکثر اینا سر من اومده
همین الان گردنم درد میکنهچند روز پیش چنان درد میکرد که ننه ام با دستاش زیر گردنمو گرفت تا تونستم از رختخواب بلند شم!
یونم هم که یک ساله نابود شده! روی صندلی نمیتونم بشینم، مگر زیرنشیمنگاه هر کوفتی که اسمش هست بگذارم
تف به این زندگی
وبمستری مومن خداچرا همه اش ناله میکنی؟ یعنی توانایی نداری گلیم خودت را هم از آب بکشی بیرون؟
اصلا الان شغلت چیه که اینقدر فشار را تحمل میکنی؟
از اونجا که مدل عطر رو مشخص نکردی ، یه شیشه عطر حرم بگیر ، هیچوقت هم بوش نمیرهساعت 8 صبح تا 10 شب
باید اضاقه کاری هم وایسم پول عطر فرجاد در بیاد
شاید هم جون من
شاید مدیریت محترم بتونه بازش کنه.نظر سنجی بسته س؟
من شرکت نکردم!!!
من کلا در حالت بیکاری کار میکنم
آن متمکن هدایت، آن متوکل ولایت، آن پیشوای راستین، آن مقتدای راه دین، آن سالک طیار، مالک دلار رحمة الله علیه، صاحب حسن بصری بود و نامش افتک بود و از بزرگان این پی تی بود. بعضی گویند افتک در کشتی نشسته بود، چون به میان دریا رسید، اهل کشتی گفتند: دلارها را بیاور.
گفت: ندارم.
چندانش بزدند که هوش از او بیرون رفت و آرمان را فریاد زد. چون بهوش آمد گفتند:دلارها را بیاور.
گفت: ندارم.
گفتند: پایش گیریم و در دریا اندازیم. هرچه در آب ماهی بود همه سربرآوردند -هر یکی دو دلار در دهان گرفته - افتک دست فرا کرد از یک ماهی، دو دلار بستد و بدیشان داد. چون کشتی بانان چنین دیدند در پای او افتادند. او بر روی آب برفت تا ناپیدا شد.
@Webmoney-XCH