من که چیزی نگفتم این عکس هم قدیمیه. چون داستان مربوط به دلار و آرمان بود، جهت تزئین گذاشتم. وگرنه من توبه کردم دیگه عکس دلار نمیگیرماستاد من منظورم این نبود که دلار نداری! متن را درست نخوندی! در مدح شما بود نه در ذم شما، چون سید داوود دوست داره ما هم دوست داریممشاهده پیوست 1257890
هرچی هم داری نوش جونتمشاهده پیوست 1257890
فیلمش مثل اینکه سبک علمی تخیلیهداوود جان، فیلم "گزارش اقلیت" را دیدی؟
@s.david.s
اگه ندیدی ببین ، با توجه به روحیاتی که ازت سراغ دارم اصلا این فیلم را برای تو ساختن. (امیدوارم اشتباه نکرده باشم)
فیلمش مثل اینکه سبک علمی تخیلیه
من فقط جنایی ، خون آلود ، وحشیانه نیگا میکنم
پس میبینمدقیقا همون دومی هست (جنایی و در ذات خودش دارای مفهوم هولناک)
نگاه کن. اگه پشیمون شدی بیا اینجا بنویس اون موقع من دیگه پی تی پست نمیدم. (تقریبا مطمئنم این فیلم را برای تو ساختن، نهایت لذت را خواهی برد)
من آدم فیلم ندیده ای نیستم بالای 2000 تا فیلم دیدم که فقط 500 تاش فیلم کلاسیک بوده، پیشنهادم الکی نیست.
پس میبینم
مشاهده پیوست 1259004
@Webmoney-XCHپ.ن2: اراک خیلی شهر بدیه. اراکی ها هم خیلی بدن @Quen
نقل قول برای این تاپیک نیست کهافتک جان، آیدین یک حقه باز بود،
اراک شهر متوسطیه مردمش هم متوسطن نه خیلی خوب و نه خیلی بد تقریبا مثل همه جای ایران.... اما اراک اقتصاد صنعتی قوی داره
@Webmoney-XCH
خنداب جای جالبی نیست! مردمان جالبی هم نداره! مثل خودت دهاتین!نقل قول برای این تاپیک نیست کهمشاهده پیوست 1261422
پ.ن: خیلی قدیما توی یه شرکتی کار میکردم، یه پروژه ای توی اراک داشتیم نزدیک خنداب. 7-8 ماه اونجا بودم. خیلی مردم بدی هستید خدایی مشاهده پیوست 1261427. جالبه که وقتی کارهاشون رو برای آیدین تعریف میکردم میگفت لطف کردن بهت درس زندگی دادن با این بدی هاشون .... خلاصه اینقدر درس زندگی به مردم ندید