سلامسلام دوست عزیزم ، قیمت مدل های 2015 -2016 جی شاک رو برام می فرستین ؟ ممنون
مبارکتون باشهسلام
یک عدد ساعت ادیفایس از ایشون خریداری شد
سلام
دوست عزیز جسارتا بفرمایید تو چه رنج قیمتی میخواید تا مدل های موجود رو براتون بفرستم
________سلام
دوست عزیز جسارتا بفرمایید تو چه رنج قیمتی میخواید تا مدل های موجود رو براتون بفرستم
سلام بله میفرستم خدمتتون تا چند دقیقه دیگه. جای دیگه ای بودم________
سلام دوباره ، من کماکان منتظر هستم که جواب بدین . رنج قیمتی رو هم از 350 -400 الی 600 در نظر بگیرید .
ممنون
ارسال شد خدمتتون________
سلام دوباره ، من کماکان منتظر هستم که جواب بدین . رنج قیمتی رو هم از 350 -400 الی 600 در نظر بگیرید .
ممنون
پ.خ شد خدمتتونسلام
مدل GA1000 و GA1100 رو قیمتش رو لطف میکنید؟
تایید میشه، شنبه براتون ارسال میشه بستتونیک عدد EMA-100-1AV از جناب رحیمی عزیز خریداری شد .
تشکر بابت برخورد عالی ، تحمل بسیار و راهنمایی کامل هنگام خرید
سلام. دوست عزیز ساعت اسپورت میخواین یا مجلسی؟ همه ی ساعت ها ضد اب هستن. بند چرم ، فلزی یا اسپورت (جی شاک و ..) مد نظرتون هست ؟سلام.لطفا چند مدل ساعت اورجینال خوش رخ و ضد آب حدودا 400 معرفی کنید برام.
با تشکر.
سلامسلام و عرض ادب.
ارزونترین مدلهاتون کدومن.
میفرستم خدمتتون. ضمنا مدل های انالوگی که الارم داشته باشه زیاد دارم اما از حدودای 500 شروع میشه قیمتشون. یک سری اسپورت هم سری های AQ-S810 و ADs-200 و AEQ-100 و AEQ-110 موجود هستد تو رنج قیمتی که فرمودید. تو لیست ساعت های پست اول نگاه کنید میبینیدشون. اینها الارم و کلی امکانات دیگه دارنمردونه.
رنج تا 200.
یک مدل انالوگ سبک و ظریف ترجیحا بند چرم.
مدل انالوگی هست که زنگ هم داشته باشه؟
درود.سلام. دوست عزیز ساعت اسپورت میخواین یا مجلسی؟ همه ی ساعت ها ضد اب هستن. بند چرم ، فلزی یا اسپورت (جی شاک و ..) مد نظرتون هست ؟