سلامقیمت مدل aq-s810wc-3 چنده؟
ممنون
فعلا فقط رنگ سفید این محصول رو موجود دارم که کدش میشه AQ-s810wc-7a . قیمتش 155.000 تومان
سلامقیمت مدل aq-s810wc-3 چنده؟
ممنون
سلامبا سلام
آیا GW-5000-1JF موجود دارید ؟
اما مدل GWM-5610 رو موجود دارم سولار هم هستش و همچنین از سری ویو سپتر که اتمی هستشبا سلام
آیا GW-5000-1JF موجود دارید ؟
بله دوست عزیز کاسیو از سال 1980 ساعت هایی با این مشخصات تولید میکنه، ارتفاع سنج، فشار سنج، دما سنج، قطب نما، پیش بینی نسبی وضعیت اب و هوا از طریق اطلاعات بارومتریک و الویشن، گراف صعود (تغییرات فشار و ارتفاع در نقاط زمانی مشخص)،سلام. دوست عزیز کاسیو ساعتی داره که فشار سنج و ارتفاع سنج داشته باشه ؟
ممنونم
بله دوست عزیز کاسیو از سال 1980 ساعت هایی با این مشخصات تولید میکنه، ارتفاع سنج، فشار سنج، دما سنج، قطب نما، پیش بینی نسبی وضعیت اب و هوا از طریق اطلاعات بارومتریک و الویشن، گراف صعود (تغییرات فشار و ارتفاع در نقاط زمانی مشخص)،
بفرمایید تو چه رنج قیمتی قصد خرید دارید راهنماییتون میکنم. نهایت بودجه ای که برای خرید ساعت در نظر دارید
حتما میخواید که سنسور ارتفاع و فشار هوا رو داشته باشه ؟اگر لطف کنید ساعت هایی که توی این محدوده امکانات هستند رو بهم معرفی کنید همراه با قیمت ممنون میشم.
اینطوری بهتر میتونم انتخاب کنم.
همون مورد اولحتما میخواید که سنسور ارتفاع و فشار هوا رو داشته باشه ؟
بعضی ساعت ها سه سنسوره هستن: ارتفاع/فشار ، دما سنج، قطب نما
بعضی ساعت ها دو سنسوره که به این صورت هستن: ارتفاع/فشار، دما سنج -- قطب نما، دما سنج
ساعت های دو سنسوره یا مجهز به سنسور های ارتفاع/فشار (سنور ارتفاع، فشار یکی هستن) و دما سنج هستن و یا مجهز به قطب نما و دماسنجهمون مورد اول
البته ابنطور که شما نوشتید مورد اول و دوم فرقی ندارن
مدل ها رو پ.خ کردم خدمتتون.همون مورد اول
البته ابنطور که شما نوشتید مورد اول و دوم فرقی ندارن
لیست قیمت نداریم دوست عزیز. بفرمایید چه رنج قیمت و مشخصاتی میخواید مدل های موجود رو خدمتتون معرفی کنملطفا لست قیمت را برای من بفرستید .
GWM-5610لیست قیمت نداریم دوست عزیز. بفرمایید چه رنج قیمت و مشخصاتی میخواید مدل های موجود رو خدمتتون معرفی کنم
پ.خ دادمGWM-5610