• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سالاد مرغ سرخ شده آسیایی

ellanorouzi

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2016
نوشته‌ها
230
لایک‌ها
28
سن
42
طرز تهیه: متوسط
مدت زمان تهیه: حداکثر 30 دقیقه
مواد تشکیل دهنده:
1- 1 کیلوگرم مرغ تکه شده کوچک ( برای مثال به اندازه تکه های ناگت )
2- ½ فنجان کرفس خرد شده نازک
3- 1 فنجان پیاز خرد شده نازک
4- 1 فنجان سس گلیز Glaze ( جهت آشنایی با روش تهیه سس گلیز اینجا کلیک کنید )
5- ½ فنجان آب شاه بلوط
6 - برگ کاهو خرد شده
7- ½ فنجان نخود سبز
8- 3 فنجان نودل ترد چیپسی چینی
9- ½ فنجان هویج پوست کنده خرد شده نازک



دستورالعمل:
1- ابتدا مرغ ها را خرد کنید ( سایز ناگت مرغ ) و سپس با استفاده از دستگاه آرد زن ( Breading ) آغشته به پودر کنتاکی کنید و اجاز دهید تا 15 دقیقه بمانند.
2- کرفس، پیاز و هویج ها را خرد کنید و تلاش کنید به صورت نوارهای نازک 4 سانتیمتری باشند. سپس تمامی سبزیجات را با آب بلوط و سس گلیز مخلوط کنید و اجازه دهید تا مدتی را بمانند تا مواد به خرد سبزیجات برود.
3- مرغ های آرد زنی شده را با استفاده از دستگاه پخت کنتاکی هنی پنی ( Pressure fryer Henny Penny ) با درجه حرارت 335 درجه فارنهایت یا 160 درجه سانتیگراد به مدت 4 دقیقه پخت نمائید. سپس مرغ ها را از دستگاه خارج کنید.
4- کاهوها را با استفاد از دستگاه خردکن ریز کنید و در یک بشقاب بریزید. ½ فنجان نودل را بر روی آنها بریزید و بعد مرغ های سرخ شده و سبزیجات آغشته به سس را بر روی آنها بریزد.

سالاد خوش طعم و لذیذ شما آماده است، نوش جان کنید.
موفقیت شما آرزوی ماست.

منبع : لوازم آشپزخانه صنعتی
 
بالا