اگه داشتم روی چشم میدادم ولی ندارم داداش. این هفته شانس خوب بودافزونه شمارنده داری داداش ؟ خوب به رفیق رفقا بده
من تو یوتیوب دیدم چطوری اینجوری هی رول عالی میزنند یک افزونه دارن که شماره ها رو نشون میده و تو بعد روی شماره مورد نظر میزنی
دمت گرم به منم یه حالی بده
اگه داشتم روی چشم میدادم ولی ندارم داداش. این هفته شانس خوب بود
گاهی هم اصلا نمیاد
البته این هفته بخاطر تعطیلات فعالیتم بیشتر بود
هر چقدر بیشتر بزنید احتمال اینکه جایزه بالاتر بیاد طبق قانون احتمال بالا میرهجیگرتو
من کلا توی اسفند ماه 1 بار رول خوب زدم اونم 4700 یا 4800 ساتوشی بود !!!
شرمنده اطلاعات غلط به من دادن و پرفکت مانی به حسابم اومده حالا میشه توضیح بدین چجوری میشه به تومان تبدیلش کرد.؟؟؟؟
پرفکت مانی رو اغلب میخرن حتی صرافی های غیر اینترنتیشرمنده اطلاعات غلط به من دادن و پرفکت مانی به حسابم اومده حالا میشه توضیح بدین چجوری میشه به تومان تبدیلش کرد.؟؟؟؟
بلیت لاتاری سر هفته قرعه کشی میشه و از بین تمام یوزر ها 10 نفر جایزه ویژه میبرناین بلیت لاتاری چی هست به چه درد میخوره؟
هر ساعت یکباره اونم یه کده اون زمان سایتهای فکولت بود که الان کم میدن فعلا فقط فری بیت کوین عالیهسلام بچه ها راهی نیس که آدم نخواد هر دقه تو این همه سایت هی بره و بیاد تا claim بزنه .آخه آدمو پیر میکنه که هی کلیک کنه تو این همه سایت . یبار هم که نیست در روز . هر رب ساعت بیست دقه است . چشو چالم کور میشه . ممنون میشم راهنمایی کنین