وریفای نمیخواد مگه اینکه آیپیتون موردی داشته باشهببخشید مشکل وریفای نشدن با سیم ایرانسل رو چطور برطرف کنیم؟
پی افزود:
یکبار وی پی زدم..
در ضمن گزینه های دیگه ای هم این سایت داره برا کسب درآمد گویا که هیچ آموزشی ازش ندیدم توی وب
من وقتی با نت کار میکنم با سایت فری بیت کوین کار میکنم و جمع کردم و وقتی ازم نمیگیره از قبل حالا که قیمت بیت کوین 3 برابر شدهسلام خسته نباشید
یه سوال داشتم شما در حال حاظر چقدر درامد داشتید از بیت کوپن تو این دو سه ساله و در امد ماهیانتون هم بگیدو در روز چقدر کار میکنید و اینترنت حجمی دارید و چقدر حجم میبره این کار و سایت ها خلاصه یه راهنمایی کلی میخواستم و سوالامو جواب بدید میخوام کسب در امد شروع کنم از این راه قبلا دیده بودم ولی توجه خاصی نکرده بودم الان وقتم ازاده میتونم
میانگین در امد ماهانتون ؟من وقتی با نت کار میکنم با سایت فری بیت کوین کار میکنم و جمع کردم و وقتی ازم نمیگیره از قبل حالا که قیمت بیت کوین 3 برابر شده
درآمدش پول اینترنتمو در میاره اگه بیشتر کار کنم بیشتر در میاد ولی همین اندازه بسه برام لاتاری رو هم خدا رو چه دیدی شاید به منم در اومد
حجمی نمیبره هر بار 500 کیلوبایت الی 1 مگ
میشه پیج رو بست تایمش که رسید باز کرد و زدحجمی نمیبره هر بار 500 کیلوبایت الی 1 مگ
بله وقتی گرفتید ببندید تا یک ساعت دیگه یا بیشتر هر موقع وقت کردید دوباره بزنیدمیشه پیج رو بست تایمش که رسید باز کرد و زد