• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی معتبر با درآمد بیت کوین بالا

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
شرمنده گزارش تخلف دادم...
یه سوال من الان تو کیف پولم 206.06000 doge دارم که با تبدیل به بیت و دلار میشه 59 دلار
آیا این درسته ؟
یا واقعا من توهم زدم؟
یا واقعا من توهام زدم؟

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
الان برای تبدیل کردن به بیت کوین به سرافی چقدر باید داد؟
من میخوام برداشت بزنم باید به چه روشی عمل کنم
با کدوم سرافی کار کنم؟
لطفا اونطوری که خودتون به ریال تبدیل میکنید doge رو ذکر کنید

• Like
Reactions: vbd

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
الان برای تبدیل کردن به بیت کوین به سرافی چقدر باید داد؟
من میخوام برداشت بزنم باید به چه روشی عمل کنم
با کدوم سرافی کار کنم؟
لطفا اونطوری که خودتون به ریال تبدیل میکنید doge رو ذکر کنید
خواهش عزیز
خوب شما 206 داژ کوین دارید که با تبدیل در صرافی الان قیمت هر داژ کوین 43 ساتوشی که میشه 8858 ساتوشی
بعد میتونید همراه بیت کوین به دلار تبدیل کنید یا بیت کوین رو بفروشید
من خودم از این صرافی استفاده میکنم برای تبدیل : https://bittrex.com
ولی وقتی مثلا بعد یکسال جمع کردم چون هر بار دریافت باید فی پرداخت بکنم و اگه همه رو یکبار انجام بدم یکبار کارمزد میدم

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
خواهش عزیز
خوب شما 206 داژ کوین دارید که با تبدیل در صرافی الان قیمت هر داژ کوین 43 ساتوشی که میشه 8858 ساتوشی
بعد میتونید همراه بیت کوین به دلار تبدیل کنید یا بیت کوین رو بفروشید
من خودم از این صرافی استفاده میکنم برای تبدیل : https://bittrex.com
ولی وقتی مثلا بعد یکسال جمع کردم چون هر بار دریافت باید فی پرداخت بکنم و اگه همه رو یکبار انجام بدم یکبار کارمزد میدم

آقا من نمیفهم چرا شما میگید 8858 الان من نمیفهمم من با این 206.060000 داژم 59 دلار دارم یا من کلا اشتباه میکنم؟
خواهش میکنم این دومی نگو... اگرم میگی قبلش منو بکش....

• Like

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
آقا من نمیفهم چرا شما میگید 8858 الان من نمیفهمم من با این 206.060000 داژم 59 دلار دارم یا من کلا اشتباه میکنم؟
خواهش میکنم این دومی نگو... اگرم میگی قبلش منو بکش....
متاسفانه شما 5 سنت دارید
امیدوارم بزودی به این مقدار برسید من پوزیشن های خوب رو در این تاپیک ارائه میدم که گاها درآمد زیاد میشه
البته توجه کنید ماکزیمم قیمت داژ کوین 120 ساتوشی بوده (الان 43 ساتوشی) و بنظرم الان وقت فروش داژکوین نیست و بیشتر باید جمع کرد و صبر تا مثل بیت کوین بره بالا
یادمه 7-8 ماه پیش که با فری بیت کوین جمع میکردم تعدادی از دوستان میگفتن بیت کوین پایینتر میاد بی ارزش میشه و ... ولی من فقط کارم رو انجام دادم و الان خوشحالم چون هر چی جمع کرده بودم از اون موقع سه برابر ارزش داره الان

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
3123.JPG
کلا تا الان به فا.... رفته بودم بخاطر اون 500 مگابایتی حچمی که به این فاکت داژ دادم :((
اگه دو سه تا عدد دیگه بالا میرفت رسما پولدار میشدم...
ولی در هر صورت شکر..

• Like

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
مشاهده پیوست 945611
کلا تا الان به فا.... رفته بودم بخاطر اون 500 مگابایتی حچمی که به این فاکت داژ دادم :((
اگه دو سه تا عدد دیگه بالا میرفت رسما پولدار میشدم...
ولی در هر صورت شکر..

داداش شما چطور 500 مگ حجم مصرف کردید من هر بار 1 مگ مصرف میکنه و فری بیت کوین که تک صفحه شده 0.5 مگ تقریبا
ولی مبارکه ایشا الله بازم مبالغ بالاتر ببری
وای اگه شانسمون بزنه از بین اینهمه یوزر فری بیت کوین یکبارم ما برنده لاتاری بشیم
بهر حال من چون ریاضی خودنم طبق قانون احتمالات تا وقتی شانس هست میارزه تو قرعه کشی شرکت کنیم خدا رو چه دیدی
لاتاریش هم مجانی میافته چی بهتر از این برای همینه مثل تعدادی از دوستان دلسرد نشدم و اینهمه مدت دارم باهاش کار میکنم

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
داداش شما چطور 500 مگ حجم مصرف کردید من هر بار 1 مگ مصرف میکنه و فری بیت کوین که تک صفحه شده 0.5 مگ تقریبا
ولی مبارکه ایشا الله بازم مبالغ بالاتر ببری
وای اگه شانسمون بزنه از بین اینهمه یوزر فری بیت کوین یکبارم ما برنده لاتاری بشیم
بهر حال من چون ریاضی خودنم طبق قانون احتمالات تا وقتی شانس هست میارزه تو قرعه کشی شرکت کنیم خدا رو چه دیدی
لاتاریش هم مجانی میافته چی بهتر از این برای همینه مثل تعدادی از دوستان دلسرد نشدم و اینهمه مدت دارم باهاش کار میکنم

تو سابت faucetfox میرفتم کلی سایت برا داژ بود که مجانی میداد..
الان 800 تا دارم با یه 500 جدا تو فری داژ 500 مگ 1500 تومان حجم از دست دادم 800 تومن بدست آوردم.... اگه داژ رو به ریال تبدیل کنیم....
باید از جیب بدی تو این faucet ها

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
تو سابت faucetfox میرفتم کلی سایت برا داژ بود که مجانی میداد..
الان 800 تا دارم با یه 500 جدا تو فری داژ 500 مگ 1500 تومان حجم از دست دادم 800 تومن بدست آوردم.... اگه داژ رو به ریال تبدیل کنیم....
باید از جیب بدی تو این faucet ها
آره الان دیگه نمیصرفن faucet ها فقط فری بیت کوین و فری داژ کوین خوبن الان

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
بعد از اینکه هفته پیش تقریبا چیزی برنده نشدم (شاید چشم خورده بودم:()
فری بیت کوین امروز30 هزار ساتوشی بردم:general707::
upload_2016-7-6_12-34-51.png

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
آقا منم امروز ساعت 9:20 دقیقه 29756 ساتوشی بردم
این کمی عجیب نیست؟

• Like

MakingMoney

Registered User
لایک‌ها
85
همین الان 0.00030866 بیتکوین بردم فا***********.....

• Like

world15

Registered User
لایک‌ها
837
من قبلا چند ماهی فری بیت کوین با حدود 30 تا زیرمجموعه واقعی حتی بدون کد زدن سود داشتم ولی یبار امدم چند حساب ساختم چون فاصله بین کد زدن زیاد بود (هر یک ساعت یبار), یهو بعده چند روز دیگه وارد نمیشد ظاهرا مسدود شده بود:mad:

Last edited:

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
من قبلا چند ماهی فری بیت کوین با حدود 30 تا زیرمجموعه واقعی حتی بدون کد زدن سود داشتم ولی یبار امدم چند حساب ساختم چون فاصله بین کد زدن زیاد بود (هر یک ساعت یبار), یهو بعده چند روز دیگه وارد نمیشد ظاهرا مسدود شده بود:mad:
بله نباید این کار رو بکنید فری بیت کوین و دیگر سایتها سیستم تشخیص قوی و حساسی دارن
کسانی که دو اکانت بسازن یا تقلب کنن مسدود میکنن البته فری بیت کوین حساسیتش کمتره

world15

Registered User
لایک‌ها
837
اخه تا چن روز مسدود نکرده بود فکردم مثه بقیه سایتای بیت کوین باشه ولی نئوباکس حتی یبار با فیلترشکن برای انجام افر رفتم مسدود کرده بود:mad:

vlasek

Registered User
لایک‌ها
1,280
استاتر جان راهی پیدا نکردید روی 10000 قفل شه برا جایزه بزرگ :)

بالا