از طریق قسمت ارسال سفارشی بفرستید کارمزد رو بسته به زمانی که نیاز هست تعیین کنید حقیقتش من امروز صبح 101 هزار ساتوشی به اندازه 2437 بایت فرستادم و براش فقط 3 هزار ساتوشی فی تعیین کردم نیم ساعته کانفریماش اومد تا الان 35 تا کانفریم گرفتهبيت كوين كارمزد انتقالش خيلي بالا رفته شما مي دونيد علت چيه؟
همون كاري كه گفتين رو كردم اما مي نويسه Insufficient funds.سایت عالی فقط با یک کلیک 1500 ساتوشی میده هر 3 ساعت و نیم
ابتدا وارد سایت میشیم
آدرس کیف پولتونو بالا قرار میدید بعد روی اولین سایت کلیک میکنید با وارد کردن کدکپچا و کلیک روی دریافت میره تو حسابتون
مشاهده پیوست 954192
مشاهده پیوست 954189
پولشون ته کشید...همون كاري كه گفتين رو كردم اما مي نويسه Insufficient funds.
پولشون ته کشید...![]()
سلام بله سریع زدن خالی شد دوباره شارژ کرد اعلام میکنمهمون كاري كه گفتين رو كردم اما مي نويسه Insufficient funds.
86000 تا موجودی داره بهتره هرکی پیامو میبینه سریع اقدام کنه....سلام بله سریع زدن خالی شد دوباره شارژ کرد اعلام میکنم
الان اینو بزنید که 1000 تا میده پر هم هست یه جعبه هست توش کد و دگمه نزدیک همه کد رو که وارد کردید بالای جعبه دگمه برداشت رو میزنید
http://coinvigor.com/?r=1E2BHBYfzvK1gKgXvyh17WhER8syh2EUiR
اینم شارژ کرده الان دیدم زود بزنید تا صفرش نکردنسایت عالی فقط با یک کلیک 1500 ساتوشی میده هر 3 ساعت و نیم
ابتدا وارد سایت میشیم
آدرس کیف پولتونو بالا قرار میدید بعد روی اولین سایت کلیک میکنید با وارد کردن کدکپچا و کلیک روی دریافت میره تو حسابتون
مشاهده پیوست 954192
مشاهده پیوست 954189
سلام من وقتی جایزه ویژه در میاد میزارمسلام . اين فري بيت كوين كه همش 330 ساتوشي ميده . چرا براي شما 3300 هستش؟ آيا بايد كار خاصي كرد؟