MakingMoney
Registered User
- نوشتهها
- 216
- لایکها
- 85
فقط داداش اگه شما هم زیاد roll میزنی (بیشتر از 12 بار در روز)شب ها که ما میخوابیم
چطور باید ROLL بزنیم؟
من خرید reward point رو میزارم برا ساعت 1 بیشتر وقتا هم یادم میره الان 420 تا موجود دارم اگه خرید میکردم الان بالای 600 تا میشد :|فقط داداش اگه شما هم زیاد roll میزنی (بیشتر از 12 بار در روز)
بصرفه هست که تو Reward ها REWARD POINTS BONUS را فعال Redeem کنید من الان 10 reward points / roll را فعال کردم ایشا الله گزینه های بالاتر رو بزودی انجام میدم
هر چقدر بتونی بیشتر از 12 بار بزنی سوده بقیش مخصوصا در 100 reward points / roll اگه بتونیم فقط 5 تا بیشتر بزنیم 500 پوینت سود میشه که میشه حدود 17 ساعت هر روز
من امروز آزمایشی ببینم چیکار میکنم
با 3200 پوینت میشه 1000% FREE BTC BONUS را فعال کرد که واقعا عالی میشه
آره باید طوری خرج کنیم که حداقل 1200 تا ته پوینت ها بمونه که بتونیم ازش دوباره پوینت جمع کنیم وگرنه سخت میشه برا دفعه بعدمن خرید reward point رو میزارم برا ساعت 1 بیشتر وقتا هم یادم میره الان 420 تا موجود دارم اگه خرید میکردم الان بالای 600 تا میشد :|
به نظرم بالای 3200 تا جمع کن اینجوری همه رو خرج این 1000 bonus کنی مجبوری از اول بدبختی بکشی تا 3200 تا جمع شه فرض بر اینکه 12 ساعت در روز رول بزنی 350 تا دراری 1000 درصد جایزش میشه 42000 در روز...
کلا من iphone 6s میخوام BONUS بخوره تو سرشون... :|
هدفم عوض شده...آره باید طوری خرج کنیم که حداقل 1200 تا ته پوینت ها بمونه که بتونیم ازش دوباره پوینت جمع کنیم وگرنه سخت میشه برا دفعه بعد
یعنی 3200+1200 تا
آیفون رو که فکر نکنم بتونن به اینجا بفرستن اگرم بتونن کلی گمرک روش میزنن![]()
آره منم امروز تونستم بسته 100 تایی بخرم با 1200RP ببینم چقدر در میاد :general707: دیگه حساس شده زمان تنظیم میکنم که بتونم بیشتر بزنممن صبح امروز بسته 10 reward point در هر ساعت رو خریدیم شانس خوب من امروز هر حرکت 6 تا Reward رایگان میده تا 1 September
الان فرقی نمیکنه همه 350 باید باشه یعنی مدتیه امتحان نکردمآی پی هلند رول رایگان در حال حاضر چند ساتوشی میده؟