خوب هیچ اجباری درکار نیست و الان خیلی وقته زیاد آپدیت نمیکنم. ولی بازنگری لازم بود و به وضوح دیده میشه توصیه ای که داشتم درست دراومده حیف که برخی دوستان فقط جلو پاشونو میبینن اینم یک دلاری که شما میگی :general601:حالا 1 دلارت شد 3 دلار . اینقدر خوشحالی داره[emoji23]
Sent from my HTC One XL using Tapatalk
داژ کوین رکورد تاریخی خودش رو زد و به 215 ساتوشی در برخی صرافی ها هم رسید و کل 230 هزار داژ کوینی که جمع کرده بودم دادم رفت:general506: اگه پایین اومد بازم میخرم این همه صبر و جمع کردن داژ دیشب نتیجه داد امیدوارم دوستانی که همراه بودن بهره برده باشن![]()
داداش همین الان میتونم نصف قیمت دوباره بخرم منتظرم ببینم چه روندی رو در پیش میگیره داژ کوین مثل بیت کوین بازارش سنگین حرکت نمیکنه حرکتاش معمولا خیلی تیزتره و باید از این ویژگیش استفاده کردمن از اول ایمان داشتم به داژکوین و شروع به جمع اوری کرده بودم.ولی به نظر من شما اشتباه کردی الان فروختی!!! چون تازه اولشه و در اینده قیمتش خیلی بیشتر از این میره بالااا
کجا رو مشکل دارید ؟ طبق ویدئو عمل کنید داژ کوین و بیت کوین بدست میاریدسلام
من الان عضو هر دو سایت شدم
لطفا یه راهنمایی بهم بکنین
راستی من تو قسمت بیشتر و کمتر اعداد هم تو داژکوین زدم که چه برد بشه و چه باخت پول از حسابم کم میشد
وسوال آخر اینکه داژکوین چند دلاره؟؟؟
دوست گرامی لطفا پ.خ رو چک بفرماییدکجا رو مشکل دارید ؟ طبق ویدئو عمل کنید داژ کوین و بیت کوین بدست میارید
اگه تیک های کنار زده باشن ازتون کم میکنه برا شانس 8888 بیارید که نمیشه معمولا بنظرم اون تیک ها رو بردارید
کدوم ویدیو؟؟؟کجا رو مشکل دارید ؟ طبق ویدئو عمل کنید داژ کوین و بیت کوین بدست میارید
اگه تیک های کنار زده باشن ازتون کم میکنه برا شانس 8888 بیارید که نمیشه معمولا بنظرم اون تیک ها رو بردارید
یه سوال دیگه هم اینکه ارزش داژکوین چقدره؟؟؟کجا رو مشکل دارید ؟ طبق ویدئو عمل کنید داژ کوین و بیت کوین بدست میارید
این ویدئو :http://abrr.ir/?p=311کدوم ویدیو؟؟؟
من ویدیو ندیدم
هرچی تو بت اونجا میزنم برده هم بشم میشه میگه که شما هیچی نبردید
مشکل حل شدشاین ویدئو :http://abrr.ir/?p=311
خوب مشکل رو بیشتر توضیح بدید یه عکس بزارید ازش
اقا چطوری رول میزنی انقد بالا میاد؟؟؟؟؟؟؟
من هر روز زمان زیادی پشت کامپیوتر هستم و هر ساعت میزنم پس شانس بالا اومدن بیشتر میشهاقا چطوری رول میزنی انقد بالا میاد؟؟؟؟؟؟؟
منم روزی بیشتر از ۱۰ بار میزنم اما اینقدر بالا نمیاد!!!!!!من هر روl زمان زیادی پشت کامپیوتر هستم و هر ساعت میزنم پس شانس بالا اومدن بیشتر میشه
میتونی چک کنی آنکس که حساب پاک است ...منم روزی بیشتر از ۱۰ بار میزنم اما اینقدر بالا نمیاد!!!!!!
فتوشاپ که نیس؟