درآمدشون از تبلیغاتی که تو سایتشون هست بدست میارن+اگه دقت کنین فری بیت کوین یه قرعه کشی هفتگی هم داره که هر هفته برگزار میکنه و مقداری بیت کوین به همه میده بعضیا هم با واریز بیت کوین به فری بیت کوین،شانس خودشونو واسه برنده شدن تو قرعه کشی بالا میبرن و تو این قرعه کشی،فری بیت کوین هم یه سودی میکنهسلام؛ دوستان این سایتها مثل فری بیتکوین و فری داگ کوین چه جوری کسب درآمد میکنند؟؟؟ برام یه سئواله چرا صرفاً برای یک کلیک (کلیم) به ما مقداری بیت کوین . یا داگ کوین و .. میدند؟ منظورم اینه که عملاً با این کلیک ما چه کاری براشون انجام میدیم که مبلغی بهمون پرداخت میکنند؟
سایت های فاکت اکثرا اسکم نمیشن rapidleech معروف هم تو سایتش گفته که حالا حالا ها فری بیت کوین اسکم نمیشهفری بیت کوین ظاهرا اسکم شده مهندس
درسته !!
scamadviser.com تو این سایت ولی سایت رو الان معتبر نمیدونهسایت های فاکت اکثرا اسکم نمیشن rapidleech معروف هم تو سایتش گفته که حالا حالا ها فری بیت کوین اسکم نمیشه
غلط میکنه مگه دست خودشه؟! :دیscamadviser.com تو این سایت ولی سایت رو الان معتبر نمیدونه
قضیه چیه !
خیلی پایین داره میزنهغلط میکنه مگه دست خودشه؟! :دی
میزنه low trust rating پس هنوز امیدی هست:general601:
فری بیت کوین اینقدر عمر کرده که بصورت یک والت هم در اومده آخرین پرداختی هاشو میتونید در بخش state ببینیدفری بیت کوین ظاهرا اسکم شده مهندس
درسته !!
این دلیل نمیشه مهندسفری بیت کوین اینقدر عمر کرده که بصورت یک والت هم در اومده آخرین پرداختی هاشو میتونید در بخش state ببینید
بله ولی واریز فری بیت کوین واقعیهاین دلیل نمیشه مهندس
خیلی از سایت های اسکم هم میزنه واریزی
ولی واریزی در کار نیست
bitminer.io
خیر من اینجا دو ارز معرفی کردم با دوسایت مختلف هر ارز کیف پول خودشو داره و البته در صرافی قابل تبدیل به هم هستنسلام من به این مسائل آشنایی ندارم ،
در واقع اینطوره که ما توی ی سایت والت بیت کوین درست میکنیم ،
از طریق کلیک کردن رو تبلیغات و... ی واحد پول دیگه دریافت میکنیم اونو exchange میکنیم به
بیت کوین بعد میتونیم از هر سایتی که بیت کوین ساپورت میکنه از این والت خرج کنیم ؟
درست؟