عکسی که ایشون گذاشته همین سایتهساتوشی نمیده که اینجا !!!
عکسی که ایشون گذاشته همین سایتهساتوشی نمیده که اینجا !!!
نه این سایت ساتوشی اینا نمیدهعکسی که ایشون گذاشته همین سایته
خوب یا باید خودتون تاپیک میزدید یا هنوز با نحوه فعالیت تو پرشین تولز آشنا نیستیدعکسی که ایشون گذاشته همین سایته
30 هزار ساتوشیسلام
ببخشید یه سوال دارم
ساتوشی ها به چه میزان رسید میتونی انتقال بدی به بلاک چین؟
و نحوه درخواست انتقال به بلاک چین چطوره؟
سریال کیف بلاک چین رو در قسمت WITHDRAW وارد کردم ولی چیزی منتقل نشده
درآمدش به پول فعلی پایینه ولی دیگه مثل ماین پول برق زیاد نداره سیستم نمیخواد و بیت کوین را نگه میدارید وقتی گرون شدسلام الان با چک هر ساعت سایت چقدر میشه درآمد داشت؟ چندساتوشی میانگین؟ به پول ایران درحال حاضر چقدر میشه؟
اون سایت دوم هم به شکل سایت اوله درآمدش؟
همین خود فری بیت کوین هم جای نسبتا امنیه این مدت اینو نشون داده ولی نه برای مقدار زیاد بهر حال ریسک داره ولی مزایایی از قبلیل فی کم برای تراکنش و عدم نگرانی از دریافت کانفیرمین و ... دارهسلام.دوستان من خیلی وقته از کار دور بودم.قبلا از کیف پول مالتی بیت استفاده میکردم.الان چه کیف پول افلاینی رو پیشنهاد میدین که مطمین و کم حجم باشه
بله مدتیه این ویژگی اضافه شده ولی برای ما زیاد کاربرد ندارهمن چندین بار کار کردم ولی اون بازیه رو طمع می کردم همش صفرمی شد موجودیم
پست اول رو دوباره خوندم جریان ماین کردن چی هست قبلا نبود درسته؟
کیف پول معتبر بیت کوین زیاده من توصیه میکنم تو خود سایت فری بیت کوین نگه دارید که سود هم میده و موقع خرج کردن هم فی کمتری میبره هم مطمعنید که کانفریم میگیرد تا حالا هم معتبر بوده ولی ریسکش نسبت به کیف پول بالاترهbitterx رو میشه با ف ی ل ت رش ک ن کار کرد باهاش؟
اگه نمیشه کجا کیف پول بسازیم که به اونجا پرداخت بشه؟
عجب تنشی وارد میکنه :general607: