• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت ارسال پست برای سایر سایت ها (ویژه سایت های وردپرس) تست

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سلام

اول یک معرفی:

کار این سایت چیست ؟

این سایت مطالب در موضوع های مختلف را جمع آوری می کند و شما اگر صاحب سایتی هستید که با Wordpress (وردپرس) یا جوملا (joomla) راه اندازی شده است می توانید مطالب مورد نظرتان را انتخاب کنید و مستقیم در سایت خودتان قرار بدهید به عبارت دیگر ما محتوا و پست برای سایت شما ارسال می کنیم.

در حال حاضر به کمک شما عزیزان این سیستم را می خوام تست کنم

جواب سئوال های احتمالی شما:

1. در این سایت می توانید ثبت نام کنید و مشخصات سایت وردپرسی خودتان را بزنید و مطلب با یک کلیک به سایت شما خودکار اضافه می شود
  2. فقط سایت هایی که با وردپرس راه اندازی شده اند فعلا می توانند از این سیستم پست دریافت کنند احتمالا جوملا هم در اینده پشتیبانی بشود
  3. پست ها کپی شده از سایت های دیگر هستند و اورجینال و تولید شده نیستند
  4. پست ها در حدود 15 موضوع مختلف هستند مثل (جوک و اس ام اس ، سرگرمی ، اقتصادی ، ورزشی ، ویژه اقایان ، ویژه خانم ها ، تغذیه ، پزشکی ، سینما ، دین و مذهبی ، فرهنگ و هنر ، تصویر و عکس(

آدرس دامنه تست که می توانید ثبت نام کنید و سیستم را تست کنید نظرتان را بگید:
www.post4u.ir

امکان اتصال جوملا نیز اضافه شد.

امکان ارسال اتوماتیک پست اضافه شد ، می توانید مرتب پست دریافت کنید

Last edited:

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
یعنی رمز عبور و یوزر سایت رو در اختیار شما قرار بدیم؟
خب WP-O-MATIC که آسونتره...

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
یعنی رمز عبور و یوزر سایت رو در اختیار شما قرار بدیم؟
خب WP-O-MATIC که آسونتره...
سئوال اول: سیستم اتوماتیک هست و یوزر و پسوردتان صرفا جهت فرستادن مطلب به سایت شما در برنامه استفاده میشود. در عین حال میتوانید یوزر و پسورد با دسترسی محدود بسازید ...

سئوال دوم:
WP-o-Matic makes autoblogging a snap by automatically creating posts from the RSS/Atom feeds you choose, which are organized into campaigns

دقت کنید RSS/ATOM هست که معمولا سایت هایی که مطلبی برای کپی کردن دارند rss نمیگذارند یا مطلب کامل داخل rss نمی گذارند علتش هم مشخصه چرا ... ولی ما پست را کامل با عکس های داخلش به سایت شما منتقل می کنیم.

بگذریم این یک سیستم دیگری است و مقایسه با آن بحث ما نیست.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
توضیح تکمیلی : :دی چون یکمی سایت غیر معمول هست مجدد توضیح میدم :دی

داخل سایتی که بالا معرفی کردم نزدیک 2000 پست در 13 موضوع هست که میتونید با چندتا کلیک به سایت خودتون اضافه کنید :) به عبارتی سایت بالا پست مجانی برای سایت شما ارسال میکنه :)

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
خیلی جالبه. دوستان کس دیگه ای تست نکرده؟!

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
من تست كردم. خيلي جالبه. فقط گزينه واترمارك عكس كار نميكنه فعلا؟
و يكي هم اينكه دسته بنديهاي سايت من رو نمياره.

خوشحالم که تست کردید سیستم را :)
دسته بندی های سایت را اتوماتیک زمان اضافه کردن سایت میاره ولی اگر احتمالا دسته بندی ها را نیاورد کافیه یکبار سایت را "ویرایش" بزنید و بدون هیچ تغییری فقط دکمه ویرایش را بزنید تا مجدد دسته بندی ها را از روی سایتتان اپدیت کند.

واترمارک نیز درست شد ، مجدد تست کنید.

خیلی جالبه. دوستان کس دیگه ای تست نکرده؟!

خوشحالم خوشتون امده :) به همه پیشنهاد می کنم یه نگاه بندازن کلا سیستم جالبیه برای اپدیت کردن سایت :) بزودی سیستم اتوماتیک اپدیت کردن هم اضافه می کنم که خیلی راحت هر روز سایتتان اتوماتیک اپدیت بشه :)

Last edited:

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
خيلي ممنون از سيستم جالبتون.
دسته بنديها فكر كنم يه بخش علم و تكنولوژي يا فناوري كم داره. پزشكي هم كه خاليه.
فونت واترمارك هم خوب نيست. يه فونت عادي مثل Arial يا Tahoma فكر كنم بهتر باشه.
در كل سيستم جالبيه. ممنون ازتون.
اين سيستم هميشه مجاني خواهد بود؟

Last edited:

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
ممنون استفاده کردم عالی بود.
فقط تو قسمت checkbox ها یه select all کم داره.
به هر حال خیلی خوبه موفق باشید

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
خوب به چه درد میخوره ؟ مطالب تکراری بیاریم تو سایت مون ؟ اولا که اگر titile tag یکسان باشه ایندکس هم که بشه duplicate حساب میشه و تو SERP اخر نمایش داده میشه ... اگر نمایش داده بشه ... بعدش هم احتمالا شما در مقابل در پست ها تون ads اضافه می کنید در آینده ... ایده خوبی هست ولی سوال من اینه که چه فایده ای داره ؟

سوال خارج از پست شما که برنامه نویس هستید, ساعتی چند حساب میکنید نرخ برنامه نویسی رو php ؟

پیشنهاد من این هست که شما محتوای و title رو rotate کنید تا محتوای حداقل semi duplicate تولید کنید مثلا با حروف ربط و اضافه و .. بازی کنید ...

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
یه سوال علی جان

الان خود سایت من که بخش بندی شده است . چجوری می تونم تعیین کنم پستهای مربوط به هر بخش بره توی اون بخش خاص ؟ من وردپرس کلا بیلمیرم که می پرسما !!! دی:

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
خيلي ممنون از سيستم جالبتون.
دسته بنديها فكر كنم يه بخش علم و تكنولوژي يا فناوري كم داره. پزشكي هم كه خاليه.
فونت واترمارك هم خوب نيست. يه فونت عادي مثل Arial يا Tahoma فكر كنم بهتر باشه.
در كل سيستم جالبيه. ممنون ازتون.
اين سيستم هميشه مجاني خواهد بود؟

خوشحالم خوشتون امد :)
دسته بندی علمی اضافه شده ، پزشکی هم مشکلی داشت که اصلاح شد الان مطالبش اپدیت میشه می توانید استفاده کنید.

فونت واترمارک را اصلاح کردم ، حالا این نسخه اولیه هست اگر استقبال خوب باشه می توانید لوگو خودتون را اپلود کنید به جای فونت و نوشته هر لوگویی که دوست دارید را زیر عکس ها اضافه کنه ...

فعلا مجانی هست استفاده کنید لذت ببرید :)

ممنون استفاده کردم عالی بود.
فقط تو قسمت checkbox ها یه select all کم داره.
به هر حال خیلی خوبه موفق باشید

ممنون :) گزینه select all را فعلا برداشتم چون توی مرحله تست هست گفتم تعداد پست های زیادی انتخاب نشود که مشکلات سیستم مشخص بشه ولی چشم تا چند روز دیگه گزینه select all را فعال می کنم.

خوب به چه درد میخوره ؟ مطالب تکراری بیاریم تو سایت مون ؟ اولا که اگر titile tag یکسان باشه ایندکس هم که بشه duplicate حساب میشه و تو SERP اخر نمایش داده میشه ... اگر نمایش داده بشه ... بعدش هم احتمالا شما در مقابل در پست ها تون ads اضافه می کنید در آینده ... ایده خوبی هست ولی سوال من اینه که چه فایده ای داره ؟

سوال خارج از پست شما که برنامه نویس هستید, ساعتی چند حساب میکنید نرخ برنامه نویسی رو php ؟

پیشنهاد من این هست که شما محتوای و title رو rotate کنید تا محتوای حداقل semi duplicate تولید کنید مثلا با حروف ربط و اضافه و .. بازی کنید ...

سایتی که اپدیت بشه بهتر از سایتی هست که اپدیت نمیشه و الان پست ها داره مرتب تو سایت ها کپی میشه و از یک سایت به سایت دیگه دست به دست میشه مهم سایتی هست که رنک بالاتری دارد و اینکه شما در موضوع های مختلف مطلب داشته باشید بهتر از این هست که اصلا ایندکس نشده باشید و تو هیچ جایی از نتیجه جستجو نباشید ...

در اینده محتوای پست ها هیچ تبلیغی نخواهند داشت به عبارتی اگر هم سیستم مجانی نباشه صرفا یک حق عضویت ماهیانه یا هزینه ای جزئی به ازای هر پست ...

برنامه نویسی ساعتی 20 :) ممنون از پیشنهادتان توی فکرش بودم ولی چون هنوز اولین نسخه هست اجراش نکردم :)

یه سوال علی جان

الان خود سایت من که بخش بندی شده است . چجوری می تونم تعیین کنم پستهای مربوط به هر بخش بره توی اون بخش خاص ؟ من وردپرس کلا بیلمیرم که می پرسما !!! دی:

خیلی راحت ، یک عکس گذاشتم که روی عکس راحت تر متوجه می شید:

1- از لیست پست های موجود هر پستی را دوست داشتید انتخاب کنید
2- سایت خودتان را انتخاب کنید و بخش بندی سایت خودتان که میخواید این پست ها بره داخل ان بخش را انتخاب کنید
3- تنظیمات انتشار
4- تمام :دی دکمه ارسال را بزنید پست ها میرن داخل سایتتان

szzu4h9t8uij7hx3984.jpg

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
امکان اتصال جوملا نیز اضافه شد ، سایت هایی که با جوملا نیز راه اندازی شده اند می توانند از این سرویس استفاده کنند برای اطلاع بیشتر به بخش راهنما در سایت مراجعه کنید.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
آهان پس آپدیتش دستیه . من فکر کردم با یکبار ثبت نام تا مدتی خودش اتوماتیک پست ارسال می کنه به سایت . حالا فعلا میرم برای امحان تستش می کنم نظرمو میدم تو تاپیک.

پ.ن : اون مطلبی باهم صحبتشو کردیم فکراشو بکن یه کار تمیز برام در بیاری ها . یه سفارشی سازی حرفه ای می خوام . ایشالا کار برنامه نویسی و پی اچ پی هم باهم زیاد خواهیم داش از این به بعد . از کارات و پستایی که میزنه خوشم اومده و مهمتر از اون اخلاقت . دی:

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
سیستم خوبیه ولی می تونید این موارد رو اضاف کنید ؟

1-زمانبندی از زمانی که پست می دهید
مثلا از زمانی که در سیستم شما پست هارو انتخاب می کنیم و میریم واسه ارسال
میشه جوری تنظیم کرد که هر 4 ساعت بعد از اولین ارسال پست ها ارسال شوند؟
میشه تاریخ نوشته هایی که در سیستم شما وارد میشن رو قرار بدین ؟ مثلا خبر ها بروز انتشار پیدا می کنند و بروز بودن خیلی مفیده
یا اینکه میشه جوری تنظیم کرد که از همه گروه ها به نصبت زمان انتشار مثلا 4 ساعت جدید ترین هارو ورداره و ارسال کنه ؟
شاید این مورد آخری یجورایی نامفهوم باشه
سایت شما بروز آپ میشه
من می خوام مطالب سایت جدید و طی زمان های خاصی از گروه های خاصی در سایتم انتشار پیدا کنه
آیا این امکان پذیر هست ؟ یا اینکه اصلا این سرویس فقط ارسال می کنه مانند پلاگین های RSS

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سلام
سیستم خوبیه ولی می تونید این موارد رو اضاف کنید ؟

1-زمانبندی از زمانی که پست می دهید
مثلا از زمانی که در سیستم شما پست هارو انتخاب می کنیم و میریم واسه ارسال
میشه جوری تنظیم کرد که هر 4 ساعت بعد از اولین ارسال پست ها ارسال شوند؟
میشه تاریخ نوشته هایی که در سیستم شما وارد میشن رو قرار بدین ؟ مثلا خبر ها بروز انتشار پیدا می کنند و بروز بودن خیلی مفیده
یا اینکه میشه جوری تنظیم کرد که از همه گروه ها به نصبت زمان انتشار مثلا 4 ساعت جدید ترین هارو ورداره و ارسال کنه ؟
شاید این مورد آخری یجورایی نامفهوم باشه
سایت شما بروز آپ میشه
من می خوام مطالب سایت جدید و طی زمان های خاصی از گروه های خاصی در سایتم انتشار پیدا کنه
آیا این امکان پذیر هست ؟ یا اینکه اصلا این سرویس فقط ارسال می کنه مانند پلاگین های RSS
امکان ارسال اتوماتیک پست اضافه شد.

میتوانید تنظیم کنید در چه بازه زمانی ، در چه موضوعی ، چه تعداد پست براتون ارسال کنه و به این صورت مرتب سایتتان با پست های جدید اپدیت خواهد شد.

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
يه كمبود مهم داره
برچسبها رو نمياره از مطلب اصلي
بايد دستي بشيني برچسب بذاري

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
می تونید از افزونه tag 2 title برای تگ گذاری استفاده کنید...البته وردپرس...

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
يه كمبود مهم داره
برچسبها رو نمياره از مطلب اصلي
بايد دستي بشيني برچسب بذاري
امکان ایجاد اتوماتیک تگ براساس متن پست اضافه شد ، بصورت هوشمند از روی کلماتی که در متن پست وجود دارد تگ ها تولید می شود.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
امکان ایجاد اتوماتیک تگ براساس متن پست اضافه شد ، بصورت هوشمند از روی کلماتی که در متن پست وجود دارد تگ ها تولید می شود.

یادآوری :

علی برنامه ما ، برنامه ما . دی:

خداییش یه فکری بکن براش دیگه . هزار تا برنامه باهات دارما . اولیش رو اوکی کن تا برسیم به کارهامون . ;)

بالا