• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت ارسال پست برای سایر سایت ها (ویژه سایت های وردپرس) تست

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
امکان ایجاد اتوماتیک تگ براساس متن پست اضافه شد ، بصورت هوشمند از روی کلماتی که در متن پست وجود دارد تگ ها تولید می شود.

اون موردی رو دیشب برای عکس ها گفتم تو یاهو اونم هر چه زودتر عالی میشه

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
امکان ایجاد اتوماتیک تگ براساس متن پست اضافه شد ، بصورت هوشمند از روی کلماتی که در متن پست وجود دارد تگ ها تولید می شود.

اینجوری که عالی میشه...هدفتون چی هست؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
تمامی این سایت هایی که از این سیستم استفاده می کنن در نهایت ضرر می کنن ، شاید اوایل یه تعداد محدودی به ورودی های گوگلشون اضافه بشه ولی در نهایت از این که هست کمتر خواهد شد.

یادتون باشه که کی این مطلبو گفتم. استفاده از دیتابیس های دیگران و سرقت و کپی برداری مطالب ، در نهایت چیزی جز ضرر نداره

حالا هی افزونه بزارید تگ اضافه شه و... بالاخره گوگل در اندک زمانی متوجه مطالب کپی خواهد شد

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
تمامی این سایت هایی که از این سیستم استفاده می کنن در نهایت ضرر می کنن ، شاید اوایل یه تعداد محدودی به ورودی های گوگلشون اضافه بشه ولی در نهایت از این که هست کمتر خواهد شد.

یادتون باشه که کی این مطلبو گفتم. استفاده از دیتابیس های دیگران و سرقت و کپی برداری مطالب ، در نهایت چیزی جز ضرر نداره

حالا هی افزونه بزارید تگ اضافه شه و... بالاخره گوگل در اندک زمانی متوجه مطالب کپی خواهد شد

الان مالب نود درصد سایت ها کپی هستن . سایت تفریحی که سهله ، طرف سیگنالهای فارکس و متن اطلاعات خدمات وبمستری مارو کپی می کنه ، حتی غلط املاییاشم نمیگیره و عکسشم از سایتهای خود ما لود میشه ، اونوقت تو همه چیز توی جستجو بالا سر ما هست .

راست راست داره میگرده پزشم میده ف حالا ما دو ساله هی میگیم یه روزی فلان میشی و گوگل می فهمه و ... فعلا که چند ساله هرکی کپی می کنه وضعش از سورسه بهتره ! :wacko:

منم موافقم و کاش گوگل جلوی کپی کننده رو می گرفت اما حالا که اصلا کاری به این کارا انگار نداره .

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

نه اینجوری نیست :) کلا تجربه بهترین چیز هست !
من الان یک سایت دارم همش کپی هست دریغ از یک کلمه که خودم نوشته باشم در کمتر از یک ماه رتبه 500 ایران در الکسا را از نظر بازدید داره تمام بازدید کننده ها از گوگل هستند

یک سایت دیگه دارم موضوع خاصی داره و کاملا کپی هست 90% مطالب کپی و 10% کپی نیست در سه ماه رتبه 950 الکسا ایران را دارد همه بازدیدکننده ها از گوگل ...

الان کپی بودن مطلب مهم نیست رنک مهمه که شما را در نتیجه کجا نمایش بدهد و هرچقدر صفحه ایندکس شده شما هرچند کپی بیشتر باشه یعنی در جستجو های بیشتری حضور داری اگر رنکت هم درست کنی مسلما در نتیجه های زیادی در رتبه بالاتری هستی این یعنی مساوی با بازدید کننده بیشتر ....

کلا سر این قضیه بحثی ندارم همانطور که بالا گفتم به تجربه ثابت شده که کپی کردن الان تو گوگل مهم نیست ...

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
وقتی کاربرای این سیستم شما زیاد بشن ، . و تمامی پست ها مثلا توی 50 تا سایت یکی بشن ، دوپلیکیت میشه و گوگل که هیچی ، ضعیفترین موتور های جستجو هم این سایت ها رو شناسایی میکنن

منم یه زمانی دیتابیس هر چی سایت گردن کلفت توی ایران بود رو روی دیتابیس خودم داشتم ولی دریغ از یه ذره پیشرفت!

من که اینجوری تجربه کردم شایدم شما راست بگی

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
مطالب کپی هیچ سودی برای سایت نداره مگه مطلب چند تا سایت تو صفحه اول گوگل قرار میگیره؟نهایت 10تا این 10تا هم سایتهای سابقه دار و دارای رنک بالا هستند.بقیه سایت ها هم الکی فقط دیتابیسشون رو پر میکنن.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
مطالب کپی هیچ سودی برای سایت نداره مگه مطلب چند تا سایت تو صفحه اول گوگل قرار میگیره؟نهایت 10تا این 10تا هم سایتهای سابقه دار و دارای رنک بالا هستند.بقیه سایت ها هم الکی فقط دیتابیسشون رو پر میکنن.
حالا چرا نگران پر شدن دیتابیس بقیه هستید ؟ هاست خریدن چند مگش را هم می خوان با مطلب کپی پر کنن ! ضرر که نداره :)

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9

اگه سورس این قسمت رو میفروشی من خریدارم.متن و تایتل رو تبدیل به تگ کنه.

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
عزیز انگار مشکلی بوجود اومده :

I cannot connect to the database because: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (111)
وفتی لوگین میزنم این ارور رو میده

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
عزیز انگار مشکلی بوجود اومده :

I cannot connect to the database because: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (111)
وفتی لوگین میزنم این ارور رو میده
درست شد.

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون
یه مورد پ.خ شد خواهشا اونم رسیدگی کنید ببنید مشکل از چیه

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما سایتتون چند تا مشکل داره بار ها هم گفتم ولی جواب خوبی نگرفتم
البته اگر خودتون دوست دارید سیستمون جا بیفته !
1- وقتی پستی عکس دار ارسال میشه عکس ها کاملا از قالب استاندارد میزنه بیرون !
2- بعضی ها نوشته کد های عجیبی با خودشون میزنه تو پست که خیلی بده !

اگر اینا بطرف بشه مطمئن باشید همه از سیتمتون موفق خواهد ولی نه اگر اهمیت ندید به هیچ وجه بالا نمیاد

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
دوست عزیز شما سایتتون چند تا مشکل داره بار ها هم گفتم ولی جواب خوبی نگرفتم
البته اگر خودتون دوست دارید سیستمون جا بیفته !
1- وقتی پستی عکس دار ارسال میشه عکس ها کاملا از قالب استاندارد میزنه بیرون !
2- بعضی ها نوشته کد های عجیبی با خودشون میزنه تو پست که خیلی بده !

اگر اینا بطرف بشه مطمئن باشید همه از سیتمتون موفق خواهد ولی نه اگر اهمیت ندید به هیچ وجه بالا نمیاد

1- امکان جابجایی عکس به اول متن اضافه شد ، درصورتیکه پست دارای عکس باشد عکس به ابتدای متن پست منتقل می شود برای قالب های خاص !
2- امکان تغییر سایز عکس های پست اضافه شد ، درصورتیکه قالب سایتتان کوچک است و نمی توانید به راحتی عکس ها را نمایش بدهید می توانید سایز تصاویر در پست را مشخص کنید.

3- مشکل قسمت "ادامه مطلب" برطرف شد.

کلا مواردی که خواسته بودید را اضافه کردم.

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0

1- امکان جابجایی عکس به اول متن اضافه شد ، درصورتیکه پست دارای عکس باشد عکس به ابتدای متن پست منتقل می شود برای قالب های خاص !
2- امکان تغییر سایز عکس های پست اضافه شد ، درصورتیکه قالب سایتتان کوچک است و نمی توانید به راحتی عکس ها را نمایش بدهید می توانید سایز تصاویر در پست را مشخص کنید.

3- مشکل قسمت "ادامه مطلب" برطرف شد.

کلا مواردی که خواسته بودید را اضافه کردم.
واقعا ممنون
پشتیانی اگر همینطوری بمونه خیلی عالیه !
ادگاه یاد بگیر :دی

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
هنوز مشکل ورود داره سایت

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
كلا شبا از ساعت 2-3 اينا به بعد ايجوري ميشه. هرشب.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

این مشکل برای بک اپ گیری شبانه هست :) یک روز در میان پیش میاد برطرف می کنم الان درسته.

بالا