arvin11
Registered User
امکان ایجاد اتوماتیک تگ براساس متن پست اضافه شد ، بصورت هوشمند از روی کلماتی که در متن پست وجود دارد تگ ها تولید می شود.
اون موردی رو دیشب برای عکس ها گفتم تو یاهو اونم هر چه زودتر عالی میشه
امکان ایجاد اتوماتیک تگ براساس متن پست اضافه شد ، بصورت هوشمند از روی کلماتی که در متن پست وجود دارد تگ ها تولید می شود.
اگر سیستم بخوبی پیش بره و کاربردی باشه یه همکاری مشترک کمی هزینه میکنید و از سرویس استفاده می کنید.اینجوری که عالی میشه...هدفتون چی هست؟
تمامی این سایت هایی که از این سیستم استفاده می کنن در نهایت ضرر می کنن ، شاید اوایل یه تعداد محدودی به ورودی های گوگلشون اضافه بشه ولی در نهایت از این که هست کمتر خواهد شد.
یادتون باشه که کی این مطلبو گفتم. استفاده از دیتابیس های دیگران و سرقت و کپی برداری مطالب ، در نهایت چیزی جز ضرر نداره
حالا هی افزونه بزارید تگ اضافه شه و... بالاخره گوگل در اندک زمانی متوجه مطالب کپی خواهد شد
نه اینجوری نیست کلا تجربه بهترین چیز هست !تمامی این سایت هایی که از این سیستم استفاده می کنن در نهایت ضرر می کنن ، شاید اوایل یه تعداد محدودی به ورودی های گوگلشون اضافه بشه ولی در نهایت از این که هست کمتر خواهد شد.
یادتون باشه که کی این مطلبو گفتم. استفاده از دیتابیس های دیگران و سرقت و کپی برداری مطالب ، در نهایت چیزی جز ضرر نداره
حالا هی افزونه بزارید تگ اضافه شه و... بالاخره گوگل در اندک زمانی متوجه مطالب کپی خواهد شد
حالا چرا نگران پر شدن دیتابیس بقیه هستید ؟ هاست خریدن چند مگش را هم می خوان با مطلب کپی پر کنن ! ضرر که ندارهمطالب کپی هیچ سودی برای سایت نداره مگه مطلب چند تا سایت تو صفحه اول گوگل قرار میگیره؟نهایت 10تا این 10تا هم سایتهای سابقه دار و دارای رنک بالا هستند.بقیه سایت ها هم الکی فقط دیتابیسشون رو پر میکنن.
پ . خ زدماگه سورس این قسمت رو میفروشی من خریدارم.متن و تایتل رو تبدیل به تگ کنه.
درست شد.عزیز انگار مشکلی بوجود اومده :
I cannot connect to the database because: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (111)
وفتی لوگین میزنم این ارور رو میده
دوست عزیز شما سایتتون چند تا مشکل داره بار ها هم گفتم ولی جواب خوبی نگرفتم
البته اگر خودتون دوست دارید سیستمون جا بیفته !
1- وقتی پستی عکس دار ارسال میشه عکس ها کاملا از قالب استاندارد میزنه بیرون !
2- بعضی ها نوشته کد های عجیبی با خودشون میزنه تو پست که خیلی بده !
اگر اینا بطرف بشه مطمئن باشید همه از سیتمتون موفق خواهد ولی نه اگر اهمیت ندید به هیچ وجه بالا نمیاد
واقعا ممنون
1- امکان جابجایی عکس به اول متن اضافه شد ، درصورتیکه پست دارای عکس باشد عکس به ابتدای متن پست منتقل می شود برای قالب های خاص !
2- امکان تغییر سایز عکس های پست اضافه شد ، درصورتیکه قالب سایتتان کوچک است و نمی توانید به راحتی عکس ها را نمایش بدهید می توانید سایز تصاویر در پست را مشخص کنید.
3- مشکل قسمت "ادامه مطلب" برطرف شد.
کلا مواردی که خواسته بودید را اضافه کردم.