• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت ارسال پست برای سایر سایت ها (ویژه سایت های وردپرس) تست

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خسته نباشی
اگر بتونی این امکان رو اضافه کنی خیلی خوبه
مثلا پست هایی که عکس دارند حتما تو تگشون کلمه ی عکس باشه
یا مطلب اقصتادی باشه
برای این میگم که مطالب مشابه بر اساس تگ بیشتر چیدمان میشه و بتونه نمایش در بیاد

امکانش هست ؟

ctrl

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
خسته نباشی
یا مطلب اقصتادی باشه

امکانش هست ؟

بله هست به زودی اضافه میشه :happy:

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون میشم وقتی گذاشتید اطلاع بدید

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سلام
خسته نباشی
یا مطلب اقصتادی باشه

امکانش هست ؟
پست هایی که عکس داخلشون باشه تگ "عکس" اضافه میشه و اسم دسته بندی هم به عنوان تگ اضافه می شه

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سیستم اعتباری شد کاربرای قدیمی 4000 تومان اعتبار دریافت کردند قیمت هر پست 40 تومان.

پرداخت آنلاین بانک سامان + پارسیان نیز جهت شارژ اکنت به سیستم اضافه شد.

Last edited:

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
سیستم اعتباری شد کاربرای قدیمی 4000 تومان اعتبار دریافت کردند قیمت هر پست 40 تومان.

خیلی ممنون بابت تگ ها
-------------
ولی خیلی زود نبود سیستم اعتباری ؟
به نظر من فعلا میذاشتید جا بیفته سیستم بعد

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
خیلی ممنون بابت تگ ها
-------------
ولی خیلی زود نبود سیستم اعتباری ؟
به نظر من فعلا میذاشتید جا بیفته سیستم بعد
پشتیبانی و ادامه فعالیت و توسعه یک سیستم به درآمد زا بودن آن بستگی مستقیم داره :) قیمتی که در این سیستم الان در نظر گرفتم پایین ترین قیمت هست.

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
پشتیبانی و ادامه فعالیت و توسعه یک سیستم به درآمد زا بودن آن بستگی مستقیم داره :) قیمتی که در این سیستم الان در نظر گرفتم پایین ترین قیمت هست.

کاملا درسته
ولی ای کاش 2 هفته دیگه حداقل ادامه میدادید که حداقلش بچه های همه اینجا از سیستم اعتماد پیدا کنند و باهاش کار کنند چون هنوز تاپیک های مبنی بر درخواست نویسنده و .. هست
صلاح مملکت خویش خسروان دانند

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42

بابا میذاشتین حداقل یه 2-3 روز بگذره یه کم با سیستم آشنا بشیم ببینیم چی به چیه بعد پولیش میکردین در ضمن خیلی نویسنده ها هستند که با همین 40 تومان پست میدن با خیلی مزایای دیگه:cool:

ولی خداییش سیستم خوبیه ولی یه کم عجله کردید

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
کاملا درسته
ولی ای کاش 2 هفته دیگه حداقل ادامه میدادید که حداقلش بچه های همه اینجا از سیستم اعتماد پیدا کنند و باهاش کار کنند چون هنوز تاپیک های مبنی بر درخواست نویسنده و .. هست
صلاح مملکت خویش خسروان دانند

بابا میذاشتین حداقل یه 2-3 روز بگذره یه کم با سیستم آشنا بشیم ببینیم چی به چیه بعد پولیش میکردین در ضمن خیلی نویسنده ها هستند که با همین 40 تومان پست میدن با خیلی مزایای دیگه

ولی خداییش سیستم خوبیه ولی یه کم عجله کردید

عجله ای در اعتباری کردن سیستم نیست :) صرفا این قسمت هم اضافه کردم مثل قسمت های قبل که تست کنیم اگر مشکلی بود برطرف بشه :) اعتبار فعلی کاربران قدیمی از 4000 تومان به 16000 تومان افزایش یافت تا راحت تست کنید ، جا بیوفته و مشتری سیستم بشید :)

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
عجله ای در اعتباری کردن سیستم نیست :) صرفا این قسمت هم اضافه کردم مثل قسمت های قبل که تست کنیم اگر مشکلی بود برطرف بشه :) اعتبار فعلی کاربران قدیمی از 4000 تومان به 16000 تومان افزایش یافت تا راحت تست کنید ، جا بیوفته و مشتری سیستم بشید :)

خیلی ممنون
بله ولی اگه سعی بشه این تایپک آپ بمونه خوبه

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
قسمت تغيير اندازه عكس يه مشكلي داره اونم Aspect Ratio ي اونه. ببينين. وقتي هر دو پارامتر عرض و ارتفاع دست كاربر باشه تناسب عرض و ارتفاع به هم ميخوره و عكس يا از عرض كشيده ميشه يا از ارتفاع كه خب عكسو خيلي بيريخت ميكنه.
شما ميتونين يه كاري كنين. فقط پارامتر عرض رو براي تغيير بذارين و ارتفاع با تغيير عرض خودش به تناسب اون تغيير كنه و به عبارتي Aspect Ratio لاك باشه. در بيشتر قالبها مهم گزينه ي عرض تصويره كه با شكل و شمايل و زيبايي پست و قالب ارتباط داره. واسه همين گفتم گزينه عرض رو فقط قابل تغيير كنين.
يكي هم دسته بنديها فكر كنم چيزي در مايه هاي خانه و خانه داري يا آشپزي و اينجور چيزا كم داره.
ممنون از سيستمتون.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
قسمت تغيير اندازه عكس يه مشكلي داره اونم Aspect Ratio ي اونه. ببينين. وقتي هر دو پارامتر عرض و ارتفاع دست كاربر باشه تناسب عرض و ارتفاع به هم ميخوره و عكس يا از عرض كشيده ميشه يا از ارتفاع كه خب عكسو خيلي بيريخت ميكنه.
شما ميتونين يه كاري كنين. فقط پارامتر عرض رو براي تغيير بذارين و ارتفاع با تغيير عرض خودش به تناسب اون تغيير كنه و به عبارتي Aspect Ratio لاك باشه. در بيشتر قالبها مهم گزينه ي عرض تصويره كه با شكل و شمايل و زيبايي پست و قالب ارتباط داره. واسه همين گفتم گزينه عرض رو فقط قابل تغيير كنين.
يكي هم دسته بنديها فكر كنم چيزي در مايه هاي خانه و خانه داري يا آشپزي و اينجور چيزا كم داره.
ممنون از سيستمتون.
در قسمت تغییر اندازه عکس وارد کردن جفت طول و عرض ضروری نیست ، صرفا یکیش را وارد کنید کافیه ، اگر فقط width را وارد کنید صرفا width عکس عوض می شود و به height دست زده نمیشه در نتیجه aspect عکس رعایت میشه :)

دسته بندی درخواستی را سعی می کنم پیدا کنم برای کپی کردن :)

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
موضوع حوادث اضافه شد.

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
خب اگه فقط يكيش تغيير پيدا كنه و اون يكي هيچ تغييري نكنه aspect به هم ميخوره ديگه. aspect بايد لاك باشه. يعني وقتي يكي رو تغيير ميدي اون يكي هم بايد به تناسب اون تغيير كنه.
آقا يه دسته بندي ديگه هم كه خيلي مهمه كم داره. بخش كودكان.

Last edited:

yas_hfb

Registered User
لایک‌ها
42
چرا بیشتر مطالب عکس ندارن؟؟؟ نکنه تنظیم خاصی داره که من نمیدونم؟ چون اکثر مطالبی که برا من ارسال میشه عکس نداره؟!

راستی یه سوال : اگه به سیستم عضوی رو معرفی کنیم، مزایایی برا معرف داره؟

اگه داره که چه خوب ولی اگه نداره به نظرم اگه این کار رو بکنی جواب میده:)

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
چرا بیشتر مطالب عکس ندارن؟؟؟ نکنه تنظیم خاصی داره که من نمیدونم؟ چون اکثر مطالبی که برا من ارسال میشه عکس نداره؟!
نه برا همه اونجوريه. بيشتر مطالب عكس نداره. ادامه مطلب رو هم بازم بيشتر مواقع جاهاي بيربط ميزنه. يا وسط جمله. يا آخر پست، درست قبل منبع.
راستي يه مشكل هم اينه كه واترمارك رو عكسهاي تامبنيل خيلي بزرگ ميفته. كاش اندازه واتر مارك به تناسب اندازه عكس تغيير كنه.
اون امكان اضافه كردن لوگوي دلخواه براي واترمارك هم كه گفته بودين خيلي خوبه. اونو حتما زود اضافه كنين. فقط حتما سعي كنين از حالت ترانسپرنت و فرمتهايي كه ترانسپرنت دارن مثل gif يا png و حتي خود psd پشتيباني كنه.
ممنون.
پ.ن: الان كه تست كردم يه پست تصويري رو. درسته. با تغيير اندازه يه پارامتر، پارامتر ديگه هم به تناسب اون تغيير ميكنه. aspect لاك هست.
ممنون.

Last edited:

arvin11

Registered User
لایک‌ها
0
نه برا همه اونجوريه. بيشتر مطالب عكس نداره. ادامه مطلب رو هم بازم بيشتر مواقع جاهاي بيربط ميزنه. يا وسط جمله. يا آخر پست، درست قبل منبع.
راستي يه مشكل هم اينه كه واترمارك رو عكسهاي تامبنيل خيلي بزرگ ميفته. كاش اندازه واتر مارك به تناسب اندازه عكس تغيير كنه.
اون امكان اضافه كردن لوگوي دلخواه براي واترمارك هم كه گفته بودين خيلي خوبه. اونو حتما زود اضافه كنين. فقط حتما سعي كنين از حالت ترانسپرنت و فرمتهايي كه ترانسپرنت دارن مثل gif يا png و حتي خود psd پشتيباني كنه.
ممنون.
پ.ن: الان كه تست كردم يه پست تصويري رو. درسته. با تغيير اندازه يه پارامتر، پارامتر ديگه هم به تناسب اون تغيير ميكنه. aspect لاك هست.
ممنون.

اون مورد راست میگه !
برای تگ های مثلا موضوعی اقتصادی تگ اقتصادی هم توش میاد ؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

راستی یه سوال : اگه به سیستم عضوی رو معرفی کنیم، مزایایی برا معرف داره؟

اگه داره که چه خوب ولی اگه نداره به نظرم اگه این کار رو بکنی جواب میده:)

در مورد عکس مطالبی که جمع شدن عکس نداشتن اگر همراهش عکس باشه حتما به سایتتان منتقل میشه.

معرفی عضو ؛ بله بزودی اضافه میشه :) 10% از هر شارژ حساب کاربرانیکه معرفی کردید به حساب شما اضافه خواهد شد.
اماده که شد لینک معرفی و غیره .. همینجا اطلاع میدم.

Last edited:
بالا