سلام دوستان این سایت backority. ir اسکم شده دیگر پرداختی ندارد؟
وقتی بعد از فروش صحبتهایی در موردش شد شک برانگیز بود اما زیاد اعتنا نکردیم چون تا شهریور پرداختی داشت. اما جدیدا نه تنها پرداخت نکرده بلکه حتی نمیتوان درخواست برداشت جدید هم ثبت کرد و تیکت و پیام و ایمیل و تلگرام و واتساپ کسی جواب نمیده! اما فروش همچنان ادامه داره و مدیر سایت بکلینکهای خریداری شده را تایید می کند!
منتظر پاسخگویی مدیر سایت ببکوریتی هستیم
عرض ادب
من با صحبت های تمامی دوستان موافقم!
بنده محمدسعید مجمدکریمی هستم !
مدیر جدید سایت بکوریتی!
هرچقدر اینجا بگیم چه بر سر ما اومده (بهانه تراشی هستش )
مختصر چند نکته رو میگم و در پایان برای تسویه حساب خدمتتون میگم
تایمی که ما سایت بکوریتی رو خرید کردیم طبق اعلام مدیر سایت قبلی اقای فرضی گرامی:سایت نیاز به کارمند نداره یک نفره اداره میشه !
و ما با این تفاسیر خریدیم که هیچ نیازی به کارمند نداره ،هیچ دفتری و ....
در حالی که هرروز داستان درست میشد
تسویه های زودتر از موعد که با خیلی از کاربران کردند(یعنی یک کاربر بک لینک یکساله میخره بکوریتی تضمین میده بک لینک یکسال وجود داشته باشه،اگر نبود پول رو برگشت میزنه در حالیکه خیلی زودتر از موعد با فروشنده در تلگرام و واتس اپ تسویه حساب میشده)
سیستم تیکتی که داشتند و ارسال پاسخ به تیکت حداقل ده دقیقه نیاز به زمان داشت برای پاسخ دادن به یک تیکت بدون نیاز به بحث فنیش !
ما هرروز با داستان هایی مواجه بودیم که نه نیروی کافی داشتیم نه حتی اشنایی به پنل بکوریتی بعد از حدود 8 ماه نصف پنل بکوریتی برای ما نااشناست
بگذریم از این بابت اومدم این تاپیک یکی از کاربران برای من فرستادند.
*هرکدام از کاربران قصد شکایت دارند پیام ارسال کنند من خودم شخصا کد ملی ارسال کنم *
کاربرانی هم که فقط و فقط کاربرانی که وجه آزاد شده دارند یا در صف لطفا به پنل کاربری خود مراجعه کنند در قسمت مشخصات شخصی خود نام و نام خانوادگی خود را تغییر داده این مشکل از این بابت رخ داده که ما بکوریتی رو به یک سیستم جدید منتقل داده ایم و تنها اطلاعاتی که قابل جابجایی نبودند و در حین جابجایی با مشکل روبرو شده اند.نام و نام خانوادگی بوده همچنین در سیستم جدید ممکن هستش مشکلات و کم و کاستی وجود داشته باشد که به مرور مشکلات حل خواهد شد
سیستم سابق بکوریتی قابلیت اطلاع رسانی نداشته !
و خیلی مشکلات دیگر
پول هیچکدام از کاربران خورده نشده و نخواهد شد
اگر چه من با درامدی گرفتم و چیز که به من اعلام شد یک چهارم ان نیز نبود اما من هستم هیچ جا هم فرار نکردم
تمامی کاربرانی که پیش ما موجودی دارند تسویه خواهد شد
موردی بود در خدمتتون هستم
** هرکدام از دوستان پروفایل خود را ویرایش کرده و درخواست تسویه ثبت کرده خواهشا فقط با واتس اپ بنده تماس گرفته و نام کاربری خود را اعلام کرده ***
دوستان مبالغ مسدودی به هیچ عنوان تسویه زودتر از موعد نخواهند شد
در سیستم جدید قابلیتی پیاده شده که با تعهد شما به بکوریتی هیچ مبلغ مسدودی نخواهید داشت