یک نکته خیلی جالب اینه که ایشون اینجا اومدن و ضمن قبول کلیه مسایل و مشکلات قول دادن که پول همه رو تا ریال آخرش پرداخت خواهند کرد ولی بعد از اون تاریخ دیگه آفتابی نشده...
سلام آقای فرضی پور
آقای محمد سعید کریمی مالک و مدیر فعلی بکوریتی که 18 ماه هست تسویه نکرده و پول کاربران رو نداده الان به من خبر دادن آقای کریمی در یک گروه تلگرامی امشب گفته بکوریتی کلاهبرداری کرده ولیکن خودش رو تبرئه کرده و گفته شما کلاهبرداری کردید و علیه شما ( مدیر قبلی بکوریتی ) در دادگاه اردبیل شکایت کرده و ظاهرا مدارکش رو گفته گذاشته
من لینک صحبتهای ایشون رو که در گروه تلگرامی زیر ایشون گفته رو اینجا میذارم . لطفا شفاف سازی کنید جریان چی هست ؟
این سایت رو من ۴۲۰ میلیون پولشو دادم فرضی پور هم گردن نمیگیره پول من رو بده سایت شو ببره تا حالا اینطوری بوده! من بیام بگم علنی سایت فلان و بیسانه فردا و پس فردا دیگه شروع مجدد برا من معنایی نداره بکوریتی بخاطر درامدش ارزش داشت وگرنه همه میدونن چه سیستم داغونی داشت من میگم خود من کلاهبردار...
عکسشم فرستادم درخواست کارشناسی کردم که تمامی درگاههایی که به اسم منه به همراه درگاههایی که به اسم فرضیه باهم بررسی بشه بدهی هم چک بشه تا ببینیم مسولیتش پای منه یا فرضی یک هفته پیش هم اخرین دادگاه بوده و فرضی پور تشریف مبارک شو نیاورد من لایحه الکترونیکی زدم یک تیکه ازش رو گذاشتم