• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت سرمایه گذاری جدید شبیه به Paidverts

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
یک دلار از پرفکت خریدم فرداش تو بخش جایزه ها یک دلار هدیه داد اونم تبلیغ خریدم . شد دو دلار تبلیغ . ولی از جیب من یک دلار رفت . الان 4 دلار داد . همشو تبلیغ خریدم . فردا غوغا میشه . عکس تبلیغ های فردامو هم میزارم.
پس در واقع شما 3.9$ پرداخت نکردی؟
از کدوم قسمت خریدی؟ مثه پیدورتس بسته تبلیغاتی میخری بعد در ازاش بهت تبلیغ کلیکی میده؟
جایزه ای که میگی موقع دیدن تبلیغها بهت داد؟

hamidgame

Registered User
لایک‌ها
66
پس در واقع شما 3.9$ پرداخت نکردی؟
از کدوم قسمت خریدی؟ مثه پیدورتس بسته تبلیغاتی میخری بعد در ازاش بهت تبلیغ کلیکی میده؟
جایزه ای که میگی موقع دیدن تبلیغها بهت داد؟

اره بسته تبلیغاتی خریدم به قیمت یک دلار . 1500 امتیاز داد . خودم هم یه سری امتیاز داشتم رفتم تو گروه یک . و بعدش 4 دلار تبلیغ داد بهم . باید عرض کنم الان چون اوایل سایته بهتر بجنبید و کسب در آمد کنید چون الان با خرید 3 تا تبلیغ میرین گروه 2 ولی اگه چند ماه بگذره مثل پیورتس گروه بندی ها تغییر میکنه و سخت تر میشه کسب در آمد کرد . پس بجنبید.

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
پست ويرايش شده و مراحل واريز وجه و خريد تبليغ در انتهاي پست توضيح داده شده است

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوست عزیز بهتر بود بصورت تصویری توضیح میدادین
تا اینکه بگی کادر بالایی کادر سبز رنگ کادر انتهایی.....
ببخشیدا ولی آموزش مسخره ای بود نمیذاشتی بهتر بود

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
دوست عزیز بهتر بود بصورت تصویری توضیح میدادین
تا اینکه بگی کادر بالایی کادر سبز رنگ کادر انتهایی.....
ببخشیدا ولی آموزش مسخره ای بود نمیذاشتی بهتر بود
حق با شماست. اما از نظر وقت متاسفانه به شدت در گيرم و فرصت آپلود عكس و اين چيزارو نداشتم. گفتم فعلا بصورت خلاصه براي دوستانيكه نمي دونن چطر تبليغ بخرم قرار بدم تا سر فرصت پست رو بصورت مصور ويرايش كنم. بازم عذرخواهي مي كنم

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان سوال داشتم ...بنده 2 دلار در سایت گذاشتم با کارمزد 2.5 کسر شد از حسابم ... امروز برای من تبلیغات اومد 2.5 دلار .... و تمام امنتیازام تموم شد ...خوب اینطوری که هیچ سودی نداره ....من bonus رو سر در نمیارم کی میده ؟؟ چطوری میده ؟ کسی از دوستان اگه اطلاع داره حتما بگه

Last edited:

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
ارزش تبليغات بعضي روزها زياده و بعضي روزها كم . امروز تقريبا اين داستان كه براي شما اتفاق افتاد براي همه پيش اومد اما روزهاي گذشته بچه هايي كه كار مي كردن سود خوبي كرده بودن و راضي بودن.
در خصوص جايزه ها هم رندمي و شانسي توي همون قسمت bonus قسمتت ميشه . البته هرچي ارزش امتيازاتت بالاتر باشه فكر مي كنم احتمال برنده شدن يا اينكه افزايش ارزش بالاي جايزه برات بيشتر باشه

hamidgame

Registered User
لایک‌ها
66
و اینک اول دلارم.
h9enl2lvtmbehgpt6ndk.png

تازه این فقط 8 تاشه . 24 تا داده .:general707:

و اینم از مبلغی که تبلیغ داده.
9tawm5sqkt45n0jui6t9.png

همینجور که میبینین هر 1000 امتیاز مساوی با 1 دلار تبلیغه .

Last edited:

hamidgame

Registered User
لایک‌ها
66
دوستان سوال داشتم ...بنده 2 دلار در سایت گذاشتم با کارمزد 2.5 کسر شد از حسابم ... امروز برای من تبلیغات اومد 2.5 دلار .... و تمام امنتیازام تموم شد ...خوب اینطوری که هیچ سودی نداره ....من bonus رو سر در نمیارم کی میده ؟؟ چطوری میده ؟ کسی از دوستان اگه اطلاع داره حتما بگه

داداش اون 0.5 دلار فی پرفکت مانیه و به سایت ربطی نداره. شما تبلیغ که میخری حتی اگه امتیازت خالی شه بازم چون سایت قسمت Bonuses داره و شما امتیاز و پول اونجا هم گیرت میاد روزانه . خیلی به صرفه است

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
ارزش تبليغات بعضي روزها زياده و بعضي روزها كم . امروز تقريبا اين داستان كه براي شما اتفاق افتاد براي همه پيش اومد اما روزهاي گذشته بچه هايي كه كار مي كردن سود خوبي كرده بودن و راضي بودن.
در خصوص جايزه ها هم رندمي و شانسي توي همون قسمت bonus قسمتت ميشه . البته هرچي ارزش امتيازاتت بالاتر باشه فكر مي كنم احتمال برنده شدن يا اينكه افزايش ارزش بالاي جايزه برات بيشتر باشه

یعنی باید تک تک اونا رو بزنیم و شانسی امکان داره به موجودیمون اضافه کنه ... درست متوجه شدم ؟

hamidgame

Registered User
لایک‌ها
66
یعنی باید تک تک اونا رو بزنیم و شانسی امکان داره به موجودیمون اضافه کنه ... درست متوجه شدم ؟

نه عزیز . چرا فکر میکنین یک دلار خریدین باس تبلیغ 1.5 بهتون بده . 1 دلار که تبلیغ بخرین 1500 امتیاز میده و به ازای اون بهتون تبلیغ میده . نه به ازای پولتون . پس ممکنه یه روز بهتون 1 دلارشو بده 500 تاش بمونه واسه فردا . حتما قرار نیست تو یه روز سودتونو بده . الان شما یک دلار دادین سایت و اون 50 سنت مال فی پرفکت مانی بود پس نمیتونین بگین من 1.5 دادم سایت و اونم 1.5 پس داده. حالا برو به بخش لاگ ها ببین امتیاز هات کجا کم شدن.
http://digadz.com/member/point_log.php
مثلا من یک دلار سرمایه گذاری کردم به جاش 1500 امتیاز داد که منو برای جایزه هم واجد شرایط کرد که یک دلار از اونجا بردم و اونم سرمایه گذاری کردم وشد 3500 امتیاز . فرداش 3.9 دلار داد بهم که بالا گذاشتم عکسشو و سه دلار اونو باز سرمایه گذاری کردم و به جاش 4.5 داد که دقیق سودشو داده . این 4.5 با اون چند سنت که از قبلی مونده بود شده 5.2 دلار . یعنی با یک دلار سرمایه گذاری و سرمایه گذاری سودت میتونی به سود خوب برسی . نه اون یک دلار.

hamidgame

Registered User
لایک‌ها
66
در کل باید بگم دوستان باید سودشونو با امتیاز بسنجن نه با پولی که تبلیغات میده چون تا وقتی امتیاز دارین یعنی قراره سودتونو بگیرین. 1500 تا که میده 1000 تاش مساوی به مایه تون هست . 500 امتیاز باقی مونده هم سودتون هست که تبدیل به تبلیغ میشه. پس قرار نیست سودتونو با تبلیغ های یک دلاری بده . با تبلیغ های خرده خرده میده . اگه میخواین امتیاز هاتون جمع شه و با تبلیغ های ریز ریز کم نشه باید اد فیلتر بخرین که تبلیغ هم کم کم نیاد و امتیاز هاتون بمونه . (چرا میمونه: چون اوایل شما مثلا اد فیلتر رو روی 99 سنت که بزارین قرار نیست بهتون 99 سنت بده و امتیازتون میمونه.)
برای خرید اد فیلتر کلیک کنید.
قیمتش $9.00 هست که یه جورایی بالائه و برای اونایی که میخوان با پول کم سود در بیارن خوب نیست و میتونین 9 دلار رو اول تبلیغ بخرین و سودشو که داد اونوقت اد فیلتر بخرین.

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
در کل باید بگم دوستان باید سودشونو با امتیاز بسنجن نه با پولی که تبلیغات میده چون تا وقتی امتیاز دارین یعنی قراره سودتونو بگیرین. 1500 تا که میده 1000 تاش مساوی به مایه تون هست . 500 امتیاز باقی مونده هم سودتون هست که تبدیل به تبلیغ میشه. پس قرار نیست سودتونو با تبلیغ های یک دلاری بده . با تبلیغ های خرده خرده میده . اگه میخواین امتیاز هاتون جمع شه و با تبلیغ های ریز ریز کم نشه باید اد فیلتر بخرین که تبلیغ هم کم کم نیاد و امتیاز هاتون بمونه . (چرا میمونه: چون اوایل شما مثلا اد فیلتر رو روی 99 سنت که بزارین قرار نیست بهتون 99 سنت بده و امتیازتون میمونه.)
برای خرید اد فیلتر کلیک کنید.
قیمتش $9.00 هست که یه جورایی بالائه و برای اونایی که میخوان با پول کم سود در بیارن خوب نیست و میتونین 9 دلار رو اول تبلیغ بخرین و سودشو که داد اونوقت اد فیلتر بخرین.
اگه ميشه در خصوص اد فيلتر يه توضيحي بده كه چي هست و كاراييش چيه؟

hamidgame

Registered User
لایک‌ها
66
اد فیلتر رو که بگیرین باعث میشه تبلیغ های پایین نیاد و میزان فیلتر رو خودتون انتخاب میکنین مثلا 99 سنت . بعد تبلیغ های پایین تر از 99 سنت بهتون نمیده. اگه امتیازتون پایینه اصلا نگیرین حتما تبلیغ بگیرین بعد برین سراغ اد فیلتر.

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
عجب پرداختي بالايي داره . بشتابيد

ariyanjan

Registered User
لایک‌ها
93
عجب پرداختي بالايي داره . بشتابيد
من زیر مجموعه شما هستم
navab
شما درصدی هم از اینوست زیرمجموعه هارو برمیکردونید 3 دلار اینوست کردم قبلا میخام بیشترش کنم اگه درصدی برگردونید

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
h
من زیر مجموعه شما هستم
navab
شما درصدی هم از اینوست زیرمجموعه هارو برمیکردونید 3 دلار اینوست کردم قبلا میخام بیشترش کنم اگه درصدی برگردونید
ضمن تشكر از بابت ثبت نامتون . اگه بالاي 10 دلار باشه (البته نه در مجموع، بلكه براي هر بار) بنده 30% از پورسانت رو تقديم حضورتون مي كنم

بالا