• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت سرمایه گذاری جدید شبیه به Paidverts

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
h

ضمن تشكر از بابت ثبت نامتون . اگه بالاي 10 دلار باشه (البته نه در مجموع، بلكه براي هر بار) بنده 30% از پورسانت رو تقديم حضورتون مي كنم

سلام دوست عزیز بنده هم زیر مجموعه شما هستم با نام کاربری armin39
تا الان 41 دلار تبلیغات خرید کردم و ادامه میدم کارم رو در این سایت .. تشکر هم میکنم بابت معرفی سایت

فقط این پورسانتی که گفتید رو من هم میخواستم :)

به هر حال زیر مجموعه شما هستیم ما هم :)

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
سلام دوست عزیز بنده هم زیر مجموعه شما هستم با نام کاربری armin39
تا الان 41 دلار تبلیغات خرید کردم و ادامه میدم کارم رو در این سایت .. تشکر هم میکنم بابت معرفی سایت

فقط این پورسانتی که گفتید رو من هم میخواستم :)

به هر حال زیر مجموعه شما هستیم ما هم :)
ضمن تشكر از شما دوست عزيز بابت ثبت نامتون از طريق لينك بنده
همونطور كه در نظر قبلي خدمت دوستمون عرض كردم مبلغ 30% از پورسانت فقط به تراكنش هايي كه حداقل 10 دلار سرمايه گذاري (توي يك مرحله و نه در مجموع) پرداخت ميشه . بنده تراكنش هاي شمارو بررسي كردم و جز يك مورد واريز 10 دلاري توي بقيه موارد به شكل خورد خورد بوده و عملا نبايد به اونها 30% تعلق بگيره . اما من به پاس قدرداني از سرمايه گذاري كه داشته ايد براي ساير مبالغ واريزيتون هم يه پورسانتي (البته نه 30%) منظور مي كنم .
اما از اين به بعد يادتون باشه براي دريافت 30% هديه حداقل اقدام به سرمايه گذاري 10 دلاري بكنيد. براي ساير موارد ديگه پرداخت نميشه.
شما پرفكت مانيتون رو همين جا بذاريد
ساير زير مجموعه ها هم از تاريخ درج اين پست به بعد يادشون باشه كه 30% هديه پورسانت بنده فقط براي سرمايه گذاري حداقل 10 دلار پرداخت ميشه .

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
این هم حساب پرفکت بنده
U3499806

1 دنیا ممنونم بابت لطفتون

انشالله از این بعد 10 دلاری میزاریم در سایت :)

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
ضمن تشكر از شما دوست عزيز بابت ثبت نامتون از طريق لينك بنده
همونطور كه در نظر قبلي خدمت دوستمون عرض كردم مبلغ 30% از پورسانت فقط به تراكنش هايي كه حداقل 10 دلار سرمايه گذاري (توي يك مرحله و نه در مجموع) پرداخت ميشه . بنده تراكنش هاي شمارو بررسي كردم و جز يك مورد واريز 10 دلاري توي بقيه موارد به شكل خورد خورد بوده و عملا نبايد به اونها 30% تعلق بگيره . اما من به پاس قدرداني از سرمايه گذاري كه داشته ايد براي ساير مبالغ واريزيتون هم يه پورسانتي (البته نه 30%) منظور مي كنم .
اما از اين به بعد يادتون باشه براي دريافت 30% هديه حداقل اقدام به سرمايه گذاري 10 دلاري بكنيد. براي ساير موارد ديگه پرداخت نميشه.
شما پرفكت مانيتون رو همين جا بذاريد
ساير زير مجموعه ها هم از تاريخ درج اين پست به بعد يادشون باشه كه 30% هديه پورسانت بنده فقط براي سرمايه گذاري حداقل 10 دلار پرداخت ميشه .
یعنی ده دلار سرمایه گذاری کنیم اون 30درصد پورسانتی که شما میدی میشه چقدر؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

hamidgame

Registered User
لایک‌ها
66
عزیز من 30 درصد 10 دلار رو میگم ایشون 5 درصد شما گیرش میاد . یعنی 50 سنت از 10 دلار شما گیرش میاد . از این 50 سنت هم شما 30% گیرت میاد که میشه 15 سنت.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
عزیز من 30 درصد 10 دلار رو میگم ایشون 5 درصد شما گیرش میاد . یعنی 50 سنت از 10 دلار شما گیرش میاد . از این 50 سنت هم شما 30% گیرت میاد که میشه 15 سنت.
عزیز دل
من میدونم 30درصد از ده دلار چقدر میشه
اون 50 سنت رو خبر نداشتم

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
این هم حساب پرفکت بنده
U3499806

1 دنیا ممنونم بابت لطفتون

انشالله از این بعد 10 دلاری میزاریم در سایت :)
مبلغ 80 سنت براي شما واريز گرديد. پوزش بابت تاخير در واريز
1tamw1.jpg

بالا