• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت من جریمه شده ؟

sunray

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
سایت من تا یه ماه پیش حدودا صد تا رجوع روزانه از گوگل داشت که برای یه وبلاگ شخصی آمار خوبیه اما دقیقا از روز اول آذر (22 نوامبر) تعداد مراجعات رسید به حدود چهار پنج تا. سه ماه پیش هم این اتفاق افتاده بود ولی بعد از یه هفته دوباره به حالت عادی برگشت اما ایندفعه نزدیک یه ماه میشه که این مشکلو دارم. ضمنا مطالب جدید هم توی گوگل ایندکس نمیشن و تو بعضی از جستجوهای خاص که قبلا صفحه ی اول بودم به صفحه های انتهایی منتقل شدم. درخواست reconsideration هم فرستادم ولی تاثیری نداشت. فایل robot.txt هم محدودیت اعمال نکرده. مواردی هم که موجب جریمه توسط گوگل میشه شامل من نمی شد.
حالا به نظر شما گوگل سایتو جریمه کرده یا اینکه مشکل از جای دیگه مثلا هاستینگه ؟ و اگه این مشکل برطرف نشد من باید چیکار کنم ؟
دامنه ی سایت هم اینه : www.himra.com

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
سلام دوستان
سایت من تا یه ماه پیش حدودا صد تا رجوع روزانه از گوگل داشت که برای یه وبلاگ شخصی آمار خوبیه اما دقیقا از روز اول آذر (22 نوامبر) تعداد مراجعات رسید به حدود چهار پنج تا. سه ماه پیش هم این اتفاق افتاده بود ولی بعد از یه هفته دوباره به حالت عادی برگشت اما ایندفعه نزدیک یه ماه میشه که این مشکلو دارم. ضمنا مطالب جدید هم توی گوگل ایندکس نمیشن و تو بعضی از جستجوهای خاص که قبلا صفحه ی اول بودم به صفحه های انتهایی منتقل شدم. درخواست reconsideration هم فرستادم ولی تاثیری نداشت. فایل robot.txt هم محدودیت اعمال نکرده. مواردی هم که موجب جریمه توسط گوگل میشه شامل من نمی شد.
حالا به نظر شما گوگل سایتو جریمه کرده یا اینکه مشکل از جای دیگه مثلا هاستینگه ؟ و اگه این مشکل برطرف نشد من باید چیکار کنم ؟

بعضی وقتا بعضی دیوار آتش های نصب شده روی یه هاست این مشکل رو ایجاد می کنند البته در مورد سایت شما مطمئن نیستم

دلایلش اینها می تونه باشه :

1- ویروسی شدن

2- سیستم های حفاظتی تنظیم نشده

3- عدم به روز رسانی متناوب

4- کاهش رنک

و....

تحقیق کنید ;)

sunray

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون.
مورد اولو که نمی دونم چطوری باید بفهمم ولی احتمالش ضعیفه.
مورد دوم هم که در اختیار من نیست.
دو مورد آخر هم صدق نمی کنه چون رنک من قبل از این مشکل از یک ارتقا پیدا کرده بود به دو.
حالا به نظرتون اگه هاستو تغییر بدم این مشکل حل میشه ؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
باید ببینید اون موقع که از گوگل بازدید کننده داشتید با چه کی ورد هایی شما رو پیدا میکردن. الان خودتون اون کی ورد ها رو چک کنید و ببینید چه رتبه ای دارید. ببینید برای اون کی ورد ها که قبلا بازدید کننده داشتید افت رتبه پیدا کردید یا دیگه برای اون کی ورد ها شما رو پیدا نمیکنه.

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
سلام دوستان
سایتت رو توی وبمستر تولز ثبت کن!

بعد اونجا بهت میگه سایتت مالوار شده یا نه!

حتما بخاطر کدهای تبلیغاتی و اینچیزا مالوار شدی

sunray

Registered User
لایک‌ها
0
باید ببینید اون موقع که از گوگل بازدید کننده داشتید با چه کی ورد هایی شما رو پیدا میکردن. الان خودتون اون کی ورد ها رو چک کنید و ببینید چه رتبه ای دارید. ببینید برای اون کی ورد ها که قبلا بازدید کننده داشتید افت رتبه پیدا کردید یا دیگه برای اون کی ورد ها شما رو پیدا نمیکنه.

افت رتبه داشتم. تو بعضی از جستجوهای خاص چند ماه تو صفحات اول بودم اما دقیقا از همون روز دیگه نمیتونم تو جستجوها لینک سایتو پیدا کنم.

بازدید ها از کدوم کشور بود اکثرا که حالا کم شده ؟ایران؟

بله از ایران بوده.

سایتت رو توی وبمستر تولز ثبت کن!

بعد اونجا بهت میگه سایتت مالوار شده یا نه!

حتما بخاطر کدهای تبلیغاتی و اینچیزا مالوار شدی

ثبت کردم. مالوار هم نشدم. هیچ ارور و اخطاری هم اونجا نزده.

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
amir alyasin

Registered User
لایک‌ها
7
البته اگه هاستت کسی باشه که به ب مستر هاش اجازه بده هر نوع نرم افزار و بد افزار و گه گاه طبق گفته دوستان فایل های ویرویسی داشته باشه این برخورد ها از طرف گوگل میشه.
من دقیقا نفهمدیم تو اون تاریخ ها که این اتفاق افتاد چه مشکلی برات پیش اومد؟یعنی چی کار کردی که این جوری شد؟
کلا اون هفته رو شرح بدی بهتره!

(حتی باید بگی خارج از نت چی کار کردی؟کار شری انجام دادی؟:blink:)

sunray

Registered User
لایک‌ها
0
البته اگه هاستت کسی باشه که به ب مستر هاش اجازه بده هر نوع نرم افزار و بد افزار و گه گاه طبق گفته دوستان فایل های ویرویسی داشته باشه این برخورد ها از طرف گوگل میشه.
من دقیقا نفهمدیم تو اون تاریخ ها که این اتفاق افتاد چه مشکلی برات پیش اومد؟یعنی چی کار کردی که این جوری شد؟
کلا اون هفته رو شرح بدی بهتره!

(حتی باید بگی خارج از نت چی کار کردی؟کار شری انجام دادی؟:blink:)

من اون هفته هیچ کاری انجام ندادم. نه اسکریپتی نصب کردم نه کدی رو ویرایش کردم.چندتا آمارگیر ، روزانه حدود صدتا رجوع از گوگل نشون می دادن اما از اول آذر دیگه تقریبا هیچ بازدیدکننده ای از گوگل نیومده.
بیرون از نت هم کار بدی نکردم. البته یادم نمیاد شایدم کرده باشم.

amir alyasin

Registered User
لایک‌ها
7
شاید یه احتمال مسخره دیگه هم وجود داشته باشه
ولی قبلش من یه چیز رو بازم نفهمیدم
توی پستت گفتی وبلاگ شخصی ولی آدرس یه سایت رو دادی؟
پارک کردی یا ری دایرکت؟

اگر از این کارا بکنی خب آدرست رو عوض کردی و گوگل هم بعضی وقتا به طور کل این جور عوض بدل ها رو رست میکنه

amir alyasin

Registered User
لایک‌ها
7
راستی ممکنه به خاطر تبلیغ زیاد تو سایت های بی ربط تنبیهت کرده باشه
اخه بعضی ها دنبال تقلب هستنند شاید شما هم برای بالا رفتن رنکت رفتی یه جا نادرست رو انتخاب کردی که بمب لینک و یا سایت های خیلی بی ربطی بودن بهت لینک یا بک لینک دادن و این جوری گوگل ازز خجالتت در اومده؟

sunray

Registered User
لایک‌ها
0
من صد در صد مطمئنم که مشکل از من نیست. یا از گوگله یا از هاستینگ. حالا الان دارم سایتو انتقال میدم ببینم بعدش چی میشه. الان مسئله اینه که اگه این مشکل برطرف نشد چیکار کنم ؟

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
من صد در صد مطمئنم که مشکل از من نیست. یا از گوگله یا از هاستینگ. حالا الان دارم سایتو انتقال میدم ببینم بعدش چی میشه. الان مسئله اینه که اگه این مشکل برطرف نشد چیکار کنم ؟

یه سایتی داشتم چند وقت پیشا دقیقا همینطوری شد (البته من یکی دو هفته سایت رو بستم اینطوری شد)

حدود یکماه یکسره سایت را آپ کردم تا حل شد

فک کنم مشکل شما با آپ کردن روزانه حل بشه امتحان کنید جواب می ده

موفق باشید ;)

sunray

Registered User
لایک‌ها
0
مشکل من دقیقا مشکل کساییه که تو [ame="http://www.google.com/search?hl=fa&lr=&ei=30A-S63fMeHTjAfGoeWADg&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&ved=0CAcQBSgA&q=decrease+google+traffic&s"]این لینک[/ame] هستن.
تو این سایت و این تاپیک هم دقیقا مشکل منو مطرح شده که جوابی داده نشده.

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
عجیبه ها!!! ببین چه اذیت میکنه این گوگل!! هنوز دو روز نشده رنکمون 3 شده، منم دقیقا مشکل شما رو پیدا کردم؟!
میتونم بگم تا پیروز تقریبا تو 80 درصد کیوردهای تنیسی، جزء Top 10 بودیم خیلی از کی وردها هم حتی اول بودیم، از پریوز نمیدونم چه بلایی اومده سر گوگل اصلا به کل حذف شدیم انگار!!! مثلا الان "تنیس" رو سرچ کنی اصلا نمیاردش، من تا چندین صفحه هم رفتم ولی چیزی یافت نشد!
سرچ کردم خیلیها میگن موقته معروفه به Google Dance ، حالا نمیدونم برای منم اینطوری شده یا نه؟!
کسی تجربه ای نداره؟

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
فکر میکنم گوگل کافئین باشه اونطوری که من شنیدم گوگل الگوریتمشو تغییر داده

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
وقتی من با مرورگر کروم گوگل وارد سایتت می شم این اخطار را بهم میده

The website at www.himra.com contains elements from the site intro.lunarpages.net, which appears to host malware – software that can hurt your computer or otherwise operate without your consent. Just visiting a site that contains malware can infect your computer.

sunray

Registered User
لایک‌ها
0
شما از کدوم ورژن کروم استفاده می کنین ؟ واسه من که این پیامو نمیده. ضمنا اگه سایت به دلیل maleware بودن وارد بلک لیست گوگل می شد حتما تو وبمستر تولز مشخص می کرد.
همونطوری هم که گفتم مهرماه هم حدود یه هفته این مشکل بوجود اومد و رفع شد اما الان یه ماه نیم و دقیقا از ارتقای پیج رنکه که تو جستجوهای گوگل نیستم. این مشکل هم برای خیلیا پیش اومده ولی من هنوز راه حلی براش پیدا نکردم.

بالا