• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت من جریمه شده ؟

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
در مورد گوگل و نتایج جستجو و كافئين گوگل :

نقل از نيويورك تايمز، گوگل از تابستان گذشته در حال كار بر روي اين فناوري است و وعده داده كه در سال 2010 از فناوري مذكور بهره برداري خواهد كرد.
البته برخي معتقدند گوگل هم اكنون بي سر و صدا فناوري كافئين را به جستجوگر خود افزوده، اما قصد ندارد قبل از تكميل بررسي هايش در اين زمينه اطلاع رساني كند.
گوگل از اين طريق درصدد افزودن اطلاعات مربوط به بخش هايي از وب به جستجوگر خود است كه تاكنون مغفول مانده بودند. مقالات گوناگون، اظهارنظرهاي كاربران و خوانندگان، سرويس هاي ميكروبلاگينگ از جمله اين بخش ها هستند.
اين موتور جستجو همچنين قصد دارد از اين طريق نتايج جستجوي خود را به روزتر و دقيق تر كرده و جديدترين اطلاعات منتشر شده در مورد هر كليد واژه را بلافاصله پس از انتشار در وب پوشش دهد.
مقامات گوگل مي گويند تفاوت حاصل از گنجانده شدن اين فناوري در گوگل در چند ماه آينده محسوس تر خواهد بود.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
My Site In google search Is Delete. Google Search Remove Category My Site.

Index Page In Google Reduced.

In google Webmaster : Unreachable 18,663

You think, Where is the problem?
Can be a server?

من قبلا این مشکلو داشتم پرسیدم اینو گفت
DNS errors can create problems for SE bots when they try to crawl the site.

Your forum have 5 head sections [in source code]. This is not correct: one page can only have one head section:

Try to remove the errors shown here:

Last edited:

sunray

Registered User
لایک‌ها
0
با گوگل کروم مشکل داره
و اخطار خطرناک بودن میده!!
البته فقط با کروم اخرین ورژن

از طریق گوگل وبمستر پیگیری کنید

من آخرین ورژن کروم رو نصب کردم ولی بازم اخطاری نداد. تو گوگل وبمستر هم چیزی در این باره ندیدم.

My Site In google search Is Delete. Google Search Remove Category My
Site.

Index Page In Google Reduced.

In google Webmaster : Unreachable 18,663

You think, Where is the problem?
Can be a server?

من قبلا این مشکلو داشتم پرسیدم اینو گفت
DNS errors can create problems for SE bots when they try to crawl the site.

Your forum have 5 head sections [in source code]. This is not correct: one page can only have one head section:

Try to remove the errors shown here:

این سوالو کجا پرسیدی ؟

OurPars

Registered User
لایک‌ها
7
این هم عکس امروز از سایت شما 09.01.2010 با کروم
ورژن مرورگر کروم هم ببینید!
http://img5.************/files/bbisdcmeog3h2go1rqmz.jpg

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
من در مورد سایت خودم یه چیزی فهمیدم، اینکه Pages crawled per day هم خیلی افت داشته، تقریبا از وقتی که سرور رو عوض کردم، از اواخر دسامبر

38001592341669304359.jpg

حالا یه سوالی برام پیش اومده، دوستان اگه ممکنه از گوگل وب مستر تولز، از بخش پرفورمنس، ببینید اورج پیج لودشون چقدره؟! برای من حدود 7 ثانیست و از 84 % سایتها کمترم. میخواستم ببینم شاید مشکل از این باشه، مرسی.

sunray

Registered User
لایک‌ها
0
یه کدی تو قالب بود که این مشکلو ایجاد می کرد الان دیگه نباید کروم اخطار بده.

من در مورد سایت خودم یه چیزی فهمیدم، اینکه Pages crawled per day هم خیلی افت داشته، تقریبا از وقتی که سرور رو عوض کردم، از اواخر دسامبر

حالا یه سوالی برام پیش اومده، دوستان اگه ممکنه از گوگل وب مستر تولز، از بخش پرفورمنس، ببینید اورج پیج لودشون چقدره؟! برای من حدود 7 ثانیست و از 84 % سایتها کمترم. میخواستم ببینم شاید مشکل از این باشه، مرسی.

Pages crawled من هم افت داشته. تقریبا یک سوم شده.

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
یکی کمک کنه 4 تا سایت های منم همین بلا سرش در اومده داره میرسه به صفر دیگه

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
من که از چند روز پیش که اینطوری شده حالم خیلی خرابه، مدام دارم اینور اونور سرچ میکنم، آخه مگه میشه از بالاترین نقطه بری به نا کجا آباد؟! من برای بعضی از کیوردهای به قول خودشون Competitive مثل "اخبار تنیس"، "رافا نادال"،" نواک جوکوویچ" و خیلیهای دیگه همیشه رنک 1 بودم، الان اصلا نمی تونم پیداشون کنم، آخه چرا؟!
من فک نمیکنم جریمه شده باشم، چون تاپیکها سریع تو گوگل ایندکس میشن، ولی این کیوردهای مهم اصلا معلوم نیست چه بلایی سرشون اومده، تازه من Crawl Rate رو از تو وبمستر تولز تا آخر زیاد کردم.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
اگر سایت شما مشکلی داشته باشه که گوگل توی لیست سیاه اش قرار داده باشه با مرورگرش میشه فهمید مشکل چیه
به ورژنش هم ربطی نداره

مثلا اگه یه فایلی توی سایتتون ویروسی باشه وقتی نام دامین را توی گوگل سرچ می کنی زیر نام سایت شما مینویسه : این وبگاه ممکن است به رایانه شما آسیب برساند "

بعضی اوقات هم پیش اومده که یه سایت دیگه مخرب شناخته شده که در هر صورت لینکش در سایت شما بوده است که این بلا به سر خودم هم اومد و متاسفانه 11 هزار صفحم را از دست دادم

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
من که از چند روز پیش که اینطوری شده حالم خیلی خرابه، مدام دارم اینور اونور سرچ میکنم، آخه مگه میشه از بالاترین نقطه بری به نا کجا آباد؟! من برای بعضی از کیوردهای به قول خودشون Competitive مثل "اخبار تنیس"، "رافا نادال"،" نواک جوکوویچ" و خیلیهای دیگه همیشه رنک 1 بودم، الان اصلا نمی تونم پیداشون کنم، آخه چرا؟!
من فک نمیکنم جریمه شده باشم، چون تاپیکها سریع تو گوگل ایندکس میشن، ولی این کیوردهای مهم اصلا معلوم نیست چه بلایی سرشون اومده، تازه من Crawl Rate رو از تو وبمستر تولز تا آخر زیاد کردم.

آدرس ؟؟؟

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
محمد این قدر هم غیر طبیعی نیست گوگل هنوز در حال آپدیت و GD هست کمی صبر کن.

sunray

Registered User
لایک‌ها
0
من الان یه ماه و نیم میشه که صبر کردم. حتی سرور سایت رو هم عوض کردم ولی فایده نداشت.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
eshop.byet.ir
forum.byet.ir
dvdroz.ir

اگه از صفحات نخستین جستجوگر گوگل بیرون اومده باشین چندین علت می تونه داشته باشه

1- گوگل سایت شما را مخرب و در لیست سیاه قرار دهد

2- وجود دامنه IR که به خوبی در گوگل ایندکس نمی شوند

3- برتری سایتهای رقیبان شما

4- وجود تبلیغاتی در سایت یا انجمن شما که گوگل با اونها مشکل داره !

بالا