با گوگل کروم مشکل داره
و اخطار خطرناک بودن میده!!
البته فقط با کروم اخرین ورژن
از طریق گوگل وبمستر پیگیری کنید
My Site In google search Is Delete. Google Search Remove Category My
Site.
Index Page In Google Reduced.
In google Webmaster : Unreachable 18,663
You think, Where is the problem?
Can be a server?
من قبلا این مشکلو داشتم پرسیدم اینو گفت
DNS errors can create problems for SE bots when they try to crawl the site.
Your forum have 5 head sections [in source code]. This is not correct: one page can only have one head section:
Try to remove the errors shown here:
من در مورد سایت خودم یه چیزی فهمیدم، اینکه Pages crawled per day هم خیلی افت داشته، تقریبا از وقتی که سرور رو عوض کردم، از اواخر دسامبر
حالا یه سوالی برام پیش اومده، دوستان اگه ممکنه از گوگل وب مستر تولز، از بخش پرفورمنس، ببینید اورج پیج لودشون چقدره؟! برای من حدود 7 ثانیست و از 84 % سایتها کمترم. میخواستم ببینم شاید مشکل از این باشه، مرسی.
تو گوگل وبمسترمن آخرین ورژن کروم رو نصب کردم ولی بازم اخطاری نداد. تو گوگل وبمستر هم چیزی در این باره ندیدم.
این سوالو کجا پرسیدی ؟
یکی کمک کنه 4 تا سایت های منم همین بلا سرش در اومده داره میرسه به صفر دیگه
من که از چند روز پیش که اینطوری شده حالم خیلی خرابه، مدام دارم اینور اونور سرچ میکنم، آخه مگه میشه از بالاترین نقطه بری به نا کجا آباد؟! من برای بعضی از کیوردهای به قول خودشون Competitive مثل "اخبار تنیس"، "رافا نادال"،" نواک جوکوویچ" و خیلیهای دیگه همیشه رنک 1 بودم، الان اصلا نمی تونم پیداشون کنم، آخه چرا؟!
من فک نمیکنم جریمه شده باشم، چون تاپیکها سریع تو گوگل ایندکس میشن، ولی این کیوردهای مهم اصلا معلوم نیست چه بلایی سرشون اومده، تازه من Crawl Rate رو از تو وبمستر تولز تا آخر زیاد کردم.
همین که تو امضام هست. TennisTalkers.com
پس چه مرگشه این گوگل، فک نمیکنم ربطی به کافئین داشته باشه، من اینجا هم چک کردم، ولی تو گویی انگار فروم من کلا حذف شده! هیچ جوره تو صفحات اول پیدا نمیشه.حق با شماست شما جریمه از سوی گوگل نشدید
eshop.byet.ir
forum.byet.ir
dvdroz.ir