• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت من جریمه شده ؟

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
خوشبختانه ما برگشتیم به حالت قبل! :D
فقط امیدوارم گوگل دیگه از این بازیا در نیار واسه من!

sunray

Registered User
لایک‌ها
0
شما کار خاصی انجام دادی یا خود به خود برگشت به حالت قبل ؟

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
شما کار خاصی انجام دادی یا خود به خود برگشت به حالت قبل ؟
کار خاصی که نکردم، یه سری کارا رو کردم نمیدونم کودومش تاثیر داشته. شروع کردم یه سری لینک تو چند تا لینکستان درست کردم ولی بعدی میدونم از اون باشه، مشکل اصلی من فک کنم Duplicate Content بوده، چون 8000 هزار تا از لینکام تو گوگل با آی پی ایندکس شده که 301 Redirect ش کردم.
به نظرم من مشکل اصلی سایت شما دیر لود شدنش هست، من که دو ساعت طول میشکه بازش کنم، از اینجا سرعت سایتت رو تست کن ببین چقدر با بقیه سایتها فرق داره. به نظرم باید سرورتو عوض کنی.
http://siteuptime.ir/en/quicktest.php

sunray

Registered User
لایک‌ها
0
سرعت لود شدنش بالا هست ولی بخاطر حجم صفحه اس. اگه به فرض هم این مشکل باعث کاهش ترافیک شده که الان یه سال و خرده اییه سرعت لود سایت بالاس.

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
بالا نیست، وحشتناک بالاست، خب گوگل که همه حساب کتاباش برای ما مشخص شده نیست که به راحتی سر در بیاریم، ولی میدونم این مسئله براش خیلی مهمه که سایت سریع لود بشه، شما برو از وب مستر تولز، ببین سایت پرفورمنست چه جوریه.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
ببخشید این نامه ای که باید به گوگل نوشت که وبلاگ من ویروسی نیست به کجا باید فرستاد ؟

آخه وبلاگ من بر اثر گذاشتن یک تبلیغ مدتی هست که از جستجوی گوگل اومده بیرون چند وقت پیش هم دوباره به 150 موتور جستجوگر معرفی کردم ولی انگار فایده ای نداشت

خواهشا دقیق توضیح دهید.

ممنون

sunray

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید این نامه ای که باید به گوگل نوشت که وبلاگ من ویروسی نیست به کجا باید فرستاد ؟

آخه وبلاگ من بر اثر گذاشتن یک تبلیغ مدتی هست که از جستجوی گوگل اومده بیرون چند وقت پیش هم دوباره به 150 موتور جستجوگر معرفی کردم ولی انگار فایده ای نداشت

خواهشا دقیق توضیح دهید.

ممنون

تا جایی که من می دونم تو گوگل وبمستر تولز قسمتی هست که اونجا می تونین درخواست reconsideration بدین. اما دقیق نمی دونم که میشه وبلاگ رو هم ثبت کرد یا نه.

بالا