• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت های شرط بندی داستانش چیه ؟

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
در مورد بت خب بدون شک نباید به سایت دیگری غیر از یک ایکس تکیه کرد،،،،،این از نظر اعتبار سایت و اینکه خیالت حداقل از سایت راحت باشه،،،،البته سایت های دیگه ی معتبری هم هست که من دیدم خیلیا راضی بودن ازشون و هیچ مورد شکایتی نداشتن،،ولی اسم نمیبریم اینجا،،،،

دو اینکه بعضی دوستان میگن نمیشه حساب باز کرد تو این عرصه،،،البته درست میگن،،،،اکثر افراد شکست میخورن تو این عرصه،،،چون بی تجربه و با پول بسیار بسیار اندک وارد میشن،،،،یه بار میبازی بعد میای بیرون و غصه خوردن !!!!!

این نمیشه بت زدن،،،،،اصل بت زدن سرمایه هست،،،باید با پول زیاد دست کم 100 تومن وارد بشی و پول رو تقسیم بندی کنی و پخش کنی روی بازی ها،،،نه اینکه به بار باختی بکشی بیرون و ناله کنی،،،،،،البته اگه جدی کسی میخواد وارد این عرصه بشه که باز توصیه نمیکنم وارد شدن رو به شخصه،،،چون به استرسش نمی ارزه و سلامتی مهم تره،،،،،در کل استرس داره این عرصه و اصلا برای جسم و روح خوب نیست و ضربه میزنه قطعا و قطعا به شخص !!! حالا هر چقدر هم بتونی در بیاری و سود هم بکنی،،،،!!!!

خیلیا رو دیدم بهترین ماشین و خونه و خیلی چیزا رو با همین بت زدن خریدن،،،،!!!! ولی بسیار معدود هستن این افراد،،،،

تیم ها تقریبا همشون قرار داد دارن با سایت ها و باید چند تا بازی خراب کنن و تو کلیه ورزش ها هم همین مسئله هست،،،،بالاخره تک و توک باید خراب کاری باشی تو بازیها با هماهنگی بنگاه های بزرگ جهانی مثل یک ایکس و بت365 و در کل بزرگان این عرصه،،،،،که بتون کله پا کنن مردم رو !!!!!

در کل از نظر اعتماد و اطمینان هیچ سایتی به گرد یک ایکس هم نمیرسه در ایران البته منظورم هست،،،،

سایت های در پیت ایرانی هم که هزاران تا هستن بریزید اشغالی و درش رو بذارید خلاص،،،،،((به غیر دو سه تا که تضمینی هستن و سالهاست کار میکنن بدون حتی یک شکایت و معتبر هستن ))

در کل عرصه بت اصلا توصیه نمیشه به اینکه کسی بخواد روش حساب خیلی ویژه باز کنه یه یک دلیل که وحشتناک استرسش بالاست و عرصه لحظه هاست،،،،!!!

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
در مورد بت خب بدون شک نباید به سایت دیگری غیر از یک ایکس تکیه کرد،،،،،این از نظر اعتبار سایت و اینکه خیالت حداقل از سایت راحت باشه،،،،البته سایت های دیگه ی معتبری هم هست که من دیدم خیلیا راضی بودن ازشون و هیچ مورد شکایتی نداشتن،،ولی اسم نمیبریم اینجا،،،،

دو اینکه بعضی دوستان میگن نمیشه حساب باز کرد تو این عرصه،،،البته درست میگن،،،،اکثر افراد شکست میخورن تو این عرصه،،،چون بی تجربه و با پول بسیار بسیار اندک وارد میشن،،،،یه بار میبازی بعد میای بیرون و غصه خوردن !!!!!

این نمیشه بت زدن،،،،،اصل بت زدن سرمایه هست،،،باید با پول زیاد دست کم 100 تومن وارد بشی و پول رو تقسیم بندی کنی و پخش کنی روی بازی ها،،،نه اینکه به بار باختی بکشی بیرون و ناله کنی،،،،،،البته اگه جدی کسی میخواد وارد این عرصه بشه که باز توصیه نمیکنم وارد شدن رو به شخصه،،،چون به استرسش نمی ارزه و سلامتی مهم تره،،،،،در کل استرس داره این عرصه و اصلا برای جسم و روح خوب نیست و ضربه میزنه قطعا و قطعا به شخص !!! حالا هر چقدر هم بتونی در بیاری و سود هم بکنی،،،،!!!!

خیلیا رو دیدم بهترین ماشین و خونه و خیلی چیزا رو با همین بت زدن خریدن،،،،!!!! ولی بسیار معدود هستن این افراد،،،،

تیم ها تقریبا همشون قرار داد دارن با سایت ها و باید چند تا بازی خراب کنن و تو کلیه ورزش ها هم همین مسئله هست،،،،بالاخره تک و توک باید خراب کاری باشی تو بازیها با هماهنگی بنگاه های بزرگ جهانی مثل یک ایکس و بت365 و در کل بزرگان این عرصه،،،،،که بتون کله پا کنن مردم رو !!!!!

در کل از نظر اعتماد و اطمینان هیچ سایتی به گرد یک ایکس هم نمیرسه در ایران البته منظورم هست،،،،

سایت های در پیت ایرانی هم که هزاران تا هستن بریزید اشغالی و درش رو بذارید خلاص،،،،،((به غیر دو سه تا که تضمینی هستن و سالهاست کار میکنن بدون حتی یک شکایت و معتبر هستن ))

در کل عرصه بت اصلا توصیه نمیشه به اینکه کسی بخواد روش حساب خیلی ویژه باز کنه یه یک دلیل که وحشتناک استرسش بالاست و عرصه لحظه هاست،،،،!!!
شما تو یک ایکس فعالیت داری ؟
73.gif

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
شما تو یک ایکس فعالیت داری ؟
73.gif
عزیز بحث فعالیت نیست،،،دارم میگم هر کی رو دیدم اسم یک ایکس رو فقط میگه،،،
خودم هم گاهی اوقات،،شاید ماهی یک دو بار تفریحی بت میزنم،،،،همین

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
عزیز بحث فعالیت نیست،،،دارم میگم هر کی رو دیدم اسم یک ایکس رو فقط میگه،،،
خودم هم گاهی اوقات،،شاید ماهی یک دو بار تفریحی بت میزنم،،،،همین
حالا چرا ترسیدی رفیق ! گفتم اگه فعال هستی نظراتت رو بگو ما هم مستفیض بشیم
45.gif

در مورد ایکس هم خب مشخصه که چرا اکثرا گرایش پیدا کردن اون سمت ,
اینقدر که مدل های مشابه وطنی کلاهبرداری کردن همه گرایش پیدا کردند اون سمت

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
بحث کلاهبرداری به کنار بحث پشتیبانی خوب و پرداخت سریعشون هم بی تاثیرنیست

یک بار از یک سایت ایرانی که اولین و اخرین سایتم بود سوال پرسیدم گفت برو نتیجه را از سایت جهانی چک کن.هر چی گفتم خب ادرسش رو بده همون جواب را هی تکرار میکرد.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بحث کلاهبرداری
هیچ وقت فلسفه کلاهبرداری مدلهای مشابه وطنی در این مقوله رو نفهمیدم ! این یه بیزینس 100% سود خالصه !
حالا چرا ایرانی بجای حفظ این بیزینس پرسود اقدام به کلاهبرداری میکنن برام جای سواله
283.gif

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
هیچ وقت فلسفه کلاهبرداری مدلهای مشابه وطنی در این مقوله رو نفهمیدم ! این یه بیزینس 100% سود خالصه !
حالا چرا ایرانی بجای حفظ این بیزینس پرسود اقدام به کلاهبرداری میکنن برام جای سواله
283.gif
فکر میکنم چون پول مفت بدستشون میرسه زورشون میاد مبالغ بالا را به برنده بدن و کم کم اسمشون بد در میره و مشتری سایتشون کم میشه.اون وقته که یک سایت جدید رو میکنند.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
فکر میکنم چون پول مفت بدستشون میرسه زورشون میاد مبالغ بالا را به برنده بدن و کم کم اسمشون بد در میره و مشتری سایتشون کم میشه.اون وقته که یک سایت جدید رو میکنند.
خب دقیقا چیزی رو که نمیفهمم همینجاست , پول گنده هم بخوان به کسی بدن از پول دیگران میدن , از جیب خودشون نمیدن که

یه مثال ساده , شخص A و B هرکدوم 100 تومن میزارن , شخص A میبره و شخص B میبازه , پول شخص B رو که باخته میدن به شخص A , به همین سادگی
حالا با توجه به مقیاس تعداد کاربران و ضرایب برندگان و بازندگان , باقیمانده پولهای بازندگان میشه سود سایت

مثلا در همین مثال بالا شخص A پنجاه تومن برنده شده و شخص B هم 100 تومن بازنده شده , اینجا 50 تومن برای سایت سود داره

Last edited:

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
مثلا در همین مثال بالا شخص A پنجاه تومن برنده شده و شخص B هم 100 تومن بازنده شده , اینجا 50 تومن برای سایت سود داره

هزینه نمایندگی را حساب کردید؟فکر کنم یکجا خوندم هزینه لایسنسش ده هزار دلاره

همیشه دو طرف شرط مبالغ یکسانی جمع نمیشه یک جا این کفه سنگین تر میشه و باعث کم اوردن منابع مالی سایت میشه.

هزینه های شخصی طرف و براورده کردن عقده ها هم به کنار

البته اینها نظر منه شاید هم اشتباه میکنم

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
هزینه نمایندگی را حساب کردید؟فکر کنم یکجا خوندم هزینه لایسنسش ده هزار دلاره

همیشه دو طرف شرط مبالغ یکسانی جمع نمیشه یک جا این کفه سنگین تر میشه و باعث کم اوردن منابع مالی سایت میشه.

هزینه های شخصی طرف و براورده کردن عقده ها هم به کنار

البته اینها نظر منه شاید هم اشتباه میکنم
درسته ولی اگر این بیزینس ضرر ده بود که الان مثل قارچ اینهمه سایت نداشتیم ,
شما اگر نگاه کنی در یکی دوسال گذشته چقدر سایتهای خارجی تازه تاسیس زیاد شده
همه هم با تبلیغات وسیع در لیگهای معتبر !

فکر کنم ایرانی ها بخاطر مسائل قانونی ترجیح میدن چندصباحی بخورن و جیم بزنن تا بصورت مستمر فعالیت کنن

pershima

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
34

همین سایت یک ایکس هم محدودیت برنده شدن داره و اگه مبلغ زیادی برنده بشی حسابت با محدودیت مواجه میشه(تجربه شخصی)

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
درسته ولی اگر این بیزینس ضرر ده بود که الان مثل قارچ اینهمه سایت نداشتیم ,
شما اگر نگاه کنی در یکی دوسال گذشته چقدر سایتهای خارجی تازه تاسیس زیاد شده
همه هم با تبلیغات وسیع در لیگهای معتبر !

فکر کنم ایرانی ها بخاطر مسائل قانونی ترجیح میدن چندصباحی بخورن و جیم بزنن تا بصورت مستمر فعالیت کنن
ضرر ده نیست اینها کاری میکنند که سودشون کم بشه و نتوانند یا نخواهند پرداخت کنند.
به نظر من فعالیت اکثرشون مستمره.این رو میبندن بعدی رو باز میکنند.
یکی بود از یکی از همکارام کلاهبرداری میکرد و میرفت شرط میزد.یک بار پسوردش را پیدا کردیم رفتم سابقه اکانت و پیامهاش را چک کردم.

دیدم برای یکی از پرداختها شاکی بود که چرا اکانتم شارژ نشده.پشتیبانی جواب داده بود که شما فلان سایت را شارژ کردی.اگر اسکرین از پیامش پیدا کردم اینجا میذارم

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
این هم یکی از پیامها

فایل های ضمیمه

• 1607408711713.jpg
    1607408711713.jpg
    260 KB · نمایش ها: 53

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
خب دقیقا چیزی رو که نمیفهمم همینجاست , پول گنده هم بخوان به کسی بدن از پول دیگران میدن , از جیب خودشون نمیدن که

یه مثال ساده , شخص A و B هرکدوم 100 تومن میزارن , شخص A میبره و شخص B میبازه , پول شخص B رو که باخته میدن به شخص A , به همین سادگی
حالا با توجه به مقیاس تعداد کاربران و ضرایب برندگان و بازندگان , باقیمانده پولهای بازندگان میشه سود سایت

این سایتها غیرقانونین و فعالیت در آنها غیر قانونی هست، در نتیجه وقتی کلاهبرداری می کنند افراده خیلی کمی شکایت می کنن چون خوده شاکی مرتکب جرم شده.

مورد بعدی برندینگ هست، با توجه به فیلتر شدن این سایتها، آنها مدام نام دامین رو تغییر میدهند، و وقتی برندی وجود نداشته باشه اعتباری بوجود نمیاد چون در نهایت مجبور به تعویض دامین هستند قبل تعویض با کلاهبرداری آنرا انجام میدن

javcity

Registered User
لایک‌ها
222
راحت آقایون بدون تعارف سایت های بت و شرط بندی عذر میخوام ولی شلوار آدم رو پایین میکشن و اعتییا د آور هم هست ببخشین رک گفتم

smallfrank

Registered User
لایک‌ها
173
1xbet واسه ایرانی ها توصیه میشه
ولی بهتره اونجا هم خودتونو خارجی جا بزنید و کلا با بیت کوین شارژ و برداشت کنید

addel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
در یک سایت نوشته بودن بانک مرکزی از درگاه های پرداخت برای شرط بندی خبر داره ولی جلوش رو نمیگیره

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
برو کار نکن نگو کار چیست

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
بجای کار کردن با سایتهای درپیت ایرانی
یا بت زدن که امکان باخت هست