اصلا سایت کلاه بردار باشه چطور ممکن حساب خالی کنن ؟
امکان داره , البته من با ایرانی ها کار نکردم ولی سایت وان ایکس چند وقت قبل پرداخت کارت به کارت مستقیم ایرانی داشت
ولی زود به زود کارت تغییر میکرد , بعد از یه مدت کارت به کارت رو برداشت و یه سیستم جدید گذاشت , پرداخت ریالی مستقیم !
رویه کار هم خیلی خنده دار و عجیب بود , یه سایت بود که بهش منتقل میشدی و اونجا یوزرنیم و پسورد اینترنت بانکت رو ثبت میکردی و مبلغی که میخوای شارژ کنی !!!
بعد خودشون توصیه کرده بودن به منظور جلوگیری از کلاهبرداری یه حساب جدید برای اینکار در بانک باز کنید و در هر مرحله فقط مبلغی رو که میخواید شارژ کنید به اون حساب منتقل کنید !!
واقعا خنده دار بود ! اول میگفت یوزرنیم و پسورد اینترنت بانکت رو بده بعد توصیه های امنیتی برای جلوگیری از کلاهبرداری میداد !!
البته جزییاتش دقیق یادم نیست , یه چیزی مثل این بود
در مورد بقیه هم من با
@AMIR beIN SPORTS موافقم , بیشتر اینا همش داستانه , یه جورایی جو درست کردن که مردم رو بترسونن که اینا حساب ها رو خالی میکنن
من خودم دوستی دارم که چندین سال هست داره روزانه میلیونی تو سایت ایرانی میزنه تا الان هم یک ریال از حسابش کم نشده , چه اون زمان که رمز یکبار مصرفی وجود نداشت
همونطور که خودتون گفتید چون قمار یه چیزی مثل مصرف مشروب میمونه و اختیاری هست و نمیتونن جلوش رو بگیرن , این داستان کلاهبرداری رو درست کردن که مردم خودشون بترسن و بیخیال بشن