• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت های شرط بندی داستانش چیه ؟

aassww

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
با درود به هیچ عنوان تو این سایتهای قمار شرطبندی نروید یکی از اشنایان ما کل موجودی بانکی اش چهل سه میلیون بود تمام حسابش را خالی کردن سایتهای قمار هزاران شاکی تو ایران دارند که دستشان هم به هیچ جایی بند نیست طرف اطلاعات کارت باباش را تو سایت قمار داده تا مثلا پنجاه هزار تومان بازی کنه فرداش پدرش دیده کل موجودی بانکی اش را خالی کردن

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
با درود به هیچ عنوان تو این سایتهای قمار شرطبندی نروید یکی از اشنایان ما کل موجودی بانکی اش چهل سه میلیون بود تمام حسابش را خالی کردن سایتهای قمار هزاران شاکی تو ایران دارند که دستشان هم به هیچ جایی بند نیست طرف اطلاعات کارت باباش را تو سایت قمار داده تا مثلا پنجاه هزار تومان بازی کنه فرداش پدرش دیده کل موجودی بانکی اش را خالی کردن

از لحاظ علمی چطور ممکن است ؟ با رمز پویا یک بار مصرف؟

این سایت ها کلاه بردار هستن کاملا ( خوک های استانبول )

اما چرا همه مثال ها یکی از نزدیکان هست ؟

احساس نمیکنید یک کلاغ چهل کلاغ است؟

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
از لحاظ علمی چطور ممکن است ؟ با رمز پویا یک بار مصرف؟

این سایت ها کلاه بردار هستن کاملا ( خوک های استانبول )

اما چرا همه مثال ها یکی از نزدیکان هست ؟

احساس نمیکنید یک کلاغ چهل کلاغ است؟
عزیز بعضی حرف ها اشنا هست و تکراری و تو کلیه عرصه ها هم میگن،،،،،،یکیش مثل همین حرف ایشون،،،،

به هیچ عنوان صحت نداره این حرف ها،،،من کسی رو میشناسم شاید بالای 300 400 تومن تراکنش داشته تو همین دو سه تا سایت معتبر و با حساب داخلی خودش تو ایران،،،،حساب بانکی منظورمه و هیچ مشکلی نبوده و راحت داره فعالیت میکنه،،،،،،

سایت باید مطمئن باشه،،،همین،،،،،نه سایت های اشغال،،،،سایت های معتبر که رزومه و سوابقشون دیگه مشخص شده برای همه و شاید ده سال باشه فعال هستن محاله ممکن هست همچین مشکلی پیش بیاد برای کاربراش،،،،،و هستن چندتایی که بسیار مطمئن هستن،،،،

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
عزیز بعضی حرف ها اشنا هست و تکراری و تو کلیه عرصه ها هم میگن،،،،،،یکیش مثل همین حرف ایشون،،،،

به هیچ عنوان صحت نداره این حرف ها،،،من کسی رو میشناسم شاید بالای 300 400 تومن تراکنش داشته تو همین دو سه تا سایت معتبر و با حساب داخلی خودش تو ایران،،،،حساب بانکی منظورمه و هیچ مشکلی نبوده و راحت داره فعالیت میکنه،،،،،،

سایت باید مطمئن باشه،،،همین،،،،،نه سایت های اشغال،،،،سایت های معتبر که شاید ده سال باشه فعال هستن محاله ممکن هست همچین مشکلی پیش بیاد برای کاربراش،،،،،و هستن چندتایی که بسیار مطمئن هستن،،،،

اصلا سایت کلاه بردار باشه چطور ممکن حساب خالی کنن ؟

فقط اکانت رو میبندن !!

این جرجندی هم مغلطه میکنه میگه سایت های بت کلاه بردارن ! پول شویی و ..

همه حرفاش درسته

ولی باید قبول کرد مسئله قمار شخصی هست ! مثل کسی که تریاک مصرف میکنه یا مشروب میخوره

همه مضر هست ولی خوب دراخر تصمیم گیرنده خود فرد هست

الان شنیدن گفتن 70هزار قمار باز شناسایی کردن

نوبرن

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511

فقط اکانت رو میبندن !!

این جرجندی هم مغلطه میکنه میگه سایت های بت کلاه بردارن ! پول شویی و ..

همه حرفاش درسته

ولی باید قبول کرد مسئله قمار شخصی هست ! مثل کسی که تریاک مصرف میکنه یا مشروب میخوره

همه مضر هست ولی خوب دراخر تصمیم گیرنده خود فرد هست

الان شنیدن گفتن 70هزار قمار باز شناسایی کردن

نوبرن

کاملا درسته عزیز،،،اصلا خالی کردن حساب ممکن نیست به خاطر رمز پویا،،،،،شاید لیمیت بکنن و اخرش هم مسدود،،،،،
در مورد مضر بودنش هم بله موافقم،،،،،به خود شخص ربط داره،،،،،کاملا شخصی هست،،،،،در مورد این شناسایی هم،،،،دیگه عادت کردن اونایی که فعال هستن تو این عرصه،،،،پرت و پلا هست،،،،،!!!!!

اصلا به اینا چه ربطی داره؟؟،،،،یارو پول خودش هست،،،و هر کاری دوست داره میتونه بکنه،،،،!!!
تو این چند روز گذشته دائم دارن میگن که فلان کردیم و غیره،،،،،،که تا الان هزاران بار گفتن،،،،،!!!!!

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
قبلا تو شهر ما از این مغازه های شرطبندی بود.
طرف اگه میبرد میرفت مغازه طرف و پولشو میگرفت :D
اگه همونا رو راه بندازن به نظر خیلی بهتره. یا این که چند تا سایت داخلی را مجوز فعالیت بدن و نظارت کنن بهشون.
بالاخره چه بخواییم چه نخواییم یک سری افراد برای تفریح هم که شده دوست دارن قمار کنن.
هرچی باشه باز این قمارهای فوتبالی ضررش میتونه کمتر باشه از قمارخونه های مخفیانه یا این سایت های بت خارجی که باعث خروج ارز میشوند!

radair

Registered User
لایک‌ها
82
به نظر من که کلاه برداریه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
امکان داره , البته من با ایرانی ها کار نکردم ولی سایت وان ایکس چند وقت قبل پرداخت کارت به کارت مستقیم ایرانی داشت
ولی زود به زود کارت تغییر میکرد , بعد از یه مدت کارت به کارت رو برداشت و یه سیستم جدید گذاشت , پرداخت ریالی مستقیم !

رویه کار هم خیلی خنده دار و عجیب بود , یه سایت بود که بهش منتقل میشدی و اونجا یوزرنیم و پسورد اینترنت بانکت رو ثبت میکردی و مبلغی که میخوای شارژ کنی !!!

بعد خودشون توصیه کرده بودن به منظور جلوگیری از کلاهبرداری یه حساب جدید برای اینکار در بانک باز کنید و در هر مرحله فقط مبلغی رو که میخواید شارژ کنید به اون حساب منتقل کنید !!

واقعا خنده دار بود ! اول میگفت یوزرنیم و پسورد اینترنت بانکت رو بده بعد توصیه های امنیتی برای جلوگیری از کلاهبرداری میداد !!
evilsmile.gif

البته جزییاتش دقیق یادم نیست , یه چیزی مثل این بود

در مورد بقیه هم من با @AMIR beIN SPORTS موافقم , بیشتر اینا همش داستانه , یه جورایی جو درست کردن که مردم رو بترسونن که اینا حساب ها رو خالی میکنن
من خودم دوستی دارم که چندین سال هست داره روزانه میلیونی تو سایت ایرانی میزنه تا الان هم یک ریال از حسابش کم نشده , چه اون زمان که رمز یکبار مصرفی وجود نداشت

همونطور که خودتون گفتید چون قمار یه چیزی مثل مصرف مشروب میمونه و اختیاری هست و نمیتونن جلوش رو بگیرن , این داستان کلاهبرداری رو درست کردن که مردم خودشون بترسن و بیخیال بشن

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
در مورد بقیه هم من با @AMIR beIN SPORTS موافقم , بیشتر اینا همش داستانه , یه جورایی جو درست کردن که مردم رو بترسونن که اینا حساب ها رو خالی میکنن
من خودم دوستی دارم که چندین سال هست داره روزانه میلیونی تو سایت ایرانی میزنه تا الان هم یک ریال از حسابش کم نشده , چه اون زمان که رمز یکبار مصرفی وجود نداشت

همونطور که خودتون گفتید چون قمار یه چیزی مثل مصرف مشروب میمونه و اختیاری هست و نمیتونن جلوش رو بگیرن , این داستان کلاهبرداری رو درست کردن که مردم خودشون بترسن و بیخیال بشن

خود بهادر اونلو (وحشی) که یه مدت زیر مجموعه امیرشقاقی سایت شرطبندی داشت توضیح میده که شبانه ,بخصوص پنجشنبه ها, کارت ها رو خالی میکردن,بعدش هم کلا کار فیشینگ سایت ها رو سپردن به یه گروه مجزا و اطلاعات کارت ملت رو میفروختن بهشون. بعد شما میگی کلاهبرداری داستان سرایی بیش نیست!

دقیقه 15 تا 18

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
خود بهادر اونلو (وحشی) که یه مدت زیر مجموعه امیرشقاقی سایت شرطبندی داشت توضیح میده که شبانه ,بخصوص پنجشنبه ها, کارت ها رو خالی میکردن,بعدش هم کلا کار فیشینگ سایت ها رو سپردن به یه گروه مجزا و اطلاعات کارت ملت رو میفروختن بهشون. بعد شما میگی کلاهبرداری داستان سرایی بیش نیست!

از لحاظ تکنیکالی شما بفرمایید من به عنوان فیشینگ کار چطور میتونم با کد یک بارمصرف هم یک بار حسابتون شارژکنم --- هم دوباره خالی کنم

این که بگید همون یک بار ممکن خالی کنه حسابت رو! اینو قبول دارم و میپذریم..

اما اینکه شبونه خالی میکردن !! چرا چون یک بار کد یک بار مصرف گرفته شده و مصرف شده ! با همون شبونه خالی میکردن !!

حتی گفته بشه اکانت مشتریان بسته شه ! نیز این هم قابل باور هست که قطعا شاید همینطور باشه

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
از لحاظ تکنیکالی شما بفرمایید من به عنوان فیشینگ کار چطور میتونم با کد یک بارمصرف هم یک بار حسابتون شارژکنم --- هم دوباره خالی کنم

این مصاحبه جدید هست اما این صحبت ها مربوط به قبل از اجباری شدن رمز دوم هست. بهادر اونلو تقریبا دو سال پیش سایتش رو زد و سال پیش هم با شقاقی به مشکل خورد.

این که بگید همون یک بار ممکن خالی کنه حسابت رو! اینو قبول دارم و میپذریم..

1_ همون یک بار به قول شما میشه خالی کرد.

حتی گفته بشه اکانت مشتریان بسته شه !

2- این هم مورد شایعی هست,موارد زیادی اعلام کردن که بعد از برد سنگین تو بازی های فوتبال حسابشون مسدود میشه و میگن چنین نام کاربری تو سیستم ما نیست

3- تاکید این سایت دارها روی یه سری بازی های من درآوردی مثل انفجار و poop هست که به شکلی غیرمنصفانه طراحی شده. مثل اینکه طوری برنامه نویس شده که 96 درصد امکان باخت داره.

من مورد یک رو کسی ندیدم گزارش کرده باشه.اما مورد دو و سه به مراتب گزارش شده و مصداق کلاهبرداری هست.دقیقا باید چکار بکنند که کارشون از نظر شما کلاهبردای محسوب بشه ؟

البته خودتون بهتر از من مطلع هستین که سایت شرطبندی قانونی هم قواعد و قوانین خودش رو داره و مسدود کردن بدون علت حساب و اینطور بازی های غیرمنصفانه مثل انفجار هیچ جای دنیا قانونی نیست.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714

دقیقه 15 تا 18

استاد اینا انگل های مجازی هستن که برای تو چشم بودن هر شتی میخورن
دوست خودم تا الان چند صد میلیون تو سایت ایرانی از طریق درگاه شاپرک شارژ کرده , تا الان 1 ریال هم از حسابش کم نشده

خود این برنامه چند چند که به این موضوع پرداخته که کلا یه کمدی کلاسیکی بیش نیست , مثلا رفته با دنیا جهان بدبخت مصاحبه کرده !!
25r30wi.gif
آخه دنیا جهانبخت سر پیازه ؟ ته پیازه ؟

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
دوست خودم تا الان چند صد میلیون تو سایت ایرانی از طریق درگاه شاپرک شارژ کرده , تا الان 1 ریال هم از حسابش کم نشده

کدوم سایت ؟ دقیقا چند میلیون ؟ بیشترین مبلغی که روی یه بازی برده چقدر بوده؟

البته شما مختار هستین پولتون رو به هر شکلی خواستین خرج بکنید و هر ریسکی رو خواستین بکنید. کما اینکه تو تاپیک کریپتوکارنسی به سادگی کلاهبرداری لایو یوتیوب رو باور کرده بودین

ایلان ماسک داره لایو مصاحبه میکنه , یکی از بحث ها دوج کوین هست ,
تو اسکرین زده اگر حداقل 100 هزار دوج کوین بفرستید به آدرس کانتراکت بلافاصله دوبرابر دریافت میکنید !!

اما سایت های فارسی که به قول خودتون توسط همین انگل های مجازی پروموت میشه با استانداردهای جهانی غیرمنصفانه و غیرقانونی هستند.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
.اما مورد دو و سه به مراتب گزارش شده و مصداق کلاهبرداری هست.دقیقا باید چکار بکنند که کارشون از نظر شما کلاهبردای محسوب بشه ؟
چرا کلاهبرداریه ؟ در تمام دنیا کازینو وجود داره و عالم و آدم میدونن که مثلا بازیهای ماشینی طوری طراحی شدن که مثلا 60 به 40 باشه
یعنی کاربر 60% ببازه و 40% ببره , خب الان این کلاهبرداریه ؟ شما پول میدی که سرگرم بشی , شما شهر بازی نمیری ؟ اینم دقیقا همونه

منتها تو جامعه ما فرهنگ استفاده از این سیستم وجود نداره

پ.ن : من طرفدار سایت های شرط بندی نیستم فقط میگم این یه بیزینس در کنار بقیه بیزینس ها , ماهیت وجودی بیزینس هم اینه که فقط به سود خودش فکر کنه

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
کدوم سایت ؟ دقیقا چند میلیون ؟ بیشترین مبلغی که روی یه بازی برده چقدر بوده؟

البته شما مختار هستین پولتون رو به هر شکلی خواستین خرج بکنید و هر ریسکی رو خواستین بکنید. کما اینکه تو تاپیک کریپتوکارنسی به سادگی کلاهبرداری لایو یوتیوب رو باور کرده بودین

اما سایت های فارسی که به قول خودتون توسط همین انگل های مجازی پروموت میشه با استانداردهای جهانی غیرمنصفانه و غیرقانونی هستند.
الان شما چطور تشخیص دادی که من اون بخش رو باور کردم ؟ من اون مورد رو اطلاع رسانی کردم
رفیق من اینقدر تو این فضای مجازی بودم که بتونم تشخیص بدم چیه باید باور کنم چیو نکنم

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
چرا کلاهبرداریه ؟ در تمام دنیا کازینو وجود داره و عالم و آدم میدونن که مثلا بازیهای ماشینی طوری طراحی شدن که مثلا 60 به 40 باشه
یعنی کاربر 60% ببازه و 40% ببره

60 به 40 بله. اما 96 به 4 هیچ جای دنیا با لایسنس و مجوز به صورت قانونی وجود نداره

الان شما چطور تشخیص دادی که من اون بخش رو باور کردم ؟ من اون مورد رو اطلاع رسانی کردم
رفیق من اینقدر تو این فضای مجازی بودم که بتونم تشخیص بدم چیه باید باور کنم چیو نکنم

رفیق کاربلد با قدمت من, به نظرت وقتی اطلاع رسانی میکنی نباید یه هشدار بذاری که این چیزی که داری اطلاع رسانی میکنی اسکم هست و ممکنه یه ساده لوحی روی اطلاع رسانی شما باورش کنه و پولش رو از دست بده؟

موفق باشی

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
60 به 40 بله. اما 96 به 4 هیچ جای دنیا با لایسنس و مجوز به صورت قانونی وجود نداره
اون سایت اختیار داره درصد برد و باخت رو خودش تعریف کنه , دوست داره 95 به 5 بزاره , بازم اسمش کلاهبرداری نیست , یه بازی های با قانون های خودش

رفیق کاربلد با قدمت من, به نظرت وقتی اطلاع رسانی میکنی نباید یه هشدار بذاری که این چیزی که داری اطلاع رسانی میکنی اسکم هست و ممکنه یه ساده لوحی روی اطلاع رسانی شما باورش کنه و پولش رو از دست بده؟
من چرا باید هشدار بدم ؟ هر کسی عقل و قدرت تشخیص داره , من چیزی رو منتشر میکنم تشخیص درست و غلطش با بیننده هست
شما هرچیزی تو فضای مجازی می بینی دنبال هشدار تایید و تکذیب میگردی ؟!

رییس جمهور مملکت اومد گفت همه چیز رو به بورس واگذار کنید , ملت هجوم بردن تو بورس و بعد بورس سقوط کرد !! چه انتظاری داری شما !!

AMIR beIN SPORTS

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
2,511
بازم تاکید میکنم به هیچ عنوان امکان نداره خالی کردن حساب از طرف سایت های معتبر،،،،حتی دزداشون هم فکر نمیکنم به شخصه الان با رمز دوم یکبار مصرف بتونن خالی کنن،،،،!!،،،اینا هم همش جو سازی هست،،که هر ساله همین کار رو میکنن،،،،و میگن تا بترسونن،،،،فقط همین،،،،،!!!،،،،منم مثل این دوستمون کسانی رو میشناسم خیلی خیلی سنگین کار میکنن،،،،،و هیچ مشکلی نداشتن تا الان،،،،،چندین ساله فعالیت دارن و هیچ خبری نشده،،،،،!!!!!

سنگین که میگم یعنی ماهی نزدیک 100 تومن تراکنش دارن،،،!!!!!!

شما باید ابتدا سایتت رو انتخاب بکنی،،،،،که به مشکل برنخوری،،،،سوابق سایت ها هم که مشخص و رزومشون کاملا واضح و مشخص هست،،،،دیگه بحثی نمیمونه،،،،چند تا هم بیشتر نیستن،،،شاید حدود 6/7 تا در کل،،،،،،که در راسشون با اختلاف یک ایکس هست،،،،،
+
یه تیپ سایت در پیت و اشغال میمونه که هر کاری و کلاهبرداری و کثافت کاری امکان داره انجام بدن که بحثش جداست این،،،و تکلیفشون مشخصه،،،،،،اینا تعدادشون بالای 100 تا یا بیشتر حتی هست،،،،!!!

بالا