روح سگ ولگرد
Registered User
مطمئنن دلیلش گناه های زیادی بود که در عید کنار سواحل خلیج فارس شاهد بودیم....
شهدا شرمنده ایم
شهدا شرمنده ایم
در پی سخنان بزرگ عمو روحی ، سه عکسی که پنهان دارم رو رو میکنم باشد که شرمندگی ما ، مورد قبول شهدای آن بزرگوار قرار بگیرد ... ان شا اللهمطمئنن دلیلش گناه های زیادی بود که در عید کنار سواحل خلیج فارس شاهد بودیم....
شهدا شرمنده ایم
خواب دیدی کجا زلزله اومده؟
نه ربطی نداره. چیزی منفجر نشده .
خدا رو شکرگوز چه ربطی داره به شقیقه؟؟
نه داداش یه اتفاق طبیعیه، حادثه خبر نمیکند
خدا رو شکر
فکر کردم بخشهای خبری از ساعت 19 تا الان و این کارشناسان خودشون جر میدن که این امر القاء کنند ؛مشکلی در نیروگاه نیست مخصوصا بخش خبری 22:30 شبکه دو
آره واقعن ! برای مثال من یه دوستی داشتم توی یه انجمن بودیم. بعد نمی دونم چی شد شایعه شد برادران گمنام توی سایت هستند. بعد این رفیق ما هم نزدیک بود از ترس شلوارشو خیس کنه ،پست هاش 180 درجه تغییر کرد ، محل سکونتش رو هم نوشت جمهوری اسلامی !
بعد به همه ی آرمان های شرکا پشت پا زد و پا به فرار گذاشت و دیگه جرات نکرد بیاد اونجا !
گهگاه پست هاش رو توی همین پی تی می بینم ، و همیشه افسوس می خورم که چی بود و چی شد ! واقعن حیف ... !
صدا و سیمای آخوندی داشت بازی استقلال رو نشون میداد هی زیرنویس میکزد زلزله رو تازه 3 روز هم عزای عمومی اعلام کردند هنوز یادمون نرفته که زمان زلزله ی آذربایجان مراسم شب قدر گذاشته بودند و تا 24 ساعت بعد خبری از زلزله نداشتند .... مردم آذربایجان هم حق دارند بگن میخوایم مستقل بشیم ... والا .....
بله، همین خود شما را میگم دوست عزیز. شما که در انتظار تغییر هستید. من خودم تغییرم ولی شما
صدا و سیمای آخوندی داشت بازی استقلال رو نشون میداد هی زیرنویس میکزد زلزله رو تازه 3 روز هم عزای عمومی اعلام کردند هنوز یادمون نرفته که زمان زلزله ی آذربایجان مراسم شب قدر گذاشته بودند و تا 24 ساعت بعد خبری از زلزله نداشتند .... مردم آذربایجان هم حق دارند بگن میخوایم مستقل بشیم ... والا .....
جمهوری آذربایجان کشور زیبا و اروپاییه درسته ... ولی حکومت دیکتاتوری ای داره ....حقشونه که بخوان مستقل شن! چه گناهی کردن که باید **** آخـوندی رو تحمل کنن؟ ملحق شن به یه جمهوری لائیک و پیشرفته حال کنن. اصلا به درک ایران هزار تیکه شه ولی مردمش به آزادی برسن. شیرم تو ناسیونالیسم.
جمهوری آذربایجان کشور زیبا و اروپاییه درسته ... ولی حکومت دیکتاتوری ای داره ....
بیخیال دیکتاتوری...سگ بیاد حکومت کنه ولی سکولار باشه! الان اگه پینوشه هم حکومت می کرد ولی سکولار بود بنده لال می شدم.جمهوری آذربایجان کشور زیبا و اروپاییه درسته ... ولی حکومت دیکتاتوری ای داره ....
اینم بیخیال بابا...سوئیس هم تنوع قومیت داره.بنده هم شیرم تو تنوع قومیت ها که یکی از عوامل عقب ماندگیمون هست . کشور یک دست بود به جای ساختن جوک ، به کاراری دیگه می رسیدیم
اون ترکا هم مالی نیستند .... وضعیت حقوق بشر توی ترکیه خوب نیس (در مورد حقوق کردا ... البته تازگیا مث اینکه دارند با هم صلح میکنند ....)ترکیه رو میگه احتمالا
تجاوز،شکنجه، و کشتار زنان ارمنی به دست مسلمانان ترکیه...تنها جرم آنها مسلمان نبودن بوداون ترکا هم مالی نیستند .... وضعیت حقوق بشر توی ترکیه خوب نیس (در مورد حقوق کردا ... البته تازگیا مث اینکه دارند با هم صلح میکنند ....)
خب الان میگی ما باید دقیقا چیکار کنیم؟!!!!؟بنده هم شیرم تو تنوع قومیت ها که یکی از عوامل عقب ماندگیمون هست . کشور یک دست بود به جای ساختن جوک ، به کاراری دیگه می رسیدیم
کل ایرانو که قتل عام کردی!خب الان میگی ما باید دقیقا چیکار کنیم؟!!!!؟
بزنیم تو کار نسل کشی ترک ها، کردها، عربها، ترکمن ها، رشتی ها، قزوینی ها، لرها...(خسته شدم:دی) تا کشور پیشرفت کنه؟!
یا نه این پستت فقط یه آرزو بود؟! همینجور یه چیزی تفت میدی واسه خودت داداش!