• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سبک زندگی شما در این لحظه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
مطمئنن دلیلش گناه های زیادی بود که در عید کنار سواحل خلیج فارس شاهد بودیم....

شهدا شرمنده ایم
در پی سخنان بزرگ عمو روحی ، سه عکسی که پنهان دارم رو رو میکنم باشد که شرمندگی ما ، مورد قبول شهدای آن بزرگوار قرار بگیرد ... ان شا الله
sharmandegi.gif

144910_961.jpg
4538d1280813396-x3fpk6.jpg
FunShad.Com-20091124-1728efbda81692282ba642aafd57be3a.jpg

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
طیّ اخرین اسناد و مدارک از اقای مموتی.به دلیله این که زلزله ی اذربایجانو دفعه قبلی تسلیت نگفتن.زلزله ی امروزو از پریروزش پیشاپیش تسلیت گفتن که جبران شه.منبع:هاله ی نوره شیفته روزهای فرد

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
نه ربطی نداره. چیزی منفجر نشده .

گوز چه ربطی داره به شقیقه؟؟
نه داداش یه اتفاق طبیعیه، حادثه خبر نمیکند
خدا رو شکر
فکر کردم بخشهای خبری از ساعت 19 تا الان و این کارشناسان خودشون جر میدن که این امر القاء کنند ؛مشکلی در نیروگاه نیست مخصوصا بخش خبری 22:30 شبکه دو

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
خدا رو شکر
فکر کردم بخشهای خبری از ساعت 19 تا الان و این کارشناسان خودشون جر میدن که این امر القاء کنند ؛مشکلی در نیروگاه نیست مخصوصا بخش خبری 22:30 شبکه دو

تنها ربط زلزله و نیروگاه اینه که کمک های خارجی رو قبول نمیکنن

نیروگاه بناب در آذربایجان شرقی هست . میگن اونجا یه غلط هایی میکنن به خاطر همین کمک های خارجی رو رد کردن

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آره واقعن ! برای مثال من یه دوستی داشتم توی یه انجمن بودیم. بعد نمی دونم چی شد شایعه شد برادران گمنام توی سایت هستند. بعد این رفیق ما هم نزدیک بود از ترس شلوارشو خیس کنه ،پست هاش 180 درجه تغییر کرد ، محل سکونتش رو هم نوشت جمهوری اسلامی !
بعد به همه ی آرمان های شرکا پشت پا زد و پا به فرار گذاشت و دیگه جرات نکرد بیاد اونجا !
گهگاه پست هاش رو توی همین پی تی می بینم ، و همیشه افسوس می خورم که چی بود و چی شد ! واقعن حیف ... !
1364103857392.gif

بله، همین خود شما را میگم دوست عزیز. شما که در انتظار تغییر هستید. من خودم تغییرم ولی شما :)

Chilbuk

Registered User
لایک‌ها
190
صدا و سیمای آخوندی داشت بازی استقلال رو نشون میداد هی زیرنویس میکزد زلزله رو تازه 3 روز هم عزای عمومی اعلام کردند هنوز یادمون نرفته که زمان زلزله ی آذربایجان مراسم شب قدر گذاشته بودند و تا 24 ساعت بعد خبری از زلزله نداشتند .... مردم آذربایجان هم حق دارند بگن میخوایم مستقل بشیم ... والا .....

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
صدا و سیمای آخوندی داشت بازی استقلال رو نشون میداد هی زیرنویس میکزد زلزله رو تازه 3 روز هم عزای عمومی اعلام کردند هنوز یادمون نرفته که زمان زلزله ی آذربایجان مراسم شب قدر گذاشته بودند و تا 24 ساعت بعد خبری از زلزله نداشتند .... مردم آذربایجان هم حق دارند بگن میخوایم مستقل بشیم ... والا .....

پست قبلی گفتم اینو !

در کمال پررویی میگن در جمهوری آذربایجان رای گیری کنیم برای پیوستن به ایران :wacko: سنگ پای اعلای قزوین . انگار تو ایران برای همه چی نطر مردم رو میپرسن که اونجا هم میخوان ....

پیشنهاد کیهان: برگزاری رفراندوم الحاق به ایران در جمهوری آذربایجان

کیهان :wacko: برادر حسین تو روحت

رفراندوم ما هم شده راهپیمایی 22 بهمن .

بله، همین خود شما را میگم دوست عزیز. شما که در انتظار تغییر هستید. من خودم تغییرم ولی شما :)

بنده اعلام میکنم اگه اتفاقی بیفته به صورت داوطلبانه مزدور ج.ا خواهم شد و به طرف مردمی که به خاطر شکمشون میان خیابون تیراندازی خواهم کرد

این مردم لیاقت هیچی رو ندارن . صدرحمت به هموطنان کره ای ام

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628

حقشونه که بخوان مستقل شن! چه گناهی کردن که باید **** آخـوندی رو تحمل کنن؟ ملحق شن به یه جمهوری لائیک و پیشرفته حال کنن. اصلا به درک ایران هزار تیکه شه ولی مردمش به آزادی برسن. شیرم تو ناسیونالیسم.

Chilbuk

Registered User
لایک‌ها
190
حقشونه که بخوان مستقل شن! چه گناهی کردن که باید **** آخـوندی رو تحمل کنن؟ ملحق شن به یه جمهوری لائیک و پیشرفته حال کنن. اصلا به درک ایران هزار تیکه شه ولی مردمش به آزادی برسن. شیرم تو ناسیونالیسم.
جمهوری آذربایجان کشور زیبا و اروپاییه درسته ... ولی حکومت دیکتاتوری ای داره ....

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
جمهوری آذربایجان کشور زیبا و اروپاییه درسته ... ولی حکومت دیکتاتوری ای داره ....
بیخیال دیکتاتوری...سگ بیاد حکومت کنه ولی سکولار باشه! الان اگه پینوشه هم حکومت می کرد ولی سکولار بود بنده لال می شدم.
بنده هم شیرم تو تنوع قومیت ها که یکی از عوامل عقب ماندگیمون هست . کشور یک دست بود به جای ساختن جوک ، به کاراری دیگه می رسیدیم
اینم بیخیال بابا...سوئیس هم تنوع قومیت داره.
اصلا چه اصراری دارید این مملکت خراب شده پابرجا بمونه؟ غیر از سرویس شدن دهنمون نتیجه ی دیگه ای نخواهد داشت این موضوع.
راه حل هم فعلا حمله نظامی تحت عنوان operation freedom iran هست که حاج حسین اوباما شخم لازمه رو نداره برای اینکار.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
در حال حاضر نه اذربایجان مالیه , نه ترکیه!
ولی ترکا بیشتر ترکیه رو دوس دارن .
خودمم تبریزیم.

Chilbuk

Registered User
لایک‌ها
190
اون ترکا هم مالی نیستند .... وضعیت حقوق بشر توی ترکیه خوب نیس (در مورد حقوق کردا ... البته تازگیا مث اینکه دارند با هم صلح میکنند ....)
تجاوز،شکنجه، و کشتار زنان ارمنی به دست مسلمانان ترکیه...تنها جرم آنها مسلمان نبودن بود
http://www.free-image-hosting.com/images/2013/04/09/v3OYZ.jpg

supermirrora

Registered User
لایک‌ها
447
بنده هم شیرم تو تنوع قومیت ها که یکی از عوامل عقب ماندگیمون هست . کشور یک دست بود به جای ساختن جوک ، به کاراری دیگه می رسیدیم
خب الان میگی ما باید دقیقا چیکار کنیم؟!!!!؟
بزنیم تو کار نسل کشی ترک ها، کردها، عربها، ترکمن ها، رشتی ها، قزوینی ها، لرها...(خسته شدم:دی) تا کشور پیشرفت کنه؟!
یا نه این پستت فقط یه آرزو بود؟! همینجور یه چیزی تفت میدی واسه خودت داداش!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
خب الان میگی ما باید دقیقا چیکار کنیم؟!!!!؟
بزنیم تو کار نسل کشی ترک ها، کردها، عربها، ترکمن ها، رشتی ها، قزوینی ها، لرها...(خسته شدم:دی) تا کشور پیشرفت کنه؟!
یا نه این پستت فقط یه آرزو بود؟! همینجور یه چیزی تفت میدی واسه خودت داداش!
کل ایرانو که قتل عام کردی!
شوما یه ایرانیه اصیل به من نیشان بده...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا