کافر مقدس
Registered User
- نوشتهها
- 308
- لایکها
- 200
جمهوری آذربایجان کشور زیبا و اروپاییه درسته ... ولی حکومت دیکتاتوری ای داره ....
یعنی از حکومت ایران خودکامه تر؟!!
جمهوری آذربایجان کشور زیبا و اروپاییه درسته ... ولی حکومت دیکتاتوری ای داره ....
اونا هم عین حکومت ایران نفت باکو رو خوب میدزند ...یعنی از حکومت ایران خودکامه تر؟!!
منم میدونم احتمالش صفر امکانه ... ملت یک مشت تازی پرست اند و به این زودیا هم تغییر نمیکنند ولی من اینو فقط به این خاطر فتم که اون دوستمون گفته بود باید ترک ها و کرد ها و ... قتل عام بشن ... میگم اگه به قتل عام میخواد چیزی درست بشه افراد دیگه ای باید قتل عام بشنخواب دیدی خیر باشه...چنین کاری تو ایران مرکزی + استان خراسان تا صد سال آینده هم ممکن نیست. قدم به قدم این مناطق مسجد و امامزاده ست، البته کل ایران اینطوریه ولی تو نواحی مرزی مردم می تونن خودمختار شن چون فرهنگشون با فرهنگ مرکز فرق می کنه. بهترین راه تجزیه تدریجی این جهنمه.
اون ترکا هم مالی نیستند .... وضعیت حقوق بشر توی ترکیه خوب نیس (در مورد حقوق کردا ... البته تازگیا مث اینکه دارند با هم صلح میکنند ....)
تجاوز،شکنجه، و کشتار زنان ارمنی به دست مسلمانان ترکیه...تنها جرم آنها مسلمان نبودن بود
http://www.free-image-hosting.com/images/2013/04/09/v3OYZ.jpg
خب الان میگی ما باید دقیقا چیکار کنیم؟!!!!؟
بزنیم تو کار نسل کشی ترک ها، کردها، عربها، ترکمن ها، رشتی ها، قزوینی ها، لرها...(خسته شدم:دی) تا کشور پیشرفت کنه؟!
یا نه این پستت فقط یه آرزو بود؟! همینجور یه چیزی تفت میدی واسه خودت داداش!
نه ترکیه آتئیست زیاد داره (با توجه به سکولار بودن حکومتش و موقعیت جغرافیایی ش که به اروپا وصل میشه جووناش تغییرات زیادی کردند ....)ترکیه با بالای 99 درصد رکورد دار درصد مسلمان هست
نه ترکیه آتئیست زیاد داره (با توجه به سکولار بودن حکومتش و موقعیت جغرافیایی ش که به اروپا وصل میشه جووناش تغییرات زیادی کردند ....)
اینجا رو ببین :
Atheist Census - Numbers matter. Be counted.
خب این هم چاره داره ، میشه تمام این امامزاده ها رو تبدیل به توالت عمومی کرد . مثلن من همیشه به مسجد میرم ، البته برای استفاده از دستشویی اون !
البته به عنوان مسافرخونه هم میشه ازشون استفاده کرد یا قهوه خونه !
بترس از خشم خدا
چوب خدا صدا نداره
برو ازشون بپرس ... عین متنی هست که دادن بهم
من که تخ نکردم چیزی رو تغییر بدم ؛ یه بار نگارشش رو درست کردم برگشتن میگن سوات نداری
حالا همینو براشون پرینت میگیرم یه دونه تا برن 60 تا کپی بگیرن و بعد با غلط گیر اصلاح کنن
جالب اینجاس که نامه ای توی مجتمع ما پیدا نمیکنی که پس از تایپ با غلط گیر ، لاک گرفته نشده باشه
بزار چن روز دیگه اصلاحش که کردن عکسشو میگیرم میزارم
عجب متن ضایعی بود مگه سواد نداری ؟
یه آماری مجله اکونومیست گرفته بود درباره اینکه کدوم کشورا برای متولد شدن بهترنمطمئن باش از این نظر ها کمتر جایی مثل رهبران ایران نیستن..... کشورشون که قدمتی نداره...مساحتش هم که اندازه یه استان ایرانه.
ایران دیگه اخرشه...
خــــــــــــبر فــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوری
احتمال زمین لرزه پر قدرت طی 48 ساعت آینده در ایران !!
مرکز مونیتورینگ زمین لرزه های جهانی دقایقی پیش چراغ خطر قرمز را برای ایران روشن نمود. اگر به اعداد جلوی کشورها توجه کنید متوجه میشید که احتمال زمین لرزه شدید در ایران طی روزهای آینده ، با فاصله زیادی نسبت به کشورهای دیگر وجود دارد.
این مرکز پیش بینی زمین لرزه های فراوانی را در کارنامه خود دارد. برای آگاهی از این خطر بالقوه خواهشمندیم این مطلب را به اشتراک بزارید تا دیگر هم میهنان عزیز نسبت به وقوع و اقدامات پیش گیرانه برای حوادث احتمالی آمادگی کسب کنند.
World Earthquakes Live - Latest earthquakes in the World, earthquake news, earthquake predictions, earthquake statistics
صبح یه زلزله 5.6 ریشتری دیگه هم 94 کیلومتری بندر بوشهر اومده : M5.6 - 94km SE of Bandar Bushehr, Iran 2013-04-10 01:58:27 UTC
الان کل زلزله های امروز و دیروز ایرانو بررسی کردم مو به تنم سیخ شد انرژی اون ناحیه از زمین خیلی زیاده و اگه نتونه همینجوری خورده خورده تخلیه شه ممکنه یه فاجعه مثل بم اتفاق بیفته.
کل زلزله ها 20 تا هستن که کوچکترینشون 4.1 و بزرگترینشون 6.3 هستش . همه طی 16 ساعت گذشته اتفاق افتادن. دیشب چه شبی بوده برا مردم بوشهر