supermirrora
Registered User
دنبال یه مقاله میگردم، اونی که مد نظرمه پیدا نمیشه
اسمش به گوشم خورده بود، الان از قفسه هم اتاقیم کشیدمش بیرونکتاب "زندگی، جنگ و دیگر هیچ" رو بالاخره تموم کردم. خیلی خوب بود.
کتاب "زندگی، جنگ و دیگر هیچ" رو بالاخره تموم کردم. خیلی خوب بود.
اسمش به گوشم خورده بود، الان از قفسه هم اتاقیم کشیدمش بیرون
به نظرم کلا داستانش عوض شده باشه:دی...انتشارات امیرکبیره دیگه؟ چاپ 85؟
باور نکنید ویویان خیلی خالی بنده.
:lol:حیف که من بی ادب نیستم.
اینی که من خووندم چاپ 1351 هست، انتشارات امیرکبیر، ترجمه لیلی گلستان. پاره پوره اس :cigar:
داداش استاد دانشگاهی؟!هو لِت دِ داگز آوت ؟
شوما استادی؟هو لِت دِ داگز آوت ؟
دمت گرم که گیر خوب کسی افتاده ..... زنده باد :wub:بهش بد نمیگذره. تغذیه ش در حد بنزه. یه بار بچه داداشم تخم ژاپنی بهش داد دیدم خیلی دوست داره ولی خب چون نمک داشت نمیشد زیاد بهش داد. رفتم بازار گشتم تخمه ژاپنی خام (!) پیدا کردم براش. الان هر روز میخوره. تخمه افتابگردون هم که داره. پسته خام و بادوم زمینی و گردو هم داره. انواع دیگه مواد غذایی مجاز و مفید هم داره. اکثر اوقات هم بیرونه. رو دست میاد و بازی میکنه. بوس میده رو صورت و لپ
آقای کلبه احزان، زیادی گریه کردی چشمات نمیبینه ها، اینو من پرسیدم ازش:دیشوما استادی؟
داداش استاد دانشگاهی؟!
:lol:
پس خوبه ...از کجا آوردین این زیر خاکیو؟!
خاستم روی سوالت صحه بگذارم و پررنگ ترش کنمآقای کلبه احزان، زیادی گریه کردی چشمات نمیبینه ها، اینو من پرسیدم ازش:دی
ممنون، قصد من شرکت در مسابقه و تخریب روحیه بود، جایزه بهانه استمتاسفم آخرین فرصتتونم از دست دادید با شما خدافظی میکنیم جایزه ای به رسم یادبود از طرف برناممون بهتون تقدیم میشه .
قبلنا Escalator بود، سیستمش عوض شده؟And the Stairway to heaven .......
مچکرم:snitch:خاستم روی سوالت صحه بگذارم و پررنگ ترش کنم