سال 1996 که ایران سوم شد عضو تیم ملی بود یادمه رفتیم استقبال تیم ملی فرودگاه مهرآباد
اولین بار اونجا بود که از نزدیک دیدمش کنار مایلی کهن و خداداد فکر کنم 17 سالش بود
دوستان گفتنی ها رو در مورد این جوون خوش استیل چند سال پیش گفتند.
اون موقعی که شما اشاره کردید حامد احتمالا 18 ساله بوده ولی به هر حال زیاد فرقی نمی کنه مهم این بود که در اون سن کم به تشخیص حاجی مایلی که استعداد یاب خیلی خوبی بود به تیم ملی دعوت شده بود.
خوب خاطرم هست که بعد از بازی ایران و چین که در دالیان چین برگزار شده بود و ایران اون بازی رو که با نتیجه 2 هیچ باخته بوده با برد قاطع 4 بر 2 عوض می کنه و یک تعدادی از بازیکن های تیم ملی رو دعوت می کنن تلویزیون.
الان یادم نیست کدوم برنامه بود ولی یادمه که برنامه ورزشی نبود که اینها رو دعوت کرده بودند, از جمله بازیکن های دعوت شده به اون برنامه تلویزیونی همین حامد کاویان پور بود که بسیار جوون بود اون موقع و من که برای بار اول می دیدمش با خودم گفتم این پسره چقدر بچه س هنوز، این اصلا به درد تیم ملی می خوره؟!
بعد یک سوالی مجری اون برنامه کرد (احتمال می دهم شجاعی مهر بوده باشه، درست یادم نیست) به نظرم پرسید از این که الان ذخیره یک سری بازیکن اسم و رسم دار مثل حمید استیلی، کریم باقری، رضا شاهرودی و یا علیرضا منصوریان هستی چه احساسی داری و آیا ناراحت نیستی؟ (یک همچین سوالی بود) بعد تصویر بردار یک نمای کلوزآپ از حامد کاویانپور گرفت و دیدم اشک تو چشم های این جوون حلقه زده و گفت برای من مهم موفقیت تیم ملی مطرح بوده و هست و من فعلا در حد و اندازه های بازیکن های فیکس تیم ملی نیستم...
چقدر اون موقع از این جوون با حجب و حیا خوشم اومد و بعد بیشتر بازی هاش رو دنبال کردم.
بازیکن خیلی خوبی شده بود. داشت خوب پیشرفت می کرد. اما با خودش بد تا کرد. متاسفانه خیلی از بازیکن های ما بوده اند که هم در رشد سریع بوده اند هم در محو شدن از صحنه فوتبال...
و حامد کاویان پور از همین دست بازیکن ها بود.