• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ستاره های سوخته

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بازیکن خوبی بود
ولی اسم ستاره یکم واسش بزرگه

اگه وارد حاشیه نمیشد بی نظیر میشد

تکلاش بی نظیر بود ... شاید سنت اون قدری نباشه بازیاشو کامل یادت باشه ... شوتای سنگین ... تکل میزد 1 صدم ثانیه بعدش بلند میشد دوباره

بازیسازیش خوب بود ... اگه مثل علی دایی و کریم باقری بازیشو بدون حاشیه انجام میداد راحت میتونست تو لیگ اروپا ( به جز ترکیه ) بازی کنه

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
بچه ها از حامد عزیز بگذریم که بازیکن خوبی بوده مثل هاشمی نسب ولی
نوید کیا هم واقعا حیف شد وقتی اون مصدومیت براش اتفاق افتاد خیلی تیم ملی ضربه خورد میتونست او اورپا هم بازی کنه
حسین کعبی هم خیلی زود ناپدید شد از تیم ملی و دوران اوجش واقعا تو بازیها مقدماتی جام جهانی 2006 و بازیها جام ملت ها اورپا درخشید مخصوصا بازی جلو کره
واقعا باهوش بود اضافه کنم فرهاد محیدی هم جزو این دسته بازیکن ها بود میتونست به جای رسول خطیبی دعوت بشه

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

لطف کنید بحث تاپیک رو به سمت و سوی تمایلات شخصی و کری خونی منحرف نکنید.
یه تاپیک کل کل وجود داره برای اینکه فضای بقیه تاپیک ها به اون سمت و سو نره. مشخصه که استارتر تاپیک و اون چند تا پستهای اول قصدشون مرور چه دست بازیکنهایی بوده / کار قشنگی هم هست . پس با پستهای متفرقه ارزش کار دیگران رو پایین نیارید.

مرجان@
مرجان بانو برای تغییر اسم به توافق رسیدید ؟

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
حامد کاویانپور رو دوست داشتم - به اضافه اینکه یه ابراهیم اسدی داشت پرسپولیس که به نظرم بازیکن خیلی خوبی بود که اونم زود تموم شد
ولی جدای از همه اینها من فکر میکنم داریوش یزدانی بازیکنی بود که میتونست به بالاترین سطوح برسه ولی شاید بدشانسی - شاید انتخاب اشتباه - شاید تنبلی و ... باعث عدم موفقیتش شد - بازیکنی باهوش - دوپا - تکنیکی - شوط زن و ... که قدر خودش رو ندونست
کلا بازیکنای ایرانی که میرن اروپا اگر تنبلی نکنن و پشت کار داشته باشن به همه چیز میرسن چون باهوشن و تکنیکی ولی یکی مثل هاشمیان که شاید نکته خیلی بارزی نداشته باشه با پشت کار و چندین سال تو اروپا میمونه و کسی مثل علی کریمی با اون غنای تکنیکی که شاید سالها مثلش تو آسیا نیاد میره اروپا و به خاطر شاید یکم تنبلی بر میگرده و فکر میکنم داریوش هم همینطور بود که زود تموم شد.

saeidajor

Registered User
لایک‌ها
55
جواد منافی هم خیلی حیف شد میتونست جای مجتبی محرمی رو سمت چپ پرسپولیس

و تیم ملی بگیره که متاسفانه تقدیرش اینطور نشد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بازیکنی که تو ایران میتونست فراتر از یک ستاره بشه بدون شک ایمان مبعلی بود که نقطه ی افولش از تکلی بود که روی زانوی متبرک و مقدس علی دایی زد
هیچ وقت فریاد زدن علی دایی رو سر ایمان فراموش نمیکنم و به مرور زمان محو شد.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
رفقا@
باور کنید برای تک تک اون بازیکن هایین که اسم بردید وقت می زاریم و صحبت می کنیم!
بابا تو رو خدا وقتی می خواید پست بزارید پست های قبلی رو بخونید!
یه چند روز در مورد کاویانپور هست بعد میریم سراغ بازیکن بعدی
مرسی از همتون!

پوریا@
اون بلند شدن بلافاصله بعد از تکلش رو خوب اومدی
دقیقا یادمه چی جوری می پرید!

نمی دونم خودش هم حسرت می خوره بابت این اشتباهاتی که کرد؟؟!!

جواد@
من که موافقم اگر شما هم تمایل دارید عوضش کن عزیز
امکانات مدیریتی خوفه؟:دی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
رفقا@
باور کنید برای تک تک اون بازیکن هایین که اسم بردید وقت می زاریم و صحبت می کنیم!
بابا تو رو خدا وقتی می خواید پست بزارید پست های قبلی رو بخونید!
یه چند روز در مورد کاویانپور هست بعد میریم سراغ بازیکن بعدی
مرسی از همتون!

پوریا@
اون بلند شدن بلافاصله بعد از تکلش رو خوب اومدی
دقیقا یادمه چی جوری می پرید!

نمی دونم خودش هم حسرت می خوره بابت این اشتباهاتی که کرد؟؟!!

جواد@
من که موافقم اگر شما هم تمایل دارید عوضش کن عزیز
امکانات مدیریتی خوفه؟:دی

یه مدت باشگاه ما تمرین میکرد ... روناش فوق العاده بود ... در عرض کثری از ثانیه تکل میزد پا میشد ... خیلی یادشون نیست اما این خصوصیتش فوق العاده بود

کمتر کسی میتونست اینجوری تکل بزنه ... بعد حاشیه زیاد داشت ... دختر بازم بود ... تیپو قیافه خیلی خوبیم داشت ... فکر کنم کلا اشباع شده بود دیگه

saeidajor

Registered User
لایک‌ها
55
سال 1996 که ایران سوم شد عضو تیم ملی بود یادمه رفتیم استقبال تیم ملی فرودگاه مهرآباد

اولین بار اونجا بود که از نزدیک دیدمش کنار مایلی کهن و خداداد فکر کنم 17 سالش بود

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
سال 1996 که ایران سوم شد عضو تیم ملی بود یادمه رفتیم استقبال تیم ملی فرودگاه مهرآباد

اولین بار اونجا بود که از نزدیک دیدمش کنار مایلی کهن و خداداد فکر کنم 17 سالش بود

دوستان گفتنی ها رو در مورد این جوون خوش استیل چند سال پیش گفتند.

اون موقعی که شما اشاره کردید حامد احتمالا 18 ساله بوده ولی به هر حال زیاد فرقی نمی کنه مهم این بود که در اون سن کم به تشخیص حاجی مایلی که استعداد یاب خیلی خوبی بود به تیم ملی دعوت شده بود.

خوب خاطرم هست که بعد از بازی ایران و چین که در دالیان چین برگزار شده بود و ایران اون بازی رو که با نتیجه 2 هیچ باخته بوده با برد قاطع 4 بر 2 عوض می کنه و یک تعدادی از بازیکن های تیم ملی رو دعوت می کنن تلویزیون.

الان یادم نیست کدوم برنامه بود ولی یادمه که برنامه ورزشی نبود که اینها رو دعوت کرده بودند, از جمله بازیکن های دعوت شده به اون برنامه تلویزیونی همین حامد کاویان پور بود که بسیار جوون بود اون موقع و من که برای بار اول می دیدمش با خودم گفتم این پسره چقدر بچه س هنوز، این اصلا به درد تیم ملی می خوره؟!

بعد یک سوالی مجری اون برنامه کرد (احتمال می دهم شجاعی مهر بوده باشه، درست یادم نیست) به نظرم پرسید از این که الان ذخیره یک سری بازیکن اسم و رسم دار مثل حمید استیلی، کریم باقری، رضا شاهرودی و یا علیرضا منصوریان هستی چه احساسی داری و آیا ناراحت نیستی؟ (یک همچین سوالی بود) بعد تصویر بردار یک نمای کلوزآپ از حامد کاویانپور گرفت و دیدم اشک تو چشم های این جوون حلقه زده و گفت برای من مهم موفقیت تیم ملی مطرح بوده و هست و من فعلا در حد و اندازه های بازیکن های فیکس تیم ملی نیستم...

چقدر اون موقع از این جوون با حجب و حیا خوشم اومد و بعد بیشتر بازی هاش رو دنبال کردم.

بازیکن خیلی خوبی شده بود. داشت خوب پیشرفت می کرد. اما با خودش بد تا کرد. متاسفانه خیلی از بازیکن های ما بوده اند که هم در رشد سریع بوده اند هم در محو شدن از صحنه فوتبال...

و حامد کاویان پور از همین دست بازیکن ها بود.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
حامد رو یادمه یه شوت به یه تیم عربی زد یادم نیست چه تیمی بود ولی اون روز چه حالی میکردم...

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خوب
بریم سراغ نفر بعدی
داریوش یزدانی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یعنی واقعا کسی نمی خواد در مورد این پسر مودب و آرومی که زود فوتبالش افول کرد صحبت کنه؟
admin_Daryoush Yazdani.jpg

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود ...

داریوش یزدانی در برق شیراز چهره شد. در تیم ملی امید در کنار بازیکنانی مثل مهدی مهدوی کیا بیشتر شناخته شد. محمد مایلی کهن در ادامه موج جوانگرایی در تیم ملی ایران ، در کنار بازیکنانی مثل مهدی مهدوی کیا، فرهاد مجیدی و علی موسوی، پای یزدانی رو به تیم ملی بزرگسالان باز کرد. یزدانی یه بازیساز تکنیکی بود که سرعت بالایی نداشت. اما هوش و دید خوبش بر این نقطه ضعف پوشش میداد. سال 1377، به همراه "علی لطیفی"، به عنوان یار کمکی پرسپولیس، به جام باشگاههای آسسیا رفت. در تیمی که محمد خاکپور رو در بازگشت دوباره اش به پرسپولیس، به عنوان کاپیتان میدید. این در واقع استراتژی امیر عابدینی برای جذب بازیکن بود. اون قصد داشت با این کار زمینه انتقال یزدانی رو از برق و لطیفی رو از بهمن به پرسپولیس فراهم کنه. اما گرفتار فن بدل فتح الله زاده شد. اساسا شیوه یارگیری علی فتح الله زاده از میانه دهه هفتاد به این سمت، یک اصل ثابت داشت : اون منتظر میموند تا پرسپولیس دست روی بازیکنی بذاره... اونوقت فارغ از نیاز تیمش به اون بازیکن، اقدام به جذبش میکرد... نمونه های اون سالها از جمله یزدانی و لطیفی و همچنین ستار همدانی و سرژیک تیموریان بودن... با این شیوه -که هنوز هم ادامه داره- یزدانی در فصل بعد شماره 10 استقلال رو پوشید و بازیساز اصلی اون تیم شد. بازیهای کم نقص این جوان مستعد، نامش رو در صدر فهرست دیگر اصل استراتژیک فتح الله زاده در اون سالها قرار داد : "ترانسفر"... به هر علتی که بود ، فتح الله زاده علاقه شدیدی داشت تا نشون بده به عنوان یک مدیر حرفه ای از اهرم ترانسفر بازیکن برای درآمدزایی تیمش استفاده میکنه و به علت رابطه خوبی که با "راینر کالموند" مدیر وقت بایر لورکوزن آلمان داشت، مقصد خیلی از ترانسفرهای حاجی به این باشگاه بود. اینکه اون باشگاه چقدر به بازیکنان ایرانیش نیاز داشت، یا به چه علتی راضی به اون انتقالها میشد بحث ما نیست. همینقدر میگیم که یزدانی به همراه علی موسوی به بایر لورکوزن رفتند. انتقالی که هیچوقت منجر به شکوفایی استعداد ناب این جوان محجوب شیرازی نشد. یزدانی اما در اروپا موند... به بلژیک رفت و در تیم شالروا بازی کرد. تیمی که "حسین صدقیانی" اولین فوتبالیست بین المللی تاریخ ایران 70 سال پیش در اون بازی کرده بود. شالروا تیم مهمی در بلژیک نبود و یزدانی اونجا هم به چسم نیومد. تنها واقعه مهم اون سالها برای یزدانی، شایعاتی بود که حول روابط خارج از فوتبالش در بلژیک دهان به دهان میگشت. شایعاتی که بطور جدی نه تایید شد و نه تکذیب... بازگشت یزدانی از اروپا درر حالی که بهترین سالهای فوتبالش رو پشت سرگذاشته بود، پر شور و پر سرو صدا نبود. داریوش یزدانی به دلیل دور بودن از ایران و قرار داشتن در حاشیه تیمهای درجه دوم اروپایی، نقش ماندگاری رو که میتونست در فوتبال ملی ما پیدا کنه، هرگز بدست نیاورد. بعد از چند دوره بازی کردن در تیمهای درجه دوم ایران مثل سایپا و پگاه... بی سروصدا محو شد... و ظاهرا این روزها در تکاپوی مربیگریست ...

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
ازش فقط یه پسر ریزه میزه با موهای خیلی کوتاه یادمه :دی هر وقت هم بازیشو میدیدم سرش شکسته بود :دی

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اگر اشتباه نکنم تو اون سالها شنیدم که برای مربی جوابی خودش خونه خریده بود!

با اینکه بازی های کمی ازش در خاطرم هست اما همیشه خوب بازی می کرد!
و واقعا آن ترانسفور ها خیلی بی موقع بود حالا وقتش رسید در مورد پاشازاده که سوخته ی همین ترانسفورها بود صحبت می کنیم

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
در مورد یزدانی باید بگم که یک هافبک کامل بود
دو پا
باهوش
شوت زن
ولی متاسفانه همون بحثی که تو پست قبل بهش اشاره کردم در موردش وجود داشت
بازیکنای ایرانی زود سیر میشن و تنبلی میکنن
در مورد انتقالش بر خلاف نوشته armf عزیز باید بگم اون سال فتح ا.. زاده بهترین موقعیت رو فراهم کرده بود تا بازیکنایی مثل یزدانی - پاشازاده و موسوی تو یکی از بهترین تیمهای آلمانی بازی کنن ولی یکم بد شانسی و یکم هم تنبلی و عدم پشتکار به نظرم باعث شد موفق نباشن - برای نمونه موسوی به نظر من خیلی از هاشمیان کاملتر بود ولی هاشمیان با پشتکار و تمرین تونست به بایرن هم برسه ولی موسوی زود برگشت یا مثلا کریمی که راحت به بایرن رسید ولی نتونست خودش رو اونجا تو اون سطح همیشگی نشون بده و حتی یکی از دلایل ناراحتی بایرنیها این بود که میگفتن تو 6 ماه حتی یکم آلمانی یاد نگرفته بود
کلا بازیکنای ایرانی این مشکل رو دارن حالا اینا به کنار اون بداوی به قول فردوسی پور دو تا قرارداد 400 میلیونی بستن باهاش دیگه گفت فوتبال بازی نمیکنم بسه برام :دی

ولی یزانی واقعا حیف شد به نظرم واقعا بازیکن کار درستی بود که بدشانسی - تنبلی و انتخاب اشتباه خرابش کرد

rezavahdani

Registered User
لایک‌ها
1
در مورد مجاهد خذیراوی هم صحبت کنید.خیلی دوسش داشتم و دارم.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
در خصوص یزدانی بچه ها گفتنی ها رو گفتند. یزدانی یکی از بچه های مایلی کهن بود که با تیم 96 چهره شد و شاید جسارت مایلی دربازی نیمه نهایی جام ملتهای 96 و سپردن یکی از پنالتی های حساس جلوی عربستان و از دست دادن اون پنالتی حساس با توجه به خصوصیات اخلاقی داریوش و جوانیش ، نقش داشت در سوختن زود هنگام یزدانی.
به هر حال با تمام خصوصیات مثبت بازی داریوش یزدانی برای این بازیکن چرخ گردون اونجور که باید نچرخید و به اون چیزهایی که در سایه تلاش و همتش میتونست برسه نرسید.
البته در همان سالهای عزیمت به آلمان هم بعضی مجلات ( به نظرم مجله تماشاگران اون زمان) پرده از ارتباط او با یک مستخدمه هتل برداشت که با توجه به اعلام اون مجله چون مستخدمه از یزدانی شکایت کرد چند وقتی هم در رفت و آمد به دادگاههای آلمان برای او گذشت که میشه گفت در فوتبالش در قاره سبز بی تاثیر نبود.

شاد و پیروز باشید

بالا